2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: germencisse - 30 July 2013, 15:21:19
Huseyin kalpar takımda ısrarla Gökhan Kaba'yı gormek istiyormus.Menajeri ile görüsmelere baslanmıs..
Şakadır umarım hele ki ısrarla görmek istiyorsa yandık.

Dartagnan

samsunluhakan

Ertuğrul Sağlam

Kalpar'ın transfer politikası beni hiç sarmıyor Özellikle istediği iki oyuncu Robak ve Gökhan Kaba....

Muhtemel forvetlerimiz Haluk Türkeri, Gökhan Kaba ve Robak hepside otuzlu yaşlarda ama kariyerlerine bakıldığında sezon gol ortalaması hepsininde on'un altında. :(

Jnr.Serkan

Bir Gökhan Kaba faciasını daha yüreğim kaldırmaz.Ekigho da gelsin .Forma sponsporumuz otomatikmen bioxin olur

55cem55

Tam hatırlamıyorum yıl 2004 felan olması lazım Gökhan Kaba maçta ilk 11 ve önemli bi maçtı kosturyor ediyor kaleciyle karşı karşıya kaçırdı 1 oldu 2 oldu 3 oldu atamıyor bos kaleye bile...daha önceki beceriksilikleri ile birlikte bu da son nokta oldu sonrasında Gökhan Kaba tribünlere doğru hareket yapınca taraftar ile arasıdada film kopmuştu..aklıma geldi anlatayım dedim:)

SametYılmaz55

Kalpar'dan saçma sapan bir hamle bekliyordum zaten.eğer bu haber doğruysa beklediğimden fazla saçmalamış .:.:.

teksas3455

Tribünlere hareket yaptıysa, taraftar ile ters düştüyse kesin alınır.  :x((

orhan

Gökan kabaya hiç gerek yok Haluk la gökanın özellikleri birbirine çok yakın haluk varken gökana gerek yok

Aslankaya

AlıntıJaba kontenjana takıldı

Bolu kampında takımla idmanlara çıkan ancak yabancı kontenjanı nedeniyle henüz resmi sözleşme imzalanamayan Jaba'nın durumu netlik kazanmazken tecrübeli futbolcu umutla bekliyor

Samsunspor'da Jaba'nın durumu henüz kesinlik kazanmadı. Bolu kampının son döneminde takımla birlikte idmanlara çıkan, hazırlık maçların da da forma giyen Brezilyalı futbolcunun iyi görüntü sergilediği ifade edildi. Teknik heyetin kamp boyunca yakın takibe aldığı 32 yaşındaki oyuncu ile henüz resmi sözleşme imzalanmadı. Bunun nedeni ise yabancı kontenjanı. Umar ve Robak ile anlaşan Kırmızı-Beyazlı ekibin Jaba'ya  imza attırabilmesi için sözleşmesi devma eden Roberts'ı elden çıkarması gerekiyor. Öte yandan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın  Jaba konusunda olumlu rapor verdiği öğrenildi.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/14550/jaba-kontenjana-takildi-/

ismail

jabaya umut verip duygularıyla mı oynamış olduk şimdi biz  :) bu arada attamah olmadı anlaşılan; ama umar geliyor?

ayrıca:
Alıntı yapılan:  
...Aminu, merkezde Kayode gibi kalite kokan bir santrforun varlığı sebebiyle takımında sağ kanatta görev yaptı...

http://www.fourfourtwo.com.tr/2013/07/16/aminu-umar-samsunsporun-amokachisi/

anlaşılan eleman santraforda oynuyor..

SSKLA

Alıntı yapılan: 55cem55 - 30 July 2013, 15:54:57
Tam hatırlamıyorum yıl 2004 felan olması lazım Gökhan Kaba maçta ilk 11 ve önemli bi maçtı kosturyor ediyor kaleciyle karşı karşıya kaçırdı 1 oldu 2 oldu 3 oldu atamıyor bos kaleye bile...daha önceki beceriksilikleri ile birlikte bu da son nokta oldu sonrasında Gökhan Kaba tribünlere doğru hareket yapınca taraftar ile arasıdada film kopmuştu..aklıma geldi anlatayım dedim:)

düştüğümüz seneydi yani 1. lig teki ilk sene.

Aslankaya

roberts'e yol veririz,jaba ile anlaşırız.ne yabancı sıkıntılarını halletti bu kulub,roberts da kim  :)

samsunsporlu1994

Şanlıurfaspor'un Sercan Yıldırımı aldığı bir ligde Gökhan Kaba, Haluk Türkeri, Roberts gibi vasat forvetlerle ancak ligde kalmaya oynarız başka bişey olmaz.

SSKLA

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 30 July 2013, 17:35:17
Şanlıurfaspor'un Sercan Yıldırımı aldığı bir ligde Gökhan Kaba, Haluk Türkeri, Roberts gibi vasat forvetlerle ancak ligde kalmaya oynarız başka bişey olmaz.

Sercan da topçuydu zaten.