2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

eskiye döneceksek adnanı mehmeti alacağımıza muratı ademi alalım

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 04 July 2013, 16:45:39
Beni rahatsiz eden adnanin tsli olmasi degil o aciklamada ...kimde degil sadece yeri ve zamani geldiginde herkesten cok Samsunsporlu oluyorlar bu sinir bozucu, Memleketim trabzon bende dogdum sehrin takimini tutuyorum derse gelsin oynasin beni bozmaz tsye kufredildigine midesi kaldiracaksa kendi bilir ama Samsunsporluymus gibi davraniyor ya o koyuyur adama. Ayni seyi suat kilicta yapiyor oglu twitterda tsli oldugunu acikca belirtmis, Samsunsporlu bir babanin cocugu tsli olabilir mi ya da tam tersi, degilsiniz arkadas Samsunsporlu bunu soyleyin niye bizi enayi yerine koyarmiscasina uzerine basa basa Samsunsporluyum diyorsunuz.
suat kılıç'ın aslı trabzonlu, belki bazılarınız yanlış anlayabilir ama fuat köktaş'ın köylüsü diye biliyorum.. Suat kılıç, samsunda doğmuş ama memleketi trabzon..

ugrass

minci

Alıntı yapılan: kamuri - 04 July 2013, 16:23:54
bizim klubumuzun bi durusu yok mu ya çok merak ettım şimdi .adnanla mehmet nas isimlerini duyunca bize babamızdan mıras kalan takım, uğruna  yaz kış yağmur camur demeden km yol yaptığımız takım mı bu. yok mu bi allahın kulu adnanı mehmet nası klupten içeri sokmayacak herşey siyasi gibi geliyo bana bu benim gorusum bu klupte taraftarın hiç soz soyleme hakkı yok mu
Parayı veren düdüğü çalar dostum. Bu söz en son şampiyon olduğumuz yılın genel kurul öncesi yapılan toplantıda Galip Öztürk tarafından söylenmişti. Şu anda da değişen bir şey yok. Ne yazık ki para nerden gelecekse onların dediği olacaktır muhtemelen . Bunun dışında hiçbirşey önemli değil galiba.

mehmet yılmaz

Erkan taskiran degil taha Yalçıner ile imzalar atılıyor.  Ayrica ahmet burak solakel de imzaliyor su sıralar.  Muaa aydinla da sözleşme yenileniyor. Hayırlı olsun devami gelsin insallah.

minci

Aslankaya

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 04 July 2013, 17:08:04
suat kılıç'ın aslı trabzonlu, belki bazılarınız yanlış anlayabilir ama fuat köktaş'ın köylüsü diye biliyorum.. Suat kılıç, samsunda doğmuş ama memleketi trabzon..
milletin aslını astarını boşver sadece samsunsporlu..
trabzon kökenli olupta 7/24 trabzonspor'a giydiren birçok kişi tanıyorum
insanların fikirleri düşünceleri önemli..
ve asıl mesele şu olmalı,niye hep gönlünde bordo mavi olanlar koltuklarda oturuyor,bu şehrin geleceğine yön veriyor.
.

samsunluhakan

teksas3455

Adnan Güngör ve Mehmet Nas gelirse gazeteye ilan vermek lazım:

"Samsunspor forması onurunu kaybetmiştir, hükümsüzdür!" diye...

Musti

Musa Aydın'ın sözleşme yenilemiş olmasına sevindim.

Erkan Taşkıran teknik olarak beğendiğim bir futbolcu. Geçen sene de Buca-1461 maçında tslileri bayağı sinirlendirmişti. Olursa fayda sağlar ama Hüseyin Kalpar'ın disiplinine uymakta sıkıntı yaşayabilir.

Adnan ve Mehmet Nas konusu ise canımı sıkıyor. Yaptıklarını affetsek bir tarafa koysak bile ne teknik ne gelecek ne de mali açılardan faydalı olacak transferler...

King1965

Ahmet Burak Solakel ilk maçında yoktur .. Herkese duruyulur cezası var

ismail

Alıntı yapılan: teksas3455 - 04 July 2013, 17:31:34
Adnan Güngör ve Mehmet Nas gelirse gazeteye ilan vermek lazım:

"Samsunspor forması onurunu kaybetmiştir, hükümsüzdür!" diye...

CoRaqLi55

ismail

Alıntı yapılan:  
Samsunspor'un dış transferdeki imzalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi. Bu arada Adanaspor'lu İzzet Yıldırım'ın bonservisini almak için kulübüyle yaptığı görüşmelerin hala devam ettiği öğrenildi. Öte yandan Mehmet Batdal'a verilen süre devam ederken, Caner Ağca'da da küçük detayların kaldığı sızan haberler arasında. Bu arada yabancı tranfserinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. İnce eleyip sık dokuyan Kırmızı-Beyazlı ekip, Nijeryalılar konusunda son kararını verecek. Torku Konyaspor'dan Ars içinde temeslar yoğun şekilde devam ediyor.

kaynak halkgazetesi

SivasLee

İlginç bir haber...

Denizlispor´un bu sabah 1 yıllık ön protokol imzaladığı Adana Demirsporlu Ufukhan Bayraktar, öğleden sonra "Kafam karışık" diyerek kentten ayrıldı. Bayraktar´ın bu tutumu şok etkisi yarattı.

Denizlispor, Adana Demirspor´da stoper Ufukhan Bayraktar ile 1 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtilirken, Manisaspor´dan ayrılan Kahe´yle de pazarlığa başladı. Kulüpten verilen bilgide, futbolseverlerin Altay ve Karşıyaka´dan hatırladığı 27 yaşındaki Ufukhan´ın, 2007- 2008 yılında Trabzonspor kadrosundayken Denizli´de kiralık oynadığı belirtildi. Ufukhan Bayraktar, gazetecilere, "5 yıl sonra yeniden Denizlispor forması giyeceğim için mutluyum. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi. Bu açıklamadan birkaç saat sonra tecrübeli savunma oyuncusu, yöneticilere "Kafam karışık" diyerek Denizli´den ayrıldı. Kulüp Menajeri M.Ali Keskinler, "Ufukhan, sabah yaptığımız görüşmeden sonra dinlenmek için tesislerde bir odaya yerleşti. Kendisini öğleden sonra ayrılırken gördüm. Nereye gittiğini sordum, ´Kafam karışık´ deyip gitti. Ben böyle bir şey görmedim. Bizim için Ufukhan defteri kapandı" dedi.