MALESEF YİNE KOREO YİNE PARA :))

Başlatan edmontdante, 24 April 2013, 13:01:57

« önceki - sonraki »

edmontdante

feticalik

Allah sizden razı olsun hepinizden. İstanbuldan önce saygılar sonra sevgiler..

mehmet yılmaz

Fotoğrafını gösterdi bir arkadaşım, muhteşem görünüyor, emeği geçenlerin ellerine sağlık...

cembaba

Alıntı yapılan: Sioux - 27 April 2013, 18:41:19
king1965
samsunsportv'nin admini kimse yuh olsun ona. koreografi içeriği paylaşmak nedir? o kadar insanın emeğinin anasını belliyorsunuz. tutmuş bir de samsunspor face sayfası da paylaşmış. böyle dostlar varken samsunsporun düşmana ihtiyacı yok arkadaş.....

Tufan

Şahsen kahroldum dun Istanbulda tramvayda telefondan gordum öyle kufretmisim ki insanlar donup baktı kucuk dilinizi yutacaksınız. Allah utandirmasin.

Özcan İNAN

Muhtesem bir gosteri olacagindan en basindan beri hic suphem yoktu hala daha yok ellerinize saglik...

King1965

5trawberry

samsunmania

Bizim futbolcularda ağır bir karakter sorunu var. İnsan şu güzelliği,şu emeği görüp de nasıl böyle iğrenç bir futbol oynar. Aklım almıyor. hayatlarında oynadıkları kaç takımda böyle bir şey gördüler, yaşadılar. haram zıkkım olsun. 

SametYılmaz55

abi oynadıkları takımda görmeyi bırak bir daha böyle bir şeyi göremeyecekler eğer bu takımdan giderlerse.o zaman belki anlarlar bazı şeylerin kıymetini ama iş işten geçmiş olur :(

desperate1

hep maratondaydım ilk defa maçı vip de izledim sırf 3d kareo yu videolardan değil de kendi gözlerimle görebilmek için.ama vip tarafında mikrofonlar kapalı olduğu için ses hiç gelmiyodu sadece izledik arkadaki müziği hiç duyamadık.ismini bilen varsa söyleyebilr mi müziğin???

Serkan

yirmiuc

herkesin emegine saglik.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

kalptenþimþek

şu güzelliğe emek veren taraftarların ruhuyla bütünleşen bir futbol takımımız olursa bir gün değil kuzeyin tüm galaksinin kralı oluruz  :kafa:

Kodalak

bir kimseye değerinden fazla yük vermek ona ZULÜM dür.

bunca emek, bunca çaba hepsi bu ruhsuz ve ederinden fazla değer verilen bu futbolcu ahmaklarına,

bence artık değeri hakketmeyen insanlar için emek harcamayalım kendimizde yıpranıyoruz,

değmez bu şerefsizlere, haysiyetsizlere,

bunlara sadece maça gelecen yenince sevineceksin,yenilince çıkıp otobüse sövecen taş atacaksın,idmana gidip söveceksin