2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

teksas3455

Çok büyük hayal kırıklığı içindeyiz. Bunun iki sebebi var;

1) Ertuğrul Sağlam'ın Samsun'da konferansta "Görev verilirse seve seve gelirim" deyip, gelmemesi
2) Emin Başkan'ın sezon öncesi çıkıp "Hedefimiz şampiyonluk" demesi ve hala transfer yapılamaması.

Geçen sene 22 Temmuz'da göreve geldi yönetim. 22 Temmuz'a 20 gün var.
Takımda şu anda toplasak herhalde 10 tane topçu ancak vardır.
Geçen seneye göre çok da iyi sayılmayız. Tek avantajımız hoca probleminin olmaması
diyecem ama Erhan Altın, Hüseyin Kalpar'a on basar.

Ben artık çok iyimser bakamıyorum. Bu sene muhtemelen yine ligde kalmaya oynayacaz gibi...

samsunsporlu1994

Transferde çok geç kaldık. Bu sene ligin zor geçeceği belli. Mersin İdman Yurdu, Ankaraspor, Orduspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor gibi iddalı takımlar var. Bize gelince Başkan Emin Kar daha hoca belli olmadan, transferler yapılmadan şampiyonluk söylemlerinde bulunarak tüm camiayı umutlandırdı. Samsunspor'un hedefinin şampiyonluk olması kadar doğal bir şey yok ancak şu an ki tablo ortada. Tam bir hayal kırıklığı. Günlerdir bu hafta başı imzalar atılacak, prensipte anlaşılan oyuncular var dendi ancak daha 1 tane transfer yapamadık. Bu takımda şu an elle tutulur kaç tane oyuncu kaldı tartışılır. Nerden bakarsak bakalım bu takıma 8-9 tane ilk 11 oyuncusu olmak üzere 14-15 tane oyuncu lazım. Kimse kusura bakmasın ama gerçekçi olalım Samsunsporda işler iyi gitmiyor. Şu an ki tabloyla şampiyonluk hayal gibi görünüyor. Hüseyin Kalpar'a bile imza attıramadık transferleri geçtim.

manas_55

Sjoerd Ars ile anlaşmışız duyumunu aldım tek sorun bonservis. İnşallah doğrudur. Ben şahsen yönetime güveniyorum 3-4 takım hariç diğer takımlarda çok sessiz. Umutluyum açıkçası bomba transferler olacak inşallah   samsunspor_x

King1965

AlıntıKarşıyaka'nın geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Torku Konyaspor'un formasını giyen Hollandalı forvet Ars'ın transferi suya düştü. Yeşil-kırmızılılarda yönetimin her konuda anlaştığı Sjoerd Adrianus Theodorus Ars'ın kulübü Levski Sofya bonservise zam yapınca transfer çıkmaza girdi. Ars'ın 20 bin euro olan bonservis bedeli Türk basınında çıkan haberlerin ardından 150 bin euro olduğunu belirten Karşıyakalı yöneticiler istedikleri bu transferden vazgeçmek zorunda kaldıklarını ifade ettiler. Tecrübeli golcü ile 200 bin euroya anlaşan Karşıyaka, 150 bin euroda bonservis bedeli çıkında bu takviye gerçekleşmedi.

buda ars ıcın karsıyaka haberı

Ölümüne_Samsunspor

gerçekten bu durumlarda olmak beni öyle üzüyor ki..saatlerce samsunspor.org.tr'ye bakıyoruz bi haber görsek tamam da pazartesi oldu salı oldu  ses yook

Özcan İNAN

Ars haberini bende yeni gördüm ama öncesinde karşıyaka ile adı geçiyordu anlamadım bakalım alınırsa güzel bir transfer olur...

Lusage

ismail

istedikleri ücretleri bulamayan oyuncuları düşük ücretlerle transfer etmeye çalışacağız anlaşılan ama bu politikayla hareket edilince oyuncuların çoğu kabak çıkıyor.10 adam alıp 2 sinin oyununu alkışlamaktan bahsediyorum...200 liralık adama 600-700 de verilmez tabi.. yönetimin işi zor

Sadece Samsunspor

Ars oyle aman aman bi topcu degil hele bi abdulkadir hic degil

lato

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 02 July 2013, 20:56:10
Ars oyle aman aman bi topcu degil hele bi abdulkadir hic degil

Yine de bu ligde etki edebilecek bir oyuncu. Özellikle ligdeki kalecilerin en büyük problemi olan yan toplarda kendini baya hissettirdi Konya'da

Kais

ya artık bıseler olsunda aglıcam artık 84 sayfa oldu daha transfer yok

cakir55

Bu takım şampiyonluğa oynayacaksa transferleri hızlı yapıp kampa yetiştireceksiniz kardeşim millet nerdeyse transferi bitirdi biz 1 oyuncu bile almadık ayrıca elimizdeki oyuncuları kaptırdık şimdi Ertuğrul Sağlam'a hak vermeyede başladım adamın istediği oyuncular alınmayacaktı vs

vagus

Geçen sezon 8 milyon borç kapatmışız. Bunun sebebi tekrar borç yapmadan durumu idare etmek oldu. Bence ilk önce ekonomimizi düzeltip, play-off a oynayıp çıkarsak çıkarız, çıkamazsak da geleceğe yatırım yaparız derim.. Sonuçta 5 yıl 2. ligde sürünmüştük. Şimdi akıllı davranıp 5 senelik plan yapabilirsek ve sabırlı olursak iyi şeyler olabilir diye düşünüyorum. Tabi ki transfer yapacağız, ama gidipte 700- 800 verirsek kötü olur topçulara

Ellibeş Numara

Ars'la ilgilene kadar, AbdulGOLkadir Özgeni alsınlar..

celebi

Ben artık güvenmiyorum emin başkana sürekli bir oyalama taktiği varmkş gibi umarım yanılırım