2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

twitter

metin depe gelmiş herhalde. samsun'lu diye biliyorum, iyi transfer.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 23 July 2013, 14:55:58
olabilir abi ama bu da nobrenin tff sayfası.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=30069

Tamam işte Uçan Kaplan...
Nobre'de TC yazıyor. Keza, Tita ve Wederson'da da. Ama bizin tombul salamda BRA yazıyor. :)
Yabancı statüsünde maalesef.

seyf55

Alıntı yapılan: lato - 22 July 2013, 19:06:46
Sol için Serkan Çalık da var. Bu sene eski performansını yakalarsa solda sıkıntı çekmeyiz gibi
Alıntı yapılan: ChucKeR - 22 July 2013, 19:01:08

koca sene şunla geçer mi. :rulet: sol öne bi takviye düşnülüyo mu acaba  :(

Musa gecen sene o gözündeki şeyle oynadı bizde adama neden kötü performans sergiliyor diyoruz :)

cakir55

Benim bildiğim Jaba'nın Türk vatandaşlığı var. TFF sitesinde Türk yazmamasının sebebi ismini değiştirdmedi o yüzden olabilir çünkü Mert Nobre, Gökçek Vederson, Mehmet Aurelio gibi.

cakir55

Devrim Çetin ‏@dvrmctn 1 dk
Biraz önce Samsunspor Başkanı Emin Kar aradı, Metin Depe transferinin olmadığını söyledi. Samsunsporlu dostlarıma bilgi vereyim dedim.

:kafa:

seyf55

jaba iş yapar mı bilemiyorum bence risk oranı yüksek bir girişim

King1965

Biraz önce Samsunspor Başkanı Emin Kar aradı, Metin Depe transferinin olmadığını söyledi. Samsunsporlu dostlarıma bilgi vereyim dedim.

Devrim Çetin

seyf55

Alıntı yapılan: King1965 - 23 July 2013, 15:13:27

Devrim Çetin

haydaaaa sevinç kursağımızda kaldı

celebi

vardır emin abinin bildiği ne diyeyim.  bu arada emin abini bu devrim çetin çok yakın arkadaşı mı ki hemen onu aramış haber vermiş. şayet varsa devrim çetine benim yerime sen bir önden haber ver mi demiş :-\

King1965

Sadece Samsunspor

Kndimi zor tutuyorum ya yeter artik. Bi basladik ertugrulla anlastik sampiyonluga falan dedik. O olmadi bu olmadi su olmadi. Is btirici adam ykmu anlamiyorum. Tesislere kdr gelip snra anlasamamak ne arkadas. Umar 2 haftadr vize sorunu attamah olmadi metin depe olmadi su olmadi bu olmadi offf

cakir55

Jaba'yıı ben Türk statüsünde biliyordum amadeğil heralde çünkü örneklere bakıyoruz hepsi tff'de Türk olarak gözüküyor Nobre, Yattara, Tita, Vederson, Batista, Aurelio.

Metin Depe'nin transferinin olmamasına çok üzüldüm  :kafa:

Dartagnan

alalım jabayı olsun bıtsın.Yoksa transfer yapamayacagız abi.

Ellibeş Numara

23 July 2013, 15:42:29 #2293 Son düzenlenme: 23 July 2013, 15:51:15 Sadece Samsunsporlu
valla ben ankarasporda oynarken jabanın türk vatandaşlığına geçtiğini ve sonradan türk statüsünde oynadığını biliyorum.. Ayrıca metin depeye çok ararız.. Tam bizim istediğimiz defans oyuncusu.. Ankaraspor veya urfa hemen atılır alır adamı.. Transfer sezonu ne zaman kapanıyor acaba ? Bu gidişle biz oyuncu falan alamayız.. Söz verenler sözünü tutmuyor.. Kulüpte para yok..

vikipedi de jabanın türk vatandaşlığına geçtiğini 'Melih' ismini aldığını yazıyor.. http://tr.wikipedia.org/wiki/Silvino_Jo%C3%A3o_de_Carvalho

kamuri

şimdi metin depe geldi mi gelmedi mi her kafadan bi ses çıkıyo .yarım saat once siteye giriyoruz metin depe anlaştı yazıyo. yarım saat sonra yok anlaşmadı diyo herkes herbildiğini değilde kesin bişey bilen varsa yazsın lutfen bilgi kirliliğine de son vermiş oluruz hem.bu arada umarım bide sol beke transfer yaparız maddi imkanlar doğrultusunda :evet: