PTT 1. LİG 23. HAFTA DENİZLİSPOR - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunum, 16 February 2013, 18:23:47

« önceki - sonraki »

Stoper

Allah bize Denizlispor yönetiminin taraftar çekebilmek için uyguladığı politikayı yaşatmasın.

HoliganSamSunLu

biz bu denizliye yenilmeyiz oyunda herhangi bir hakem etkeni olmaz ise

fanatik samsunsporlu

bu şikeci takımı ne olursa olsun yenmeliyiz.

evolution55

takımımız otele sağsalim yerleşti,gayet neşeliler,bu pozitif hava yarına da yansıdı mı tamamdır  samsunspor_x :_nazar

SametYılmaz55

la arkadaş otobüs biletini aldım formayı,poları,atkıyı yıkadım güzelce hazırlandım zorunlu toplantı mı konur 12.00 a :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

fanatik555

vakitsiz öten horuzun başını keserler haydi samsunum

furkan5534

lato

Denizli ligin en zayıf takımlarından birisi. Normalde deplasmanda 1 puan iyidir ama karşılaşacağımız diğer takımlarla kıyaslayınca Denizli'den üç puanı kaçırmamak lazım. İnşallah konsantre bir şekilde çıkar galibiyetle döneriz

teksas3455

Sadece üç puan bizi ne kadar sevindirir anlatamayız.
Bir haftamızın güzel geçmesi için tek gollü galibiyete razıyız   :o

burakbas

yollardayız yine, bekle denizli !  samsunspor_x

SametYılmaz55

süper lige çıktığımız sene denizliye gidemedim babam ameliyat oldu,ilk yarıdaki maça Samsundaydım geldim elektrikler kesildi maç iptal oldu,yarın ki maça her şeyi ayarladım toplantı çıktı gelemiyorum :kafa: denizli maçlarında hep bir gudubetlik aldı başını gidiyor :(

burakbas

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 24 February 2013, 01:27:25
süper lige çıktığımız sene denizliye gidemedim babam ameliyat oldu,ilk yarıdaki maça Samsundaydım geldim elektrikler kesildi maç iptal oldu,yarın ki maça her şeyi ayarladım toplantı çıktı gelemiyorum :kafa: denizli maçlarında hep bir gudubetlik aldı başını gidiyor :(

hayırlısı olsun abi, senin yerine de bağırırım inşallah... :kanka:

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: burakbas - 24 February 2013, 02:13:53
hayırlısı olsun abi, senin yerine de bağırırım inşallah... :kanka:

3 puan alıp,kazasız belasız gelin yeter hepimize kardeşim :kanka:

mehmet yılmaz

Denizli'de hava güzel, zeminin de iyi olacağını düşünüyorum.
Takımda moraller yerinde, herhangi bir sorun yok.
Emin Başkan da Denizli'ye geldi. Şehirde maç havası yok. Üst geçitlere maç ve halk konseri pankartları asılmış ancak bir etkisi olacağa benzemiyor.
İnşallah buradan üç puanla döneriz. Döneceğiz...

fanatik samsunsporlu

inşallah hocam.trt ekibine de söyle yayın donmasın hocam