PTT 1. LİG 27. HAFTA | Karşıyaka - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 18 March 2013, 22:21:06

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Sanırım Serkan Aykut'un rekoru kırıldı.Şehmuz Özer'e 14 maç ceza vermişler...

berusa55

Bu arada Göztepe'ye de bir maç seyircisiz oynama cezası verilmiş; bu da iyi...

mehmet yılmaz

Şartlar lehimize görünüyor maç öncesinde. İnşallah üç puan gelir yine İzmir'den...

berusa55

Karşıyaka Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Samsunspor Pazar günü İzmir'de karşılaşacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına son sürat devam ediyor.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Samsunspor pazar günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürüyor.  Teknik Direktör Besim Durmuş öğrencilerine kritik maçın taktik hazırlıklarını yaptırırken, Kırmızı Beyazlı futbolcular günü yarım sahada çift kale maç yaparak geçirdi.

Çift kale maçta oyuncuların hırslı ve istekli futbolu teknik heyeti sevindirirken, Abdulkadir Özgen'in gol vuruşları takım arkadaşları tarafından alkış aldı. Sakatlığı bulunan ve formasından bir süredir uzak kalan Canberk Aydın'ın da eski gücüne kavuştuğu gözlemlenirken idmana sakatlığı süren ve düz koşu yapan Ozan dışında tüm oyuncular katıldı. Çift kale maç sonrasında İdman serbest vuruş çalışmasıyla son buldu.

Kaynak

samsunmania

Ksk ya az ceza verilmiş. özellikle teknik heyetin 1 maç ceza alması, hakeme yumruk atan Fatih Gül, hakaret eden caner Ağca ve küfürler savuran Adnan'ın ceza almaması da ilginç.

olcay

Ulan az kalsın maça gidiyodum ha iyi ki bakışım tff ye .seyircisizmis.  :) ceza aldığının hiç farkında değilim. Bi kere de akhisar kayseri maçına gittim meğer maç buca stadindaymis aq  :)

oguzhann555

Karşıyakada 7 tane cezalı; teknik direktör cezalı; maç seyircisiz e daha ne olsun eğer karaktersiz haysiyetsiz ******* kuddusi bu maçımızı da katletmeyip bu maçtanda 3 puanla gelemezlerse sopaları hazırlayalım abiler  :-*

King1965

fanatik samsunsporlu

4 cezalı , 3 tane sakat futbolcuları var.bu sakatlardan caner ağca belki oynayabilirmiş.kalecileri necati forvet banahane orta alanda emre toraman defansta gurur ve osman fırat oynayacak.bu adamların ne kadar geniş kadrosu varmış.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: olcay - 22 March 2013, 23:50:48
Ulan az kalsın maça gidiyodum ha iyi ki bakışım tff ye .seyircisizmis.  :) ceza aldığının hiç farkında değilim. Bi kere de akhisar kayseri maçına gittim meğer maç buca stadindaymis  :)

Kardeşim, ne yaptın sen ya? Beni Türk doktorlarına emanet etmeyiniz  :P :P 8) :D :D :D

seyf55

HoliganSamSunLu

olcay

Alıntı yapılan: samsuni - 23 March 2013, 13:07:30
Kardeşim, ne yaptın sen ya? Beni Türk doktorlarına emanet etmeyiniz  :P :P 8) :D :D :D

ya abi futbolcuların ceza aldığını gördüm de seyirciye ceza geldiğinin hiç farkında değilim. :D bi de 1 haftadır plan yapıyom şurdan giderim, şu saatte giderim diye.
bütün sene bekledik, onda da ceza aldı herifler ya. hay şansıma benim. inşallah buca maçında bi olay olmaz artık :D

mehmet yılmaz

Ben de gidemedim İzmir'e. Kazanalım da, statta olmayalım, fark etmez...

samuray

hakem hariç herşey lehimize görünüyor ulan kuddüsü yeter artık bize diyet borcun var ama adil ol yeter başka bişey istemiyoruz >:( >:(