2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: tanju55 - 14 June 2013, 17:44:27
Arkadaşlar hüseyin Kalparı istemeyenler varmış...bu kişileri anlayamıyorum...adam bizi süper lige çıkardı adamı kovdular adam da ekmek parası için rizeyle anlaştı göztepeyle anlaştı vs...bu adamın hakkı yendi...petkovicin yerinde kalpar olsa şimdi süper ligdeydik...
aynen katılıyorum sana..

tanju55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 14 June 2013, 19:02:54
aynen katılıyorum sana..

Sağolasın kardeş...
Sonuçta bizi yarı yolda bırakıp da gitmedi o takımlara bizimkiler onu bıraktı hakkını yedi...

samuray

alternatif isimlerin içerisindeen iyisi bence yücel ildiz hüseyin kalparın elindeki kadro hoca kim olsa çıkarı samsunspor şehir taraftar herkes bütünleşmişti o havayı yakalamıştık işte şimdi o hava yine oluştu emin başkana bu konuda güveniyorum transferler konusunda da hata yapacağını düşünmüyorum

lucarelli

ne hüseyin kalparı yahu. adam bizi süper lige çıkardı ama tribünde kalp kirizi geçirerek çıktık. Diğer sezonlara göre çok az puanla çıktık. hem de o sezonki tribünlerimiz inanılmazdı. Deplasmanlarda bile iç saha gibi oluyordu maçlar. Her yere çok kalabalık gidilmişti.  Bence gelmesin kalpar felan. Adamın son icraati dünya yatırım yaptırdığı Göztepe. Bence Kalpar çok yanlış seçim olur. Eskiden kimse olmasın takımda. Ne hoca (Ertuğul hariç ama o da olmuyor zaten) ne futbolcu.

lucarelli

TKİ Murat Yılmaz'la yollarını ayırmış. Bir kaç maçta izlemiştim iyiydi. İş yapabilir bizde.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: lucarelli - 14 June 2013, 21:50:28
TKİ Murat Yılmaz'la yollarını ayırmış. Bir kaç maçta izlemiştim iyiydi. İş yapabilir bizde.

İBB'ye gitti. Şahsım adına beğendiğim bir futbolcu tipi değil. İBB'de oturur klubede alır parasını...

Stoper

Ankete gel :)

Sizce Samsunspor'un gelecek sezonda Teknik Direktörü kim olmalı?

Nurullah Sağlam
Hüseyin Kalpar
Besim Durmuş devam etmeli
Diğer

http://hedefhalk.com/root.vol?exec=home

Ellibeş Numara

15 June 2013, 14:08:37 #367 Son düzenlenme: 15 June 2013, 15:02:06 Sadece Samsunsporlu
Hüseyin Kalpar İle Büyük İhtimal Anlaşılacak.. :D Yinede Bu Akşam Saatlerinde Belli Olacak.. Oley Oley Kalparinho, Kalparinho Oley Oley.. ;D

Ollivanders

ult55ras

Karabudun

Kadere bak! İki gün önce Ertuğrul Sağlam' ı bekliyorduk, şimdi Kalpar' a talim ediyoruz. Hayat garip!

Tufan

Kalpar ve prenslerinin düşüncesi bile kötü  :kafa:

cakir55

Kalpar iyidir ya o kadar eleştiri gelmesine rağmen ben beğeniyorum adamı inşallah hayırlı olur.

Ollivanders

Stoper

Kalpar gelirse Türkçe katili Bahattin Güneş'de gelecek dimi.. Bu o.ç Trt de Samsun'un %50'si Trabzonlu demişti. Kalpar gelirse,ştadyumun önünden bile geçmem.