2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntı yapılan: carlsberg - 03 July 2013, 16:34:18
tamam öyle de..ben yalnıs anladım kusura bakma... ama gökayda iyi gecen sene samsun manisada izledim bayagı etkiliydi..bir ara alexin cezalı oldugu durumlarda fenerde onun yerine oynuyordu..ama piyasada alabilecegimiz topcu kalmıcak bu gidişle..kamplarda begenilmeyen topcular dolasacak ortada 15-20 gun sonra onlardanmı alacagız.takımlar kamplara başladılar bile..

elbetteki yönetimimiz transfer yapacaktir. burda samsunsporun menfaatleri önemli. gökay sirf fenerde oynuyor diye senede 300.000 tl ister?! bizim genclerimiz icabinda 30.000 tlye oynuyordur. sadece transfer olsun diye oyuncu almamak lazim.

berusa55

Kalpar İmzayı Attı

Samsunspor yeni sezon için prensipte anlaştığı Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'a Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği imza töreni ile imzayı attırdı.
Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

AYRINTILAR GELECEK (miş cüno öyle diyor :D )

Kaynak

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 July 2013, 16:51:13
Kalpar İmzayı Attı

Samsunspor yeni sezon için prensipte anlaştığı Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'a Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği imza töreni ile imzayı attırdı.
Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

AYRINTILAR GELECEK (miş cüno öyle diyor :D )

Kaynak

Tebrik ederim Samsunspor Resmi Sitesinden önce verdiniz haberi.

berusa55

AlıntıTebrik ederim Samsunspor Resmi Sitesinden önce verdiniz haberi

Estağfurullah; bütün tebriği usta gazeteci Cüno hakediyor kardeşim :)

Kodalak

lato

King1965

Ben Sivasspor Başkanı'yla konuştum, Abdulkadir'i kampa götüreceği ve vermeyeceğini söyledi.

Duško Milinković

yirmiuc

Kongreden once : Ertugrul hoca ile gorustuk , buyuk oranda anlastik. Transfer butcesinde anlastik.
Kongreden sonra : Ertugrulla anlasamadik.
( Ertugrul : Eskisehir spordan once hicbir kuluple gorusmedim. )

Kongreden once : Aday degilim, ben yokum.
Kongre tarihi yaklasip erkut tutu'nun aday olacagi soylentilerinin cikmasi uzerine : Adayim.

Kongreden once : 10 aydir futbolcu izliyoruz , transfer listemiz hazir.
Simdi : Hocamiz gunlerdir oyuncu izliyor.

Kongreden once : Kongreden sonraki pazartesi transfere baslariz.
Simdi : Transferde gec kalmis degiliz.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Shane_Falco

Geçen sezon Sinan Kaloğlu,Gökhan Ünal,İlhan Parlak,Mehmet Yıldız gibi forvet oyuncularının oynadığı Süper Lig'de Abdülkadir çok rahat oynayacak bir takım bulur...

Ertuğrul Sağlam

15-22 yaş arası gençler!
İsmail Uyanık'ın sağında ve solunda beşer futbolcu hepsinin önünde kağıt elinde kalem sözleşme imzalarlardı.
İç transferde 10 futbolcu ile anlaşması yarım saat sürer ve çoğu boş mukavele imzalardı.
Taraftarın bugünler gibi şunu veya bunu alalım, şu adamı göndermeyelim gibi derdi yoktu çünkü bilirdik ki Başkan takıma ve bütçeye uygun en ideal adamları alacak, kalmasını istediği futbolcu da takımda kalacaktı.

Bugünleri yaşamamış ve az hatırlayan 15-22 arası gençler belki düşünebilir bu transfer sezonu Samsunspor'da hep böylemi geçiyor diye, çünkü 6-7 senedir hep aynı şeyleri konuşuyor ve duyuyoruz.
(Maalesef siz gençler ne zaman tribüne geldiniz ve ne zaman klavyeyi elinize aldınız iş bu hali aldı gudubetlik yönetimlerde değil sizde)   ;):D  

##kdc##

Alıntı yapılan: yirmiuc - 03 July 2013, 17:54:02
Kongreden once : Ertugrul hoca ile gorustuk , buyuk oranda anlastik. Transfer butcesinde anlastik.
Kongreden sonra : Ertugrulla anlasamadik.
( Ertugrul : Eskisehir spordan once hicbir kuluple gorusmedim. )

Kongreden once : Aday degilim, ben yokum.
Kongre tarihi yaklasip erkut tutu'nun aday olacagi soylentilerinin cikmasi uzerine : Adayim.

Kongreden once : 10 aydir futbolcu izliyoruz , transfer listemiz hazir.
Simdi : Hocamiz gunlerdir oyuncu izliyor.

Kongreden once : Kongreden sonraki pazartesi transfere baslariz.
Simdi : Transferde gec kalmis degiliz.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ertuğrul Sağlam bizimle görüştü anlaşılamadı, o Ertuğrul Hoca'nın yanlış telefuzudur.
Emin Kar kongre öncesi "şimdilik adaylığı düşünmüyorum" dedi.
Ayrıca bugün de transfer komitesinin yanında Hocanın da oyuncu izlediğini belirtmek istemiştir.

Emin Kar şöyle ya da böyle diyebiliriz, "onu işe aldı bunu takıma aldı" diye eleştirebiliriz. Bazılarımızın kaldıramayacağı sözler de sarfetmiş olabilir. ama kendisinin bile acemilik dönemim demesine rağmen yıllardır içinde bulunduğumuz borç batağının 8 milyon TL'sini bu sezon ödedik, altyapıdan da yıldız adayı oyuncular çıkardık ve çıkarmaya devam ettiğimizi unutmayalım.

edit ==>> Not: Adnan gelirse ilk maçta küfürden ben ceza yerim heralde o ayrı bi konu..

King1965

yarın adnan güngör Samsunspor'a imza atacaktır

Kaynak  :Samsunsportv.net

Ollivanders

artık tribunlere böyle çağırırız adnanı : Büyük kaptan ... Büyük kaptan... Büyük(!)

SivasLee

Alıntı yapılan: King1965 - 03 July 2013, 17:42:07
Ben Sivasspor Başkanı'yla konuştum, Abdulkadir'i kampa götüreceği ve vermeyeceğini söyledi.

Kardeşim öyle bir yazmışsın ki bende Mecnun Başkan'ın seninle konuştuğunu zannettim :D