Belediyelerin Futbol Takımlarına Desteği

Başlatan oguzhann555, 12 May 2013, 02:35:22

« önceki - sonraki »

oguzhann555

Bu haberi internette okudum ve paylaşmak istedim.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan : '' Mersin spor basınında Mersin Büyükşehir belediyesi ve şahsımın Mersin İdman Yurdu'na aylık verilen parayı kestiği yönünde bir iddia var . Bu tamamen yalandır . Mersin İdman Yurdu süper lige yükselene kadar senelik 2 trilyon ve aylık 150.000 TL yardımda bulunuyorduk . Süper Lig'e yükseldiğimizde başkan Ali Kahramanlı bana transfer yapabilmeleri için nakit paranın gerektiğini söyledi ve bizde 3 trilyon nakit para ve aylık 90.000 TL ile desteğimizi sürdürdük . Bu ay ise Meskispor'un acil para ihtiyacı dolayısıyla 90.000 TL'yi Meskispor'a aktardık . 2006 yılından beri gelen yönetimlerin siyasi görüşümüze tamamen zıt olmasına rağmen bizim senelerdir verdiğimiz maddi manevi desteği görmezden gelen Mersin spor basını bunu büyükşehir desteği kesti diyerek lanse etti . Oysa biz bu 90.000 TL'yi önümüzdeki ayın parasına ekleyerek ödeyecektik . Ali Kahramanlı çıksın açıklama yapsın , bu kulübe büyükşehirden daha fazla desteği olan varsa açıklasın . Geçen sene futbolcular grev yaptığında beni arayıp futbolcular maça çıkmayacaklar demişti , biz o noktada da elimizi taşın altına koymuştuk . Aynı basın bundan önceki senelerde de devletin yönetiminde ve maliyesinde olan Macit Özcan spor kompleksine benim haciz gönderdiğimi yazmıştı . Benim bu tesislerde maddi olarak hiçbir söz hakkım yoktur . Tesis gelirleri devlet hazinesine gider . Şahsımı ve şahsım üzerinden büyükşehir belediyesini karalamaya çalışanlar bu kulübe kaç kuruş destek olduklarını açıklasınlar . Şunu herkes bilsin ki biz yinede konumu her ne olursa olsun Mersin İdman Yurdu'na desteğimizi sürdüreceğiz , bundan hiçbir Mersinli'nin şüphesi olmasın . Saygı ve sevgilerimle . ''

Okuduğunuz gibi Mersin'in ve daha bir çok şehrin belediye başkanları her ay düzenli olarak hiç bir karşılık beklemeden 150.000 gibi ciddi rakamları hiç sorgulamadan aidat olarak verirken koca 1 milyonluk Samsun Büyük Şehir Belediyesi Samsunspor'a 1 kuruş gelir sağlamıyor.Üstüne üstlük elimizdeki otoparkımızın alınmasına da göz yumuyor.Yazıyı okudum gerçekten şaşırdım; Belediye her ay verdiği parayı bir ay geciktiriyor ve hemen yaygara kopuyor.Belediye Mersin İdman Yurdundan desteğini çekti diye Belediye Başkanına yükleniyorlar.Belediyede sonradan özür mesajı yayınlıyor.

Yorum sizin ...

samuray

ellerde ne belediyeler var takımlarına sahip çıkıyorlar sonuna kadar bi de bize bak bırakı beş kuruş destek olmay ıbırak  köstek oluyorlar birde ne kadar engel varsa önüne set çekiyorlar  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Lusage

Bizde böyle yardım eden Belediye Başkanı olup bu şekilde alenen açıklama olsa hakkında soruşturma açılırdı..

seyf55

Sadece Samsunspor

Mersindw mal bu destek bize verilse her swne superligde ilk 5e gireriz

kalptenþimþek

sasski!! su faturası gönderme bari.. :x((

jean

Baskanlik dahi yapan Adam elini ayagini cekiyor anlasilir gibi degil

yirmiuc

Alıntı yapılan: Lusage - 12 May 2013, 21:18:04
Bizde böyle yardım eden Belediye Başkanı olup bu şekilde alenen açıklama olsa hakkında soruşturma açılırdı..

Aynen oyle. Mevcut belediyenin destek olmamasindaki en buyuk neden bu bence. Daha once Samsunspora yardim etmeye calisirken rusvetci pozisyonuna dustuler, kimse de sahip cikmadi.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

feticalik

Kayseri belediyesi Kadir Has stadını kendi imkanlarıyla yaptı. Haseki gerçekten tam bir belediyeci ve Erciyes'e de Kayserispor'a da desteğini kesmiyor. Bursa keza öyle. Mersin'i arkadaş örnek göstermiş.
Size bişey söylim mi ? İstanbulda Çıksalın diye bir semt var. Adamlar üçüncü lige çıktılar. Geçen gün semte gittim her yer bayrak şenlik havası. Meydanında Çıksalınspor Cafe'si vardı ya. Otopark'ı şuyu buyu söylemiyorum bile. Belki çok büyük birşey değil ama Samsunspor için şu an gerçekten büyük birşey, çünkü elimizde o bile yok.

İdealim Samsun BB başkanı olmak buraya da yazıyorum, attığım adımlarda Samsunspor olmazsa bu yazıyı bana okutursunuz, ******* haysiyetsiz dersiniz.. İstifamı vermezsem şerefsizim. Allah nasip eder inşallah da..

seyf55

Alıntı yapılan: feticalik - 18 May 2013, 00:18:00
Kayseri belediyesi Kadir Has stadını kendi imkanlarıyla yaptı. Haseki gerçekten tam bir belediyeci ve Erciyes'e de Kayserispor'a da desteğini kesmiyor. Bursa keza öyle. Mersin'i arkadaş örnek göstermiş.
Size bişey söylim mi ? İstanbulda Çıksalın diye bir semt var. Adamlar üçüncü lige çıktılar. Geçen gün semte gittim her yer bayrak şenlik havası. Meydanında Çıksalınspor Cafe'si vardı ya. Otopark'ı şuyu buyu söylemiyorum bile. Belki çok büyük birşey değil ama Samsunspor için şu an gerçekten büyük birşey, çünkü elimizde o bile yok.
yeter ki ol kardeş destekleriz

İdealim Samsun BB başkanı olmak buraya da yazıyorum, attığım adımlarda Samsunspor olmazsa bu yazıyı bana okutursunuz, ******* haysiyetsiz dersiniz.. İstifamı vermezsem şerefsizim. Allah nasip eder inşallah da..

seyf55

yeter ki ol kardeş destekleriz bunlar lazım bize

cembaba