Polat Bilgin'in Filmine Toplu Halde Gitmek

Başlatan emre, 22 March 2013, 12:37:38

« önceki - sonraki »

emre

Polat Bilgin'in oynadığı Mahmut ile Meryem filmi çıkmış sanırım. Aslında forumda bir organizasyonla gidilse bir foto altına taraftarlarımızdan Polat Bilgin'e yeni filminde başarılar dileriz gibi bir haber yapılsa güzel jest olurdu sanki.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: emre - 22 March 2013, 12:37:38
Polat Bilgin'in oynadığı Mahmut ile Meryem filmi çıkmış sanırım. Aslında forumda bir organizasyonla gidilse bir foto altına taraftarlarımızdan Polat Bilgin'e yeni filminde başarılar dileriz gibi bir haber yapılsa güzel jest olurdu sanki.

Katılıyorum ;)
Ben gitmeyi düşünüyorum zaten ama bir organizasyon yaparsanız sizlerle giderim. Hem gerçek bir Samsunsporlu olan Polat bilgin'e de jest olur.

Uğur Yıldız

Müthiş olur. Liste başlatsa abilerimiz :)

Desiqner

lato

Valla İzmir'de olmasam ben de katılmak isterdim biz de burda izleriz artık :)

bengülü

polat bilginin biyografisi

28 Haziran 1976'da Samsun'da Ziraat Mühendisi memur bir babanın ve ev hanımı bir annenin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokuldan sonra Samsun Ar Kolejinde orta ve lise eğitimini tamamladı. Kolej yıllarında her yaz tatilinde otellerde garson olarak çalışıp harçlığını çıkardı. Liseyi bitirdikten sonra okumakta pek acelesi olmadığı için iki yıl boyunca arkadaşlarıyla çok eğlendi. Samsunspor'un hiçbir maçını kaçırmadı. Ablası İşletme Mühendisi oldu diye onun da Atom Mühendisi olması gerekmiyordu. Ama sonra baktı ki eğlenmenin sonu yok adam olmak lazım.. turizm okumaya başladı. Okulla birlikte barmenlik yapmaya başladı. Okuldaki arkadaşları aracılığıyla okulun amatör tiyatro topluluğuna katıldı ve tiyatro ile tanıştı. "Benim de söyleyecek iki çift sözüm var" diyerek oyuncu olmaya karar verdi.Konservatuarın yetenek sınavlarına bir ay gibi kısa bir süre kala cesaretini ancak toplayabildi ve sınava girmeye karar verdi. Konservatuar öğreniminin başlamasıyla birlikte Türkiye'nin ilk ve tek profesyonel tiyatrosu olan "Tiyatro Anadolu'da", "işi mutfağında öğrenmek gerek" düşüncesiyle teknik eleman olarak çalışmaya başladı. Tiyatroda seyirciye yer gösterdi, paspas yaptı, dekor kurdu... Zamanla işi öğrendikçe ışık, dekor realizasyonları yapmaya başladı. 3. sınıfa geldiğinde ise Tiyatro Anadolu'nun oyunlarında oynamaya başladı. Mezun olduktan sonra Tiyatro Anadolu'ya kadrolu oyuncu olarak dahil oldu. Bu süreçte iki tiyatro aşığı dostuyla Hayalet Tiyatro'yu kurdu ve üç oyun sergiledi. Çeşitli yerlerde 'etkili konuşma ve diksiyon ' dersleri vermeye başladı. Aynı dönemlerde İletişim Fakültesi'nde yüksek lisans programına girdi

Turuncu

oguzhann555

Daha önce Polat Bilgin'in Yol arkadaşım dizisini izliyordum Samsunlu ve Samsunsporlu olduğunu bilmeden sonradan Samsunsporla ilgili bir röpörtajını okumuştum o dizide de çok beğeniyorum.Duruşu ve hareketleri gerçekten çok efendi ve düzeyli tv önünde Samsunsporluluğu gerçekten çok iyi temsil eden bir kişi bana göre.O bizi ekran önünde gururla gerile gerile nasıl ''Samsunsporluyum'' diyorsa bizlerde onu mahçup etmeyip yer aldığı filme gerekli ilgili gösterelim.Samsunda olmadığım için sizlere maalesef katılamicam ama bende filmi burada izleyeceğim kesinlikle.  >l<

King1965

samsunspor mu trabzonspormu sorusuna Samsunspor diyen adamın filmine bende giderim ... Abi organızasyon uygun bır hafta sonu olursa ıyı olur

Ertuğrul Sağlam

Gönül ister ki Sadece Samsunspor diyen Polat Bilgi'in filmini Samsunspor taraftarı salon kapatarak izlesin.
Polat Bilgin bu şehrin bir değeri bizim için bizim için iki defa değerli.

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 23 March 2013, 11:12:00
Gönül ister ki Sadece Samsunspor diyen Polat Bilgi'in filmini Samsunspor taraftarı salon kapatarak izlesin.
Polat Bilgin bu şehrin bir değeri bizim için bizim için iki defa değerli.

Taraftar grupları ile görüşülürse dediğin şey mümkün olabilir abi.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 23 March 2013, 11:15:34
Taraftar grupları ile görüşülürse dediğin şey mümkün olabilir abi.
Aman ne yaptın sen taraftar gurubu ile sinemaya gitmekmi? şuan ki taraftar gurubu olgusu ile birlikte maça bile gitmem. Onlar filmi beğenmezlerse salonun koltuklarını kırar ateşe verirler...

Levent ÖCAL

23 March 2013, 11:34:07 #12 Son düzenlenme: 23 March 2013, 11:48:41 DESPOTE55
Ne bileyim abi ilk o geldi aklıma  :)

mehmet yılmaz

23 March 2013, 12:52:06 #13 Son düzenlenme: 23 March 2013, 12:58:17 samsuni
Bu konuda Serkan'lar&Cüno&Cem tayfasından bir hareketlilik bekliyorum. Yapın organizasyonu da gidelim hep birlikte...

Not: Yalnız gördüğüm kadarıyla Samsun'da gösterime girdiği bir sinema yok :(
Öbür hafta gelir mi acaba?

http://www.beyazperde.com/filmler/film-217338/seanslar/

Serkan

öyleyse haftaya maçdan sorna yapalım bir org. Hatta polat abi'yide maça davet edelim maçdan sonra hep beraber gidelim olursa