MALESEF YİNE KOREO YİNE PARA :))

Başlatan edmontdante, 24 April 2013, 13:01:57

« önceki - sonraki »

emre__ss

Alıntı yapılan: Serkan - 26 April 2013, 14:55:36
sen para bırak gerisini biz hallederiz : ) :kanka: :kanka: :kanka: :kanka:

:) o sıkıntı değil abi :)

cembaba

Yarın herkesi saat: 10.30'da Stadyum'a bekliyoruz. En az 50 kişiye ihtiyacımız var. Bu sefer çok hummalı bir işçilik var. Engin Abimiz başımızda bile duramayacak büyük ihtimalle. Çok adama ihtiyacımız var arkadaşlar. İşi olmayan herkesi bekliyoruz...

King1965

Alıntıhttp://www.samsunsportv.net/2013/04/3d-kareografiye-hazr-olun.html

Samsunspor.biz tarafından yapılan kareografi serisinin en görkemlisi bu olacak, bugüne kadar Sadece Kartonlarla kareografi gerçekleştirdik . Yarın ( Pazar) 14.00 'da Tüm Türkiye Yeni bir şov seyredecek . Samsunspor Taraftarı Karadeniz de hatta bir çok bölgede yapılmayan sadece sayılı Takım taraftarının yapmış olduğu 3D kareograsini yapacak . Hummalı bir çalışma vardı.  Taraftarın 1 haftalık emeği yarın belli olacak . Taraftarlarımız Cumartesi sabahında toplandı stadyum koltuklarına karton dizimi işlemini gerçekleştirdi.  3D kareografi için Makara sistemi kuruldu .  Bu akşam ( Cumartesi )  ise 3D Pankartı Çatıdan aşağı makara sistemine kurmak kalacak..

Tüm herşey için emeği geçen insanlara teşekkürler..

Teşekkürler Samsunspor.biz Ailesi

Ertuğrul Sağlam

Şimdi bu 3D Koreografi'yi iyi görebilmek için 3D Gözlükte gereklimi?  8) :D

ismail

kareografide yazacak söz facede paylaşılmış.keşke sırf paylaşım yapmak için açıklamasaydı o arkadaş  :o

Ertuğrul Sağlam

Facebook SAMSUNSPORTV sayfasının admini ile iletişimi olanvarsa uyarırsa iyi olur ben özelden mesaj attım ama cvp vermedi...

King1965

merak etmeyin sözü değişecekti engin abi :)

ama değiştimi değişmedimi bilmiyorum . Başka birşey yapcam diyordu

King1965

ayrıca bızım buyuk samsunspor face sayfasıda paylastı :S

Desiqner

Tribünden,tribüncülükten bahsederler sağda solda koreografinin ayrıntılarını paylaşıyor ameleler ya.Şu Samsunspor sayfalarının alayı kapansa keşke.Büyüğü yetiyor..

Sioux

king1965
samsunsportv'nin admini kimse yuh olsun ona. koreografi içeriği paylaşmak nedir? o kadar insanın emeğinin anasını belliyorsunuz. tutmuş bir de samsunspor face sayfası da paylaşmış. böyle dostlar varken samsunsporun düşmana ihtiyacı yok arkadaş.....

80lerden

Ne kadar cahil var hepsi Samsunspor'lu olmuş. Yazıklar olsun..

edmontdante

Serkan

12 saatten fazla çalıştık da bu kadar keyif alarak daha önce hiç çalışmamıştım bu sefer öyle büyülü bir ortam var dı ki.. kelimelere döksem yetersiz kalır ; herkes elinden gelenin fazlası ile yardımda bulundu gerçekten keyifli idi ; erdal abinin telefon ile engin abiyi dakika dakika çekmesi vardiyalı olarak gelip çalışan kardeşlerimiz abilerimiz ; söğütlübahçe'den ümit abinin bile gelip yardım etmesi güzeldi herşeyi ile yarın allah utandırmasın ;

Desiqner

Alıntı yapılan: Serkan - 28 April 2013, 00:02:10
12 saatten fazla çalıştık da bu kadar keyif alarak daha önce hiç çalışmamıştım bu sefer öyle büyülü bir ortam var dı ki.. kelimelere döksem yetersiz kalır ; herkes elinden gelenin fazlası ile yardımda bulundu gerçekten keyifli idi ; erdal abinin telefon ile engin abiyi dakika dakika çekmesi vardiyalı olarak gelip çalışan kardeşlerimiz abilerimiz ; söğütlübahçe'den ümit abinin bile gelip yardım etmesi güzeldi herşeyi ile yarın allah utandırmasın ;

Keşke imkanımız olsa bizde gelseydik.Hepinizin eline,yüreğine sağlık.Umarım kazasız belasız bir sunum yaparız.

desperate1

abiler göztepenin 3d kareosu ile kıyaslasanız yorumunuz ne olur?