PTT 1. LİG 33. HAFTA | Gaziantep B.Belediyespor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 28 April 2013, 16:34:20

« önceki - sonraki »

lato

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 03 May 2013, 13:07:10
Maci iddia programindan da cikarmislar.
Acaba ben mi goremedim ?

geçen hafta göztepe maçını da almamışlardı sonradan eklediler

ercan0655

bu hafta dananın kuyruğu kopacak artık adam olan anlar koşun yırtının yoksa...... iki sezondur kabus kabus  ne çektirdin bize be  ne çektirdin.

isa55

öyle karışık ki 35 puan yetebilir, 38 puan yetmeyebilir.

yasemin 5516

rüyamda 2-1 yeniliyorduk inş.rüyam tersine çıkarda bu maçı alırız.

Ollivanders

teksas3455

Samsunsporlu değilsen anlayamazsın

PTT 1. Lig'de son iki haftaya girerken belkide küme düşecek takımlar yarın oynanacak maçların sonunda belli olacak.

Play-off mücadelesinden daha da çekişmeli geçen ligden düşmeme yarışına gölge düşüren açıklama Ankaragücü cephesinden geldi. Kümede kalması mucizelere

bağlı olan Ankaragücü'nün Basın Sözcüsü Fatih Mert, ilginç bir açıklama yapmış.

İşte kendini bilmez birinin o açıklaması; "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un iddiasının bulunmaması, Samsunspor'un da muhakkak puan alması gereken maç dikkatle takip edilmelidir. Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili kurullardan beklentimiz, hakkaniyetli ve hiçbir şaibenin olmadığı 2 hafta geçirilmesidir. İlgililerin her takıma eşit davranacağını ümit ediyoruz."

Sayın Mert, siz Samsunsporlu olmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz. Bunu bilmemenizde doğal, çünkü her insan bu duyguyu yaşayacak asalete sahip olamaz. Bu ligde şike yapacak en son takım Samsunspor'dur.

Neden mi? İşte size bunun en basit örneği. Siz özellikle de Spor Bakanı o ilden olmasına rağmen küme düşen kaç takım gördünüz? Samsunlu olan ve Samsunspor taraftarı olan bir Spor Bakanı'nın varlığına rağmen bu takım geçen sezon Süper Lig'de küme düştü. Hem de son hafta kendi sahasında Sivasspor'u yenmesi durumunda kümede kalacak olmasına rağmen.

İkincisi taraftarına sahip çıkamayan bir yönetim nasıl olacak da maç satın almaya kalkacak. Geçen hafta 1461 Trabzon maçında deplasman taraftarı gibi müdahale gören Samsunspor taraftarı değil miydi? Yaşananları kınayıp sonra söylediği sözün arkasında duramayan ve açıklamayı resmi sitesinden kaldıran bir yönetimden bunları beklemek hayal dünyasında bile olmaz. 5 yaşındaki bir taraftara bile biber gazı sıkılan bir camiadan böyle şeyleri beklemek ancak Ruh ve Sinir Hastanesi'nde tedavi görenlerin bir düşüncesidir.

Samsunspor ile şaibe lafını hiç kimse bir araya getiremez. Samsunspor'un şanlı duruşuna çamur atmaya da kimsenin hakkı yoktur. Aslanlar gibi sahaya çıkıp önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ardından ise Adana Demirspor'u mağlup ederek alnımızın akıyla bu ligde kalacağız.

Bu takım düşecekse de onuruyla ve şerefiyle düşer.

http://www.gazetearena.com/samsunsporlu-degilsen-anlayamazsin.html

hacettepeli

berabere kalmak bile bize yetmeyebilir. korkulan olmasın temennimiz bu.

yasemin 5516

beraberliği düşünmeyin yenilgiyi hiç düşünmeyin Allahın izniyle bu maçı kazanıcağız...

seyf55

Ellibeş Numara

Antep'e giden bir gazeteci abimizden aldığım habere göre, takımda moraller yerinde. Bu maçı kesin olarak alacaklarına inanıyorlarmış. İnşallah bu maçı alırsınız.. Güldürün be yüzümüzü..

yasemin 5516

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 04 May 2013, 15:53:13
Antep'e giden bir gazeteci abimizden aldığım habere göre, takımda moraller yerinde. Bu maçı kesin olarak alacaklarına inanıyorlarmış. İnşallah bu maçı alırsınız.. Güldürün be yüzümüzü..

bu maçı alamazlarsa zaten samsun'a ayak basmasınlar

Sol Açık

Açıkçası ligdeki dengeler çok acayip durumda. Bu hafta gerçekten çok kritik maçlar var. Bazı arkadaşlar Göztepe kazansın A.Demir rahatlasın falan demişler, ama ben katılmıyorum. A.Demir kazansın, Tavşanlı kazansın, sürpriz olarak da A.Gücü kazansın. O zaman bizim maçlarımıza bakmadan, bu takımların puanı şu hale gelir:
Denizli: 37
Göztepe: 37
Tavşanlı: 35
Kartal: 34
A.Gücü: 32

Son hafta ise A.Gücü'nün Konya'da kazanması imkansız. Denizli'nin Buca'ya karşı son maçta şansının olmadığını düşünüyorum. Göztepe-Tavşanlı maçı kıran kırana geçer.

Demek istediğim bu ligde 37 puanla bile kalınabilir!

Ama bu hafta Kartal kazanır, Denizli kazanır ve Göztepe kazanırsa puanlar şu hale gelir:
Denizli: 40
Göztepe: 40
Kartal: 37
Tavşanlı: 32
A.Gücü: 29

Bu şartlarda da 40 puanla ancak kümede kalabiliriz!

Özetle, bize düşen her durumda galibiyet.

Diğer maçlarda ise A.Gücü, Tavşanlı ve A.Demir'in kazanmasını umacağım, ki A.Demir'i maçına "kazanamazsak düşeriz" psikolojisinde çıkmayalım.

Musti

40 puana matematiksel olarak ulaşamıyoruz. İki maçımızı kazanırsak 41 puan, bir beraberlik bir galibiyette de 39 yapıyor.

Ulaşabileceğimiz puanlar: 35,36,37,38,39,41. Ben de düşme barajının 38'i geçmeyeceğini düşünüyorum. 2 maçtan alacağımız bir galibiyet bizi ligde tutar.

teksas3455

Tavşanlı ve Samsunsporumuz yarın yeterse ligde kalıyoruz galiba inşallah yarın biter bu iş

Özcan İNAN

Şu şunu bu bunu yenerse hesaplarına başladık vay be düştüğümüz durumlara bakar mısın Allah'ım sonumuzu hayır eylesin...