2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Stoper

AlıntıBaşkan Kar'ın alınmasında ısrarcı oldukları genç kalecinin Hasan Hüseyin Akınay olduğu öğrenildi. 1994 Siirt doğumlu genç kaleci, Fenerbahçe ile U-18 Türkiye Şampiyonluğu yaşadı. Akınay, 4 kez de milli oldu.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/14094/samsunspor-bu-kalecinin-pesinde-/

Shane_Falco

Furkan Köse
Doğum tarihi   28 Mayıs 1993 (20 yaşında)
Doğum yeri   Samsun, Türkiye
Boyu   1,70 m (5 ft 7 in)
Mevkii   Kaleci

Vikipedi'den gösterilen bilgiler bunlar.Gözüme çarptı da boy doğru değildir sanırım :)

SSKLA

oguzhann555

Bu Erdem Şen'in hala ne işi var bu takımda ???  :suslen:

twitter

erdem kalpar ile ilk 11'de şans bulur yine kendine bence

lato

Alıntı yapılan: twitter - 19 July 2013, 02:12:32
erdem kalpar ile ilk 11'de şans bulur yine kendine bence

Taha Yalçıner'i hiç izlemedim ama anlatılanlardan Erdem Şen'le aynı adam canlanıyor gözümde. Koşan hırslı oynayan ama teknik açıdan sınırlı.

twitter

doğru kardeşim ben taha'yı aklıma hiç getirmedim.

taha oynar o zaman dediğin gibi özelliklerde bir oyuncu şans bulacak kalpar'ın kadrosunda diye düşünüyorum.

taha yeni transfer olduğu için muhtemelen o oynar.

ngonge

İrfan transferi iyi oldu. Genel olarak ortasaha iyi gibi ama fazla defansif, belki de Kalpar'ın istediği gibi.

Muhtemelen transferde yabancılar ve Süper lig takımlarının bırakacağı oyuncular takımın hedefi için belirleyici olacak.

Bu arada Haluk ve Serkan'ın kontratları bitmemiş miydi, takımla çalışmalara devam ediyorlar?

Ayberk

Kalpar'ı tanıyorsak, İrfan'ı yedek oturtur Adnan-Erdem-Taha veya Adnan-Taha-Turgay gibi tekniği zayıf bir orta saha sürer sahaya :D

55.hakan

Bu 6+0+4 kuralı ile birçok takım yabancıları gönderecek.Bu sebeple son yabancıyı hemen almamak lazım. Bir ton boşa çıkacak yabancı olacak.

Bize yar etmezler ama örnek olarak Kamara bile boşa çıkacak mesela. Maliyeti düşük boşa çıkan kaliteli oyuncuları kaçırmamak lazım.

Bir de Emir Kujovic boşta görünüyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/emir-kujovic/profil/spieler_47199.html

Sercan

Bu fenerden gelecek çocuk 2007-2008 sezonunda G.Antep Bld. kaleciliğini yapmış Samet Akınay'ın kardeşiymiş. Çocuk hakkında çok iyi şeyler duydum, hayırlısı olsun. İşin gerçeği fener altyapısından kötü kaleci çıkmıyor. Yeni bir Ertuğrul olursa iyi olur...

King1965

Alıntı yapılan: ngonge - 19 July 2013, 04:31:56
İrfan transferi iyi oldu. Genel olarak ortasaha iyi gibi ama fazla defansif, belki de Kalpar'ın istediği gibi.

Muhtemelen transferde yabancılar ve Süper lig takımlarının bırakacağı oyuncular takımın hedefi için belirleyici olacak.

Bu arada Haluk ve Serkan'ın kontratları bitmemiş miydi, takımla çalışmalara devam ediyorlar?

Hayır Sözleşmeler 2014 de bıtıyor.

King1965

Orta sahaya Nijeryalı Aminu'yu, stopere Ganalı Attamah'ı monte eden Karadeniz ekibi, forvete ise eski G.Saraylı Hasan Kabze'yi düşünüyor.

Gol yollarında yaşanan sıkıntı nedeniyle geçen sezon küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Samsunspor, gelecek sezon için arayışlarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip son olarak, geçen sezon Orduspor forması giyen Hasan Kabze'yi gözüne kestirdi. Oyuncuyu kente davet eden Karadeniz ekibi, tecrübeli golcü ile şartları konuşacak. 2005-07 sezonlarında son şampiyon G.Saray da oynayan 31 yaşındaki tecrübeli santrfor, 2007'de Rus ekibi Rubin Kazan'a transfer oldu. 2010 yılına kadar Kazan forması giyen Kabze, daha sonra Fransa'nın Montpellier takımı ile anlaşma sağladı. 2011 yılında tekrar Türkiye'ye dönen golcü oyuncu Ordu forması ile 2011-13 sezonları arasında top koşturdu.

Kaynak : AMKSPOR

Hasan Akinayi Samsunspor istiyormus. Kaynak : Beste Özgün (Hasanin sevgilisi )  :D

samsunluhakan

Orta sahaya Nijeryalı Aminu'yu, stopere Ganalı Attamah'ı monte eden Karadeniz ekibi, 
RESMİ SÖZLEŞME İMZALANDIMI ?