2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

manas_55

Kaptan mı? Yuh yani bu kadar da değil. Takımın kaptanı Turgaydı. Noluyoruz lan ! :kafa:

teksas3455

Hep kızdığım Ertuğrul Sağlam'a şu anda hak verdim. Böylesine aciz bir kulübe değil imza atmak gömleğimi bile göndermem!

King1965

Alıntı yapılan: teksas3455 - 05 July 2013, 13:48:06
Hep kızdığım Ertuğrul Sağlam'a şu anda hak verdim. Böylesine aciz bir kulübe değil imza atmak gömleğimi bile göndermem!

Takım'ın ne sucu var . Aciz bir Kulüb ne demek ? Yönetenlere söyle.

teksas3455

Alıntı yapılan: King1965 - 05 July 2013, 13:49:32
Takım'ın ne sucu var . Aciz bir Kulüb ne demek ? Yönetenlere söyle.

Lafım direk yönetenlere zaten

Sadece Samsunspor

Bide takım kaptanı olacakmış abilik yapacakmış töbe yaa emin başkan hayırdır ne zamandan beri taraftarı dinlemez oldun. tamam eleştirmeyelim gerçek samsunsporlu falan dedik ama yeri gelincede tepkiyi gösteririz

5trawberry

Emin başkan sen bu takıma kaptanlık yaptın. Bu takım için çoğu şeylerden vazgeçtin istemeden. Sen nasıl çıkıp bu adama, eli ayağımız kaptanımız diyebiliyorsun?

Yazık değil mi?

Lusage

Kredini bitirmeye çok az kaldı kaptan. Ha gayret Mehmet Nas'ı da getir de sende rahatla bizde artık kişilere değil armaya aşık olunması gerektiğini kafamıza kazıyalım seni de büyük kaptan küçük başkan olarak kalbimizin en ücra köşesine gömelim...

s_uzunkaya

adnanı bi kere düğünün de konuşurken dinlemiştim. adam yazık konuşmayı bilmiyor. giderkende sonuç itibariyle herne kadar kabul etmesekte 2. ligden 1. lige kalbur üstü bir takıma gitmenin heyecanıyla konuşcam diye abuk sabuk saçma birşeyler söylemiştir. adnanın süperligden düşdüğümüz sene hüngür hüngür ağladığını ve çoğu futbolcunun gitmesine rağmen o sene hiçbir takıma samsunspor için gitmediğini biliyoruz... sonuç itibariyle yeni bir camiaya giderken konuşmasınıda bilmeyen bi insanın o camia hakkında boyalı laflar söylemeye çalışırken bizim hassasiyetlerimize dokunan laflar ettiğinin farkındalığına bile ancak gelen tepkilerden sonra varmıştır. bence adnan 2. şansı haketmeli....
adnannnn "gahbemişsin be Trabr ummmm" de lannn  :deli:

Uğur Yıldız

SivasLee

Alıntı yapılan: Mert - 05 July 2013, 13:09:11
Üstad şimdi de başkanınız açıklama yapmış abdülkadiri vermem diye.Ben sanmıyorum roberto carlos abdulkadir kalsın dememiştir.Geçen sene başkanınız nerdeydi o zaman?
Şimdi yeni bir haber var mersin idman yurdu ile anlaştı diye.Hem vermem diyor hem de mersinle anlaşıyor.Başkanınız tamamen duygusal düşünüyor o zaman.

Mesajımda da belirttim zaten. Geçen sene Abdulkadir'i yollayan Mecnun Başkan değil Rıza Hoca'dır. Hatta Buca'dan Abdulkadir'i almak için başkan 1.1 trilyon ödemiş, Sivasspor'un Buca'dan alacağı olan 900 milyarı da silmiştir. Yani 2 trilyona geldi Abdulkadir Sivasspor'a. Buna ek olarak Abdulkadir, Buca'dan alacaklarından da feragat etmiştir.

Başkan, Abdulkadir'i istemese 2 trilyon gibi bir bonservis öder miydi kendisine?

Burada bir arkadaş Mersin ile anlaşmış dedi Abdulkadir için ama ortada hiçbir haber yok.

Abdulkadir'de Sivasspor ile bugün antrenmanlara başladı.

SSKLA

Ollivanders

Alıntı yapılan: uçarlı - 05 July 2013, 15:10:31
Haberlerde de anlaşmaya varıldı diyor. Mersin için.
twitter hesabından yalanladı. Erçağ da gelirse oturur ağlarım.

SivasLee

Abdulkadir Özgen ‏@abdulkadirozgen   
Hakkimda cikan asilsiz Transfer haberlerini hicbir gercekci payi yoktur Suan itibariyle sivassporun oynucusuyum ve takimimla kamptayim

maviay55

ne yapılmak isteniyor aklı alan varmı? önce haberler çıktı ednan hakkında kamuoyu yoklaması gibi tepki ölçüldü tepkiler hadsafhada söven sövene,gene de vazgeçilmiyo imza atılıyo üstelik KAPTAN olacağı sözüyle imzalar atılıyor! pes!

samsunspor.co.nr

Ucaktan indim, haberi aldim.
Tatil baslamadan bitti, bir de kaptan olacakmis.
Pes artik, inanamiyorum.

2 gun evvel yanlis mi yazildi röportajda ? Baskan "karakterli oyuncular alacagiz" dememis miydi ?
Bonservisi olmayan oyuncular alacagiz dedi.
E hayallerinin takimi Samsunspor A takimi olan genclerimiz var.

Benim aklim almiyor bu transferi.
Elimiz ayagimiz kaptanimiz ne demek arkadas ?
Bu karaktersizin 0,5 puan faydasi olacaksa varsin olmasin.
Ayiptir,yaziktir.Samsunspor'lu adama hakarettir,saygisizliktir.

Cok uzuldum,cok.