2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Gaziosmanpaşalı3455

bravo yönetim aynen devam transfer harekatımız çok iyi bu gidişle kesin süper lige cıkarız :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

samuray

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 06 July 2013, 23:29:17
Açıkça yazmak gerekirse, spor bakanı Suat Kılıç'ı sevmiyorum ama geçen sezon takıma maddi anlamda sahip çıkan tek kişiydi.. O da sahip çıkmasaydı takıma, ortada takım diye birşey olmazdı. Çünkü: elimizde yanlış hatırlamıyorsam, sadece Hakan Arslan ve Atilla Özmen vardı. Full gençlerle çıkmış olsaydık, bana göre garanti düşerdik.. Geçen sezon Suat Kılıç ne kadar mı maddiyat sağladı ? Benim bildiğim kadarıyla sezon başında 3 trilyon ve devre arasında yaklaşık 5 trilyon Samsunspor'a aktardı. Aşağı yukarı 8 trilyon gibi bir rakam var, biz niye düşmemeye oynadık dersiniz aslında herşey açık.. 8 trilyon sadece transfer için harcanan para değil, nerden baksan geçen sezon acil ödenmesi gereken borçlar için 2,5 trilyon gibi bir rakam ödenmiştir. Ptt'den, tff'den, iddaa'dan gelen paralarla beraberle 40.5 trilyon olan borç 34 trilyona kadar inmiştir. Ben bunu Suat Kılıç'ı sevmeyen biri olarak yazdım ama adamın geçen sezon takımımıza sahip çıktığını söylememek bana göre nankörlük olur.
suat kılıç.ın cebinden tek bi kuruş çıktığını zannetmiyorum dolaylı yollardan destek bulmuştur malum politika

SivasLee

Alıntı yapılan: SivasLee - 06 July 2013, 19:17:18
Arkadaşlar, 3-4 ay önceki bir haber ama futbolcunun istatistikleri oldukça iyi.

Bence böyle futbolcular alınıp değerlendirmek gerekebilir. Sonuçta maliyeti de yüksek olmayacaktır ama bir tutarsa önemli işler yapar.

Sadece öneride bulunmak istedim :)

http://www.sabah.com.tr/Ankara/2013/03/30/amatorun-gol-makinesi

Bahsettiğim bu arkadaş Sivasspor A2 Takımına transfer oldu.

http://www.sivasspor.tk/2013/07/07/transferim-1-2-gune-kadar-netlesir/

MeL_55

Alıntı yapılan: SivasLee - 07 July 2013, 22:06:00
Bahsettiğim bu arkadaş Sivasspor A2 Takımına transfer oldu.

http://www.sivasspor.tk/2013/07/07/transferim-1-2-gune-kadar-netlesir/

kardesim sen Samsunsporu kücük mü görüyorsun anlamadim.
sence Samsunspor böyle 2. sinif futbolcularla görüsür mü?
yani sizin A2 takiminda oynayan oyuncu bizim ilk 11de mi oynar diyorsun?
bize böyle genc oyuncular lazim degil.
Samsunsporun kendi alt yapisi vardir ve oradan nice oyuncular cikmistir.
bi ara sizin en iyi topcunuz musa aydindi. oda bizim alt yapidan

Samsunsporun tarihi, büyüklügü, yetistirdigi oyuncular yani türkiyenin en iyi 6.ci takiminin forumuna yaziyorsun
bunu unutma.

SivasLee

Alıntı yapılan: MeL_55 - 07 July 2013, 22:16:50
kardesim sen Samsunsporu kücük mü görüyorsun anlamadim.
sence Samsunspor böyle 2. sinif futbolcularla görüsür mü?
yani sizin A2 takiminda oynayan oyuncu bizim ilk 11de mi oynar diyorsun?
bize böyle genc oyuncular lazim degil.
Samsunsporun kendi alt yapisi vardir ve oradan nice oyuncular cikmistir.
bi ara sizin en iyi topcunuz musa aydindi. oda bizim alt yapidan

Samsunsporun tarihi, büyüklügü, yetistirdigi oyuncular yani türkiyenin en iyi 6.ci takiminin forumuna yaziyorsun
bunu unutma.

Kardeşim ne dediğinin farkında mısın sen?

Böyle futbolcular alırsın denersin. Maliyeti yok, bir şey yok. Ya tutarsa hesabı. Tutarsa çok iyi bir iş yapmış olursun. Tutmazsa da yolları ayırırsın olur biter.

Ben hiçbir takımı küçük görmem. Ama bu forumunuzda ne hikmetse birkaç üye var, herhalde başka takım taraftarının bu forumda olmasını istemiyorlar.

Buna çok iyi örnekler var; Ziya Erdal, Gökhan Gönül, Tuncay Şanlı vs vs vs Bunları kim tanıyordu. Denendiler ve başarılı oldular.

Bu dediğinizden yola çıkılırsa çok ucuz yabancıları da transfer etmemek lazım, onlarda takımın kapasitesini çok düşürürler yerlere.

Neyse lafı fazla uzatmayacağım. Kalın sağlıcakla.

cakir55

Bilal Şenel ‏@marcopashaaa 2 dk
Samsunspor 1461 Trabzondan Abdullah Karmil ile her konuda anlaşmış.. 1-2 güne imza atılır

grkn55

Ayberk

Alıntı@pttbirinciligtv 4 sa
Samsunspor Ahmed Toure İle Anlaştı Son Dakika Haberidir
https://twitter.com/pttbirinciligtv/status/353944708403302400/photo/1

demişler twitter'da.

King1965

abdullah karmil ile anlaşılmış trabzonspor'un 5 yıllık anlaşma imzaladığı oyuncu kiralık olarak alıyoruz bugün imzaya geliyor ( Tüm yerel basın)

Semih Şentürk'e teklif etmişiz ( Arena)

Aminu Umar la anlaştık. ( yerel basın )

cakir55

teksas3455

Vay bee Trabzonspor'dan oyuncu kiralayacak kadar düştük mü biz?

Durmayın, devam edin. Adnan'dan sonra bunu da yapın. Formamıza bir de inceden
bordo mavi şerit çekin ki kime sadık olduğunuzu çok daha güzel ifade edersiniz  :kafa:

King1965

Alıntı yapılan: teksas3455 - 08 July 2013, 10:59:02
Vay bee Trabzonspor'dan oyuncu kiralayacak kadar düştük mü biz?

Durmayın, devam edin. Adnan'dan sonra bunu da yapın. Formamıza bir de inceden
bordo mavi şerit çekin ki kime sadık olduğunuzu çok daha güzel ifade edersiniz  :kafa:

Türkiyede oyuncu alacak başka kulüp kalmamış  malesef .. :rulet:

altunay

Fatih Terim, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Ufuk Ceylan, Mehmet Batdal, Emmanuel Culio ve Furkan Özçal'ı kamp kadrosuna dahil etmedi. mehmet batdal inş gelir