2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

sadece55

Ekighoyu transfer etmek istediğimizi Emin Başkan da açıkladı... Ekigho Ve Abdülkadir Gelirse Rüzgar tersine dönebilir. İyi de bir Orta Saha alabilirsek Hedef Şampiyonluk olabilir.

55.hakan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 03 August 2013, 14:17:26
Samsunspor'da Aminu Umar da tamam. Sırada Pedriel Suarez ve Ekigho var...

Kaynak : Devrim Çetin

kaynağı link olarak yazar mısın? Ben de bulamadım kaynağı

fanatik samsunsporlu

resmi sözleşme imzalanmadan inanamıyorum artık.pazartesiye daha var

cembaba

SSKLA

AllydeenleaR

birkaç hafta önce tesislere gelip beni alın diyen samet kılıç bozöyük'te :D

55.hakan

4 gözle Ekigho transferini bekliyorum inşallah olur. Pedriel de Giresun da oynadığı dönemde 32 maçta 14 gol atmış. PTT 1.ligde iş yapar.

teksas3455

Ekigho PTT 1.Lig için fazla bir oyuncu bir kanata umar bir kanata Ekigho
Samsunspor gerçekten fırtına gibi olur. PTT 1.Ligde hızlı oyuncular çok şey
katıyor takıma...

Cheregi

Habere göre Fatih Kılıçkaya kadroda düşünülmediği için değil kendi isteğiyle takımdan ayrılmış.

AlıntıKulüpten yapılan açıklamada, 1 Ağustos'ta sona eren Belçika kampı sonrası Kılıçkaya'nın kulüp yönetimine takımdan ayrılmak istediğini bildirdiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Kendisi ile yapılan toplantı neticesinde futbolcumuz Fatih Kılıçkaya'nın isteği nedeniyle yollarımız ayrılmıştır. Büyük kaptana kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, yollarımızın tekrar kesişeceği güne kadar futbol hayatında ve yaşamında başarılar dileriz."

27 yaşındaki defans oyuncusu geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da 22 maçta görev almıştı.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20130803/erciyeste_yol_ayrimi.html

Ellibeş Numara

Ekigho, abdulkadir, aminu umar.. :D İleri uç feci.. ;D Umar tamam, sıra diğerlerinde.. Suat kılıç samsuna gelince, otomatikmen para da geliyor..  :evet:

Kaya

Alıntı yapılan: SivasLee - 03 August 2013, 18:38:51
Sivasspor, 1 Ağustos 2013 tarihi itibariyle Abdulkadir'in lisansını TFF'e verdi.

En sonunda Sivasspor'un tapusunu aldıracaksın bize  :kafa:

Yeter daha arkadaşım,sabrında bir sınırı var.Zorluyorsun...

SivasLee

Alıntı yapılan: Kaya - 03 August 2013, 18:45:02
En sonunda Sivasspor'un tapusunu aldıracaksın bize  :kafa:

Yeter daha arkadaşım,sabrında bir sınırı var.Zorluyorsun...

Peki, kardeşim bilgilendirmede mi yazmalalım?

Siz inatla Abdulkadir derken birşey yok, ben Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusu hakkında bilgilendirme yapınca mı hatalı?

Laflarına da dikkat et.

Ben sizin Kulübünüz hakkında nasıl saygılıysam sizde benim Kulubüm hakkında düzgün yazın.

Daha da yazmam zaten forumunuza.

Mert

Alıntı yapılan: SivasLee - 03 August 2013, 18:38:51
Sivasspor, 1 Ağustos 2013 tarihi itibariyle Abdulkadir'in lisansını TFF'e verdi.

Harbiden kardeşim bu kadarı da artık antipati oluyor.Tamam hayırlı uğurlu olsun abdülkadir inşallah başarılı olur ama sanki nispet yapar gibi gözümüze gözümüze vuruyorsun.Yorumlarına dikkat ediyorum hep negatif düşünceler saçıp insanların tepkisini üzerine topluyorsun.Biraz daha dikkat etmeni öneririm.