2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

teksas3455

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 17 June 2013, 22:23:05
Teknik direktörle ilgili resmi bir açıklama gelmeden Kalpar geldi haberlerine inanmak istemiyorum sanki başka birileri ikna edilmeye çalışılıyor da Kalpar yedekte tutuluyor gibi bir hissiyat var bende, yoksa iş bu kadar neden uzasın hocamız Kalpar der çalışmalara başlanırdı.. Bir duyumum yok öyle temenni ediyorum  :)

Bana da öyle geliyor da işin içinde olmayınca neler dönüyor bilemiyoruz. Bazı sayfalarda hala Ertuğrul Sağlam ile görüşüldüğü yazıyor. Anlamadım gitti. Hayırlısı olur inşallah bizim için.

Duško Milinković

Taraftarın çoğunluğu sayın kalpar'ı istemiyor. Daha ilk baştan 1-0 yenik başlayacak. En ufak bir sallantıda birlik bozulacak. HEr kafadan ses çıkacak.Birde o kadar transfer bütçesi fiyaskoyla sonuçlanırsa geçmiş olsun. Kalpar ısrarını sürdürmemek lazım.

yirmiuc

Duško Milinković

Taraftarın sesi programında kalpara ciddi derecede tepki var. Besim hoca kalsa bu kadar tepki çekmez. Kalparı getirmemelerini tavsiye ediyorum. Taraftardan ciddi tepki var.

evolution55

bugün ankarada görüşülecek deniyordu,ses yok hala...

Aslankaya

bende ızlıyorum programı.huseyın kalpar ben samsun da calıştıgım dönem,samsun'da kımseden destek görmedim,aksıne köstek oldular demıs.nankor herıf.

cezayir55

sait karafırtınalar bucadan ayrıılmış bizim için iyi tercih olurdu hem yaşı genç hem iyi top oynatıyor

Integral

AlıntıSamsunspor Kalpar'la El Sıkıştı

Samsunspor, yeni sezon Teknik Direktörlük konusunda eski hocası Hüseyin Kalpar ile el sıkıştı.
Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Uzun süredir teknik direktör arayışını sürdüren Samsunspor'da Başkan Emin Kar dün gittiği Ankara'da Hüseyin Kalpar ile bir araya geldi. Başkan Kar, Hüseyin Kalpar ile yaptığı görüşme sonucunda anlaşmaya vararak el sıkıştı.

Hüseyin Kalpar'ın bir iki gün içerisinde Samsun'a gelerek resmi imzayı atacağı öğrenilirken, deneyimli teknik adamın bu hafta yeni dönem transfer çalışmalarının startını vereceğini belirtildi.

http://www.haberexen.com/samsunspor-kalparla-el-sikisti-334169h.htm

cezayir55

hayırlı olsun diyelim sabırlı olalım boşu boşuna da kimsenin moralini bozmayalım olan samsunspora olur

kadir55ist

hayırlısı olsun, ne kadar sevmesekte samsunspor umuz için saygılı ve sabırlı olmalıyız.

kumköylü ahmet

Huseyin Kalpar`da taraftarla ugrasmayi birakip isine bakar Insallah..Hayirli Olsun Ne Diyelim

s_uzunkaya

kalpar doğru demiş, destek şahsına hiçbir zaman olmadı. taraftar çok iyiydi o sene amakalpara topcular bile kumpas kuruyordu. taraftar olarak da arkasında durulmamıştı. sadece yönetim futbolculara karşı hep kalparın yanında oldu ve o sene papazlık yapan tüm topcuları ayıklattı, cezalandırdı ve herkezin işini yapmasının yolunu açtıydı kalpar. adamın ne bunaklığı ne koca göbeğinin kaşıyan ihtiyarlığı kalmıştı. bence o seneki sinir harbini iyi yönetti ve ben şahsen takdir eden ve hep savunan kişi olmuştum. kalpardan sonra gelen hiçbir antrönör kalpardan iyi değildi. futbolu iyiğ bilen bi başkanımızla birlikte kalpar bizi tekrar çıkarabilecek isimlerdendir. başkanım foto da el sıkıştıysa eğer bizede olumlu eleştiriler yapmak düşer. hayırlı olsun inşaallah...

cezayir55

arkadaşlar lütfen sahip çıkalım hocaya  sabredelim hüseyin hoca kötü hoca değildir

Özcan İNAN

Besimden daha iyidir diye düşünüyorum ne yapalım yönetim bir karar almış artık köstek değil destek olma vakti önümüze bakalım yapacağımız transferlerle gündem yaratalım hoca gündemini olaysız bir şekilde kapatalım bence...Zaman herşeyin ilacıdır derler :) Zamana bırakalım görelim inşallah...