2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

amisos5506

Cheregi

Valerijs Sabala

Hay maşallah, eleman 18 yaşında, Skonto Riga A takımında Letonya Liginde oynuyor, bu sezon maç başı 1 gol ortalama tutturmuş. 10 maçta 10 gol  .:.:.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/valerijs-sabala/leistungsdaten/spieler_151533.html

nilli maçta bize de 2 gol atmış... (2. ve 3. goller)

Türkiye: 3 - Letonya: 3 Gol : Valerijs Sabala

Türkiye Letonya 3-2 Hazırlık Maçı Valerijs Sabala Golü

MeL_55

ARKADASLAR LÜTFEN MESAJLARINIZI TEK TEK GÖNDERMEYIN!!!
YAZDIKLARINIZI YOLLAMADAN ÖNCE DÜSÜNÜP TEK MESAJ HALINDE GÖNDERIN!
BURASI CHAT SAYFASI DEGIL

samuray

iyi bi jaba tabiki iş yapar da adam alkol bağımlılığı tedavi görmüş şu an ne durumda belli değil iyi olsa buca göndermezdi umar attamah transferi de yılan hikayesine döndü yok vize yok attamah bonservisi konusunda problemler falan filan adnan güngörden medet umar hale geldiysek kvahki vah yapılan transferlerde bi irfan başaran hakkında olumlu görüşler var diğerleri vasat kafaya zor oynarız inşallah ben yanılırım

SivasLee

Alıntı yapılan: cezayir55 - 21 July 2013, 18:10:47
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/atdhe-nuhiu/leistungsdaten/spieler_53436.html bu adam bizim için iyi değil mi geçen sene eskişehirdeydi

İyi niyetli bir futbolcu ama çok ağır.

Eskişehirspor'da sonradan girdiği birçok maçta oyunun kaderini değiştirmişti.

Bana göre ilk 11'i kaldıramaz Nuhiu.

kavak_55

adna nı sevmem ama ona ıslık çalacak yuhalayacak adam da samsunspor taraftarı değildir. çünkü zararı adnan dahil hepimiz görürüz bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım bence bırakın artık adnan uğraşmayı. başarı istiyorsak kenetlenmeliyiz gerekirse bazı şeyleri sineye çekip sadece samsunspor diyelim.

5trawberry

Göze girene kadar yazmak istiyorum. Bu adama dikkat!
Avrupa Ligi tecrübesi var.

İstatistikleri çok iyi
Üstelik Türk!

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/ruslan-mingazov/profil/spieler_107817.html

Bir iki videoluk adam değil.. Fuleli adımları çok iyi

Bu da kumaşını gösteren bir gol

Гол: Ğ услан Мингазов / Сконто - Юрмала (19.09.2012)

teksas3455

İsteyen sineye çekebilir kimseye birşey demiyoruz. Bizim ıslık çalmamız bu camiaya zarar veriyor ama Adnan'ın gelmesi vermiyor? İlginçmiş doğrusu. Mahallemde yıllarını Samsunspora vermiş 60 lı yaşlarda bi büyüğüm bile bu sene kombine almam Adnan yüzünden diyor. Camiayı kimin karıştırdığı apaçık belli. İsteyen istediğini yapar. Kimsenin kimseyi "Samsunsporlu değildir" gibi ifadelerle yargılamaya hakkı yoktur. Forumda bu konu tartışılırken bir büyüğümün de dediği gibi "Biz sizin kadar geniş değiliz"

lato

Alıntı yapılan: teksas3455 - 21 July 2013, 23:17:12
İsteyen sineye çekebilir kimseye birşey demiyoruz. Bizim ıslık çalmamız bu camiaya zarar veriyor ama Adnan'ın gelmesi vermiyor? İlginçmiş doğrusu. Mahallemde yıllarını Samsunspora vermiş 60 lı yaşlarda bi büyüğüm bile bu sene kombine almam Adnan yüzünden diyor. Camiayı kimin karıştırdığı apaçık belli. İsteyen istediğini yapar. Kimsenin kimseyi "Samsunsporlu değildir" gibi ifadelerle yargılamaya hakkı yoktur. Forumda bu konu tartışılırken bir büyüğümün de dediği gibi "Biz sizin kadar geniş değiliz"

Bu Adnan muhabbeti çok uzadı bence. Haklısın arkadaşım kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok ama sen de karşı görüşteki adama geniş diye hitap etme aynı hataya düşme. İsteyen tepkisini verir, İsteyen alkışlar, isteyen görmezden gelir oturur izler. Sonuçta kolay kolay kimse armaya küsemez. Ben on yaşındayken Dobi alt yapıda görev yapıyordu. Adnan'dan ne farkı var ki Dobi'nin? Aradan 10 15 sene geçti Dobi daha yeni kopardı bağını ki tekrar gelmeyeceğini de kimse iddaa edemez. Bu yüzden genişlik konusuna hiç girmeye gerek yok bence. Bu konu da uzamasın beş parmağın beşi bir değildir herkes istediği tepkiyi vermek de özgürdür. Birlik beraberlik bozulmasın istiyorsak taraftar olarak birbirimize tahammül etmemiz gerekir. Zaman geliyor hepimiz kendi içimizdeki insanlara öfke kusuyoruz ben de dahil. Ama futbolcular yönetimler vs. hepsi geçicidir unutmamak lazım. Biraz daha birbirimize tahammül etmeye gayret edelim ;)

cgr

jean

Takim ne zaman donuyor samsuna abiler 3 yil sonra idman izleyelim

teksas3455

Alıntı yapılan: lato - 22 July 2013, 00:26:34
Bu Adnan muhabbeti çok uzadı bence. Haklısın arkadaşım kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok ama sen de karşı görüşteki adama geniş diye hitap etme aynı hataya düşme. İsteyen tepkisini verir, İsteyen alkışlar, isteyen görmezden gelir oturur izler. Sonuçta kolay kolay kimse armaya küsemez. Ben on yaşındayken Dobi alt yapıda görev yapıyordu. Adnan'dan ne farkı var ki Dobi'nin? Aradan 10 15 sene geçti Dobi daha yeni kopardı bağını ki tekrar gelmeyeceğini de kimse iddaa edemez. Bu yüzden genişlik konusuna hiç girmeye gerek yok bence. Bu konu da uzamasın beş parmağın beşi bir değildir herkes istediği tepkiyi vermek de özgürdür. Birlik beraberlik bozulmasın istiyorsak taraftar olarak birbirimize tahammül etmemiz gerekir. Zaman geliyor hepimiz kendi içimizdeki insanlara öfke kusuyoruz ben de dahil. Ama futbolcular yönetimler vs. hepsi geçicidir unutmamak lazım. Biraz daha birbirimize tahammül etmeye gayret edelim ;)

Taraftar ile sorunumuz yok hocam. Herkes Samsunsporlu. Aynen burası transfer sayfası kapatalım Adnan konusunu. İsmini bile yazmak istemiyorum buraya. Hepimiz işimize bakalım. Herşey olacağına varacak zaten.  8)

altunay

arkadaslar transfer istiyorruz taraftar olarak haklıyız ama verilen sözler tutulmamıs klubun kasasına 1 lira dahi girmemiş emin başkan bu şartlar altında transfer yapmaya çalisiyo

twitter

sağlık olsun samsunspor bâki kalsın ya emin başkan'da yapmaya çalışıyor işte bir şeyler tabii ki insan şampiyon görmek istiyor ama sağlık olsun ben bu sene ibb ve mersin patlama yapacak diye düşünüyorum bakalım inşallah bizden olur bu patlama.

ayrıca adnan'ın bize yarar sağlayacağını düşünüyorum bakalım görelim. mehmet nas ismi geçiyordu onada çok sövdüm deplasman maçında takıma yarar sağlayacağından
eminden şahsen.