2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

doðan

Dogruluk payi nedir bilmiyorum , dimitrov bubkigin maliyeti yüksek  oyuncu larindan birisi .bize devre  arasi gelmesi de buyuk şans di . Bolu onun istedigi parayi verebildiyse ne ala ..

teksas3455

Dimitrov ve Abdülkadir'i takımda tutamadıktan sonra elli tane transfer yapsak da bana göre anlamsız.

King1965

Şampiyon olmak istiyorsak hangi futbolcuyu getirceksiniz !!!

Dimitrov ' dan daha iyisi gelecekse amenna. Daha kim gelecek arkdaş

Ollivanders

H.Kalpar'ın Dimitrov'u beğenmedigini ve daha iyilerini bulabileceğini söylediğini duydum ben.Dimitrovdan iyisi abdülaziz zaten. Show must go on.

erkutdem55

Alıntı yapılan: Serpico - 26 June 2013, 21:17:08
H.Kalpar'ın Dimitrov'u beğenmedigini ve daha iyilerini bulabileceğini söylediğini duydum ben.Dimitrovdan iyisi abdülaziz zaten. Show must go on.

Biz de Hüseyin KALPAR'ı beğenmiyoz,ne olcak şimdi :)Kesin demiştir hiç şaşırmam.

Ollivanders

cakir55

Sezon başlamadan önce çok umutluydum çıkacağımıza ama şimdi umutsuzum ilk önce Ertuğrul Sağlam'ın gelmemesi daha sonra H.Bayraktarı elimizden kaçırmamız, Dimitrov'da yakındır, transferde çok geç kaldık.

yirmiuc

Sirf bu yuzden alinmadiysa yazik olmus.
O isim Ufuk Bayraktar da olabilir.
hem de trabzonlu..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

cezayir55

neyse hayırlısı olsun yabancı oyuncu için alternatif çok sorun olacağını sanmıyorum

King1965

Celil'i özlemişim kırmızı - beyaz forma içinde

İş yaparmı gelsin be bazı topçulardan gene bile iyi oynar  8)

teksas3455

Adnan gibi MAESTRO almışız Dimitrov gitse ne olur  :kafa:  :kafa:  :kafa:  :kafa:

Gaziosmanpaşalı3455

King1965

bu yıl 4 takım dusecek 4'unden bırısı bız olmayalım !!

Lusage

De-Ja-Vu böyle bir şey demek.. Bknz. 2011/2012 Serdar Gürler.. Ayrıca daha iyisini nasıl getireceksin lan çapsız? Diyecek kimse yok demek takımda...  :kafa:

Gün geçtikçe daha fazla umutsuzluğa kapılıyorum yeminle..