PTT 1. LİG 23. HAFTA DENİZLİSPOR - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunum, 16 February 2013, 18:23:47

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Kais

ya fatih kötü durumu roberts le yer degısıp yerıne serkan calık gıre nasıl olur kı

GökhanÇağlar

Çok korkak oynuyoruz, biraz yüklensek olacak bu iş.Roberts çıkmalı bu arada Erdem'den sağ bek olmaz...

brigand

Aynen abi. Peşpeşe 2 değişiklikle çok rahat üstünlük kurarız oyunda. Topu ayağında tutacak, oyunu yönlendirebilecek oyuncu bizde. Onlar direk toplarla gelmeye çalışıyorlar. Mağlup duruma düştüklerinde oyun dengeleri tamamen bozulacaktır zaten. Daha çok boş alan yakalarız ki affetmeyiz artık. Haydi hayırlısı diyorum.

ChucKeR

geçen sene gekas neyse bu sene fatih o, çok büyük fedakarlık yapıyor.

benim görüşüm de forvetin arkasına ortaya dimitrovu çekmek lazım. erdemden dolayı destek gelmiyor, en yetenekli adamımızı daha fazla topla buluşturmalıyız.

kalptenþimþek

yalnız denizlispor çok gergin oynuyor.. bize bırakmadan kendi iplerini çekerler ikinci yarı diye düşünüyorum

burakbas

Önce Rize maçında Dimitrov'a, şimdi Haluk'a... İnceler inceler...
Helal olsun Fatih Şen!

lato

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 24 February 2013, 16:47:53
Turgay sağ beke,Ercan göbeğe,orta sahaya Roberts Serkan değişikliği olursa çok iyi olur

Bende bunu düşünüyordum Erdem'in kanat folloş oldu Turgay'ı orda deneyip Ercan'ı stopere almak faydalı. Ayrıca biz rakibin üstüne gitmediğimiz maç kötü oynuyoruz Roberts yerine Serkan Çalık'la ilerde daha iyi baskı kurarız gibi geliyor. Haluk'a orta yapmaya devam iki tane daha yazacak inşallah

lato

Yayında konuşuyorlar Göztepe düşer rezalet diye bu takımlar ondan iyi felan diye  ;D

hakan55

o konusanlar kim ya. bunlar göztepeden iyi ya dio :)

cgr

Spiker yayında olduğunun farkında değil :)

"Bunlar Göztepe'den iyi takım yea" :) Arkadan adam sesleniyor ;
"İkisi de Göztepe'den iyi" :)

kalptenþimþek

lato

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 24 February 2013, 16:58:43
duy la rezil göztepe!

Onlar bunu duymaz abi bizim maçı bakan Rize maçını başbakan kazandı. Konya'nın da bakanı felan varsa b..ku yediler başları ağrır bu hafta ;D

ugrass

Alıntı yapılan: lato - 24 February 2013, 17:00:22
Onlar bunu duymaz abi bizim maçı bakan Rize maçını başbakan kazandı. Konya'nın da bakanı felan varsa b..ku yediler başları ağrır bu hafta ;D

spor bakanı > başbakan =)

Kaya

75 e kadar böyle götürelim maç kendiliğinden bize gelecek inşallah..