PTT 1. LİG 31. HAFTA | Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 14 April 2013, 20:05:37

« önceki - sonraki »

emre__ss

Alıntı yapılan: hacettepeli - 21 April 2013, 16:44:10
son 3 takım o kadar kötü ki biz her türlü ligde kalırız hiç şüphem yok.

Son iki haftada kötü ankagücü bize dört Kartal da demire 3 attı ama.

hacettepeli

biliyorum ama kötü olduklarını değiştirmez ligin en sonundalar.

samsunmania

Bugünün en güzel skoru Tavşanlı'nın yenilmesi. Bir aptallık yapmazsak bence işi kurtarırız. antep'in ve son maçta ADS nin amaçsız olması bizim avantajımıza.

Tufan

Tavşanlı hem Kartal'la hem Göztepe'yle oynayacak illaki berabere biten olur o maçlarda birbirini kırarlar. bu seneyi zor ama kazasız atlattık bence bugün 1 puan alarak.

Musti

Maçta yaklaşık 150-200 kadar taraftarımız vardı. Maç öncesi pankartlar asıldı. Sonra büyük bir pankart geldi. Tribünün ortasına serdiler. Maç heyecanıyla ne olduğunu göremedim ama daha yeni internetten gördüm. Süper lige çıktığımız sezon sonu kale arkasına asılan Galip Öztürk pankartı. Çok şaşırdım ve üzüldüm. Bazı şeyleri çabuk unutur olduk. O pankartı yaptırıp asanlara sorsan Samsunspor her şeyin üstündedir. Tamamen ezbere söylenip, sözün içini boşaltırcasına yapılan işler. Bu başta Samsunspor'a yapılan bana göre ihanettir, sonra Emin Kar ve yönetimine yapılan büyük bir ayıptır.

Neyse maça gelirsek, Samsunspor'u en son Rize maçında tribünden izlemiştim. Bazı şeyler tribünden izlerken televizyondan izlediğinizden daha net görünüyor.

Şunu gördüm ki bazı futbolculara Samsun yaramıyor, bu şehir onlara büyük geliyor. Kendilerini bir süre sonra salıyorlar. Bu da haftalar geçtikçe form durumlarına yansıyor. Ne kadar iyi niyetli mücadele etmeye çalışsalar da mesela bir Lokman Gör. İlk geldiğinde çakı gibi bir defansken bakıyorum kamburu çıkmış, koşarken sanki arkadan biri çekiyor. Fiziken geriye gitmiş. Kemal Tokak'ın yolunda ilerliyor.

Besim hoca kadroyu kurarken en çok orta sahada zorlandığı belli. Ne yapsa orayı toparlayamadı. Fatih Şen'in yanına bir ikincisini hatta üçüncüsünü koyamadı. Buna rağmen taktiğinden de vazgeçmedi. Turgay'ı koydu olmadı, Erdem Şen olmadı, Dimitrov gelecek diye N'sumbu gönderildi, Kemal'i denedi ama çok tepki gördü arkasında duramadı. Çareyi kötünün iyisi Mustafa'yı yorulunca da Roberts'ı o bölgeye çekmekte buldu. Burada Mustafa'nın form durumu kilit nokta. Çünkü o iyi günündeyse topu ileriye taşıyabiliyoruz. Roberts'ın önde duvar olması onu rahatlatıyor ve sağa sola top çevirebiliyordu. Fakat artık orta sahada mücadele etmekten fiziksel olarak düştü.

Bunda en büyük etken de Musa Sinan. Ben kötü futbolcu diyordum ama futbolcu bile değil aslında. Nerde duracağını ne zaman koşup ne zaman pas atacağını, kısacası nerede ne zaman ne yapacağını bilmeyen adamdan futbolcu olmaz. Bu durumu diğer arkadaşlarının da oyununu bozuyor. Bugün Roberts'ı, Mustafa'yı ve özellikle Abdülkadir'i öyle kitledi ki ilerde hiç bir şey yapamadık. Musa'nın olması gereken yerde ve yapması gereken şeyleri hep bu üçü yapmak zorunda kaldı. Sadece önüne atılan toplara koşmakla ya da topu alıp çizgiden sürmekle futbolcu olunmaz.

Besim Durmuş'un Musa Sinan'da ısrarcı olduğu kadar Ercan, Canberk, Kemal, Halil İbrahim gibi gençlerde ısrarcı olsaydı bugün daha farklı şeyler konuşuyor olurduk.

Uzun lafın kısası Samsunspor'u desteklemeye gelen herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.

samuray

Alıntı yapılan: hacettepeli - 21 April 2013, 16:44:10
son 3 takım o kadar kötü ki biz her türlü ligde kalırız hiç şüphem yok.
biz çokmu iyiyiz sonuncu ankg.den 4 gol yiyiyoruz hemde kendi sahamızda düşmesin kesin olan bi takımdan bunu hala hazmedemiyorum ya :kafa: :kafa: :kafa:

babasamsunlu

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 21 April 2013, 16:13:06
bir de yarın a.gücü boluyu yenerse -ki bence yenecek- ligde kalmanın en idaalı takımı olur demedi demeyin..
çünkü geri kalan maçlarıda kazanırlar..
ve 38 puan olurlar..
ve 38 puan ligde kalır..
çünkü bu düşmeye oynayan takımların alayı dandik futbol oynuyor..
hiç biri 39 u göremez..

bence fikstüre göre ligde kalmanın en güçlü adayı..
moral kondisyon denen şey adamlarda zirvede..

39 u göremeyen düşer...

King1965

ankaragucu rıze de rızeyı yenerse son 2 macını alır . ama ben sanmıyorum rizeyi rizede yenebileceklerini .. ihtimal bile vermiyrum

ult55ras

istediğiniz kadar hesap yapın bu hafta trabzonu yenersek kalırız, aksi taktirde iş tavşanlı ve kartala bakar.