2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

SivasLee

Arkadaşlar, 3-4 ay önceki bir haber ama futbolcunun istatistikleri oldukça iyi.

Bence böyle futbolcular alınıp değerlendirmek gerekebilir. Sonuçta maliyeti de yüksek olmayacaktır ama bir tutarsa önemli işler yapar.

Sadece öneride bulunmak istedim :)

http://www.sabah.com.tr/Ankara/2013/03/30/amatorun-gol-makinesi

Duško Milinković

06 July 2013, 19:41:47 #1576 Son düzenlenme: 06 July 2013, 19:45:16 Duško Milinković
Kalecilerimize güvenebilirmiyiz sizce? Bir tane kaliteli kaleci olması gerekir mi?
Abdülkadirin mersin idman yurduna gittiği doğrumudur?

Gaziosmanpaşalı3455

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Samsunspor, stoper Lionel Tonel, kaleci Juan Jesus Calatayud Sanchez ve forvet Dorge Rostand Kouemaha'nın transferlerini bitirmek için harekete geçti. bir arkadışımızın paylaşımı

King1965

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 06 July 2013, 19:45:54
Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Samsunspor, stoper Lionel Tonel, kaleci Juan Jesus Calatayud Sanchez ve forvet Dorge Rostand Kouemaha'nın transferlerini bitirmek için harekete geçti. bir arkadışımızın paylaşımı

o haber 2 yıl oncekı haber mı :S

Kırmızı-beyazlı takım, stoper Lionel Tonel, kaleci Jesus Sanchez ve forvet Kouemaha'nın transferlerini bitirmek için harekete geçti

Spor Toto Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Samsunspor güçlü bir kadro kurabilmek için harekete geçti. Yabancı transferine hız veren ve Macar Vilmos Vanczak'ın kulübünden cevap beklemeyen Samsunsporlu yöneticiler, Dinamo Zagreb'in stoperi Lionel Tonel, Hercules'in kalecisi Juan Jesus Calatayud Sanchez ve Club Brugge'ün etkili forveti Dorge Rostand Kouemaha ile görüşmelere başladı.

BONSERVİSLERİ ELİNDE
Bonservisleri elinde bulunan 31 yaşındaki stoper Lionel Tonel ve 32 yaşındaki kaleci Juan Jesus Calatayud Sanchez'i ikna etmeye çalışan Kırmızı-Beyazlılar, her konuda anlaştıkları 28 yaşındaki Kamerunlu forvet Dorge Rostand Kouemaha'nın da kulübü ile aradaki pürüzleri ortadan kaldırmaya çalışıyor. Club Brugge'nin forvet Kouemaha'yı satmaması durumunda ise bu oyuncu için kiralama önerisinde bulunulacak.

http://www.fotomac.com.tr/Transfer/2011/06/21/yildizlar-yolda

kalptenþimþek

belki zaman makinası bulmuştur yönetim..hemen önyargılı olmayalım..

yirmiuc

Haberler boyle baslamali 'Yeni sezona girmek istemeyen Samsunspor...'

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

samuray

malesef üzülerek yazıyorum     elin takımları transfere devam biz de nal toplamaya devam :kafa: :kafa:

Ayberk

Beyler bence artik transfer istemeyin.en son transfer transfer dediniz adnan geldi. az daha transfer istersek mehmet nas,ramazan sal,sefa aksoy,sercan temizyurek diye devam etmesinden korkuyorum

teksas3455

Alıntı yapılan: Ayberk - 06 July 2013, 21:46:42
Beyler bence artik transfer istemeyin.en son transfer transfer dediniz adnan geldi. az daha transfer istersek mehmet nas,ramazan sal,sefa aksoy,sercan temizyurek diye devam etmesinden korkuyorum

:ok

AllydeenleaR

bu akşam idmanı izlemek için tesislere gittim. denenmek için bir zenci vardı. sanırım adı ahmed traore ymiş. ne kadar doğru bilmiyorum ordakilerden duydum.
bir de 60 yaşlarında bir abi vardı, pazartesi günü erkan taşkıran, caner ağca, mehmet nas ve hayrettin yerlikayanın geleceğini söyledi. tabiki doğruluğu muamma..

cgr

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 06 July 2013, 22:23:08
bu akşam idmanı izlemek için tesislere gittim. denenmek için bir zenci vardı. sanırım adı ahmed traore ymiş. ne kadar doğru bilmiyorum ordakilerden duydum.
bir de 60 yaşlarında bir abi vardı, pazartesi günü erkan taşkıran, caner ağca, mehmet nas ve hayrettin yerlikayanın geleceğini söyledi. tabiki doğruluğu muamma..

Hayrettin Yerlikaya, 31 yaşında ama PTT 1.Lig için iyi bek olur. Tecrübesiyle çok şey katar.

Mehmet Nas, golden sonra onu kucakta sallayabilecekleri bi takıma gitsin mümkünse...

ali ihsan

Erkan Taşkıran gelirse Ahmet Burak ile sol kanatı toparlarlar.Şaban ve Musa Sinan da var o bölgede.Hayrettin ile ilgilenildigini zannetmiyorum. Forvet en önemli nokta.Abdulkadir ve Mehmet Batdal dan söz alınmış eger Kulüpleri kamptan sonra gönderme kararı alırlarsa bize gelecekler büyük ihtimalle.Orta sahaya çıktığımız yıl Hakan Bayraktar ın işini yapan birisi şart .Cemil in yanına da stoper gerekli bence

mimar55

Suat kılıc samsunspora yardım etmişmiş atalarımız ne demiş
ELİNLE YAPTIĞIN İYİLİĞİ DİLİNLE REZİL ETME
Anlayan anladı transferde futbolcu almasak genclerle oynasak bence adnanla sahaya cıkacak takımdan daha cok destek görür

King1965

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: mimar55 - 06 July 2013, 22:56:34
Suat kılıc samsunspora yardım etmişmiş atalarımız ne demiş
ELİNLE YAPTIĞIN İYİLİĞİ DİLİNLE REZİL ETME
Anlayan anladı transferde futbolcu almasak genclerle oynasak bence adnanla sahaya cıkacak takımdan daha cok destek görür
Açıkça yazmak gerekirse, spor bakanı Suat Kılıç'ı sevmiyorum ama geçen sezon takıma maddi anlamda sahip çıkan tek kişiydi.. O da sahip çıkmasaydı takıma, ortada takım diye birşey olmazdı. Çünkü: elimizde yanlış hatırlamıyorsam, sadece Hakan Arslan ve Atilla Özmen vardı. Full gençlerle çıkmış olsaydık, bana göre garanti düşerdik.. Geçen sezon Suat Kılıç ne kadar mı maddiyat sağladı ? Benim bildiğim kadarıyla sezon başında 3 trilyon ve devre arasında yaklaşık 5 trilyon Samsunspor'a aktardı. Aşağı yukarı 8 trilyon gibi bir rakam var, biz niye düşmemeye oynadık dersiniz aslında herşey açık.. 8 trilyon sadece transfer için harcanan para değil, nerden baksan geçen sezon acil ödenmesi gereken borçlar için 2,5 trilyon gibi bir rakam ödenmiştir. Ptt'den, tff'den, iddaa'dan gelen paralarla beraberle 40.5 trilyon olan borç 34 trilyona kadar inmiştir. Ben bunu Suat Kılıç'ı sevmeyen biri olarak yazdım ama adamın geçen sezon takımımıza sahip çıktığını söylememek bana göre nankörlük olur.