PTT 1.LİG 22.HAFTA | Samsunspor'umuz - Çaykurrizespor

Başlatan King1965, 10 February 2013, 15:57:07

« önceki - sonraki »

binikalamadım

VAY BE SAMSUNSPOR'A BAK SEN...
maçı birlikte izlediğimiz Sivassporlu arkadaşım Tugay'ın ifadesini paylaşmak istedim sizlerle...

fanatik samsunsporlu

rize 2.yarı deplasmandaki maçlarında hep öne geçen takımdı.biz buna fırsat vermedik.devamı geldi dağıttık

Elazığsporlu

17 February 2013, 13:48:04 #272 Son düzenlenme: 17 February 2013, 13:57:44 Elazýðsporlu
Mustafa Denizli ve talebelerini bozguna uğrattığızdan ötürü can-ı gönülden kutluyorum sizleri.Samsunspor'un bu muhteşem zaferi sizler kadar beni de mutlu etti,buna emin olun.Sezon sonu puantajda ilk 6'da yer almanız dileğiyle üstün başarılar diliyorum.
İnşallah biz de bugün 16.00'da başlayacak maçta Bursa'dan 3 puanla dönersek ligde kalma yolunda büyük bir adım atmış olacağız.İki takım da kazanmak adına açık bir oyun ortaya koyacak.Seyir zevki yüksek bir maç olacağı kesin.Fırsat bulursanız,maçı izlemenizi tavsiye ederim.Kalın sağlıcakla.

Kais

güzeller içinden bir seni seçtim kalbimi sana ben sana verdim

bu marşa bayılıyorum kazandığımız maç sonlarında çok daha güzel oluyor.

GençKozluklu

Arkadaşlar dünkü maçta Loria hatalı olabilir lakin bu takımımızın iy olduğu gerçeğini gizlemez. Biz iyi oynayınca raki hep hata yaptı. 3. golde hepsi uyudu biz uyumadık ve onları bir kez daha hataya zorladık. Biz ileride baskılı oynadığımız sürece sürekli top kapıp pozisyona girebiliyoruz. Bu dün açık ve nt bir şekilde ortaya çıktı. Normalde Loria iyi bir kalecidir. İlave olarka ofansif olarak ta bir şey üretemediler.

Velhasıl maçın adamı bütün SAMSUNSPOR ve taraftarıdır. Her şeye rağmen stadı inançla doldurdular.

KotuCocuk55

islerin yogunlugundan maclari takip edememek ve eve gelip internete bakip samsunsporumun denizlinin rizesini 4-0 titrettigini ögrenmek paha bicilemez...

Karabudun

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 17 February 2013, 14:35:23
Arkadaşlar dünkü maçta Loria hatalı olabilir lakin bu takımımızın iy olduğu gerçeğini gizlemez. Biz iyi oynayınca raki hep hata yaptı. 3. golde hepsi uyudu biz uyumadık ve onları bir kez daha hataya zorladık. Biz ileride baskılı oynadığımız sürece sürekli top kapıp pozisyona girebiliyoruz. Bu dün açık ve nt bir şekilde ortaya çıktı. Normalde Loria iyi bir kalecidir. İlave olarka ofansif olarak ta bir şey üretemediler.

Velhasıl maçın adamı bütün SAMSUNSPOR ve taraftarıdır. Her şeye rağmen stadı inançla doldurdular.

Katılıyorum, kalecinin çok büyük hataları vardı. Lakin takım rakibinden açık ara üstündü. İyi organize olup bol bol atağa çıktık. Son vuruşlarda daha düzgün olsaydı çok daha fazlasını atabilirdik. Galibiyetin selefi kaleci hataları değil, on numara oynayan takımımızdır.

samuray

4 çeker samsun hep böyle inşallah son 5 maç 10 puan boluda bıraktığımız 3 puana üzülüyorum iki basit hata lokman kanadından aynı pozisyonda iki gol neyse önümüze bakacaz tek kelimeyle mtükemmel oynadık ve karşılığını aldık en önemelisi artık gerçek bi takım olduğumuzu kanıtladık trübünüyle yedeğiyle sakatlıklarıyla taraftarlarıyla teknik ekibiyle tabiki futbolcularıyla tek bir vücut gibiydik önümüzdeki maclarda çok daha iyi bir samsunspor izleyeceğimize inanıyorum

Stoper

Alıntı yapılan: desperate1 - 16 February 2013, 17:14:40
bi ara 'napardım bilmem' söylendi izlerken utandım fb taraftarının tezahüratı(ayrıca b*k gibi) bu kadar özenti tribün olamaz yazık!!!!!!!!!!!!

Üretemeyen,80'lerden kalma meksika dalgalanması yapan tribünden ne beklersin.Ellerine bedava bilet geçmese maça gelmeyecek adamlar beni takımımı temsil ediyor,televizyonlara programa bile çıkıyor.Reziller.

kumköylü ahmet

18 February 2013, 00:36:40 #279 Son düzenlenme: 18 February 2013, 02:05:18 kumköylü ahmet
muhtesem bir macdi.herkez super oynadi herkez iyidi ama en iyisi macdan sonra musatafa denizlinin yüz ifadesiydi

King Of The North

Erdem Şen oyuna girdikten sonra ne oluyor dedim, muhteşem oynadı, Haluk azıcık bencil olmasaydı, Abdulkadir de biraz şanslı olsaydı 8-0 la tarihi bir rekora imza atacaktık, teşekkürler çocuklar, Samsunsporumuzu en son geçen yıl fenerbahçenin 2.devresinde bu kadar ofansif ve iyi bulmuştum, uzun bir aradan sonra rizeye patladık, ne yapalım onların kısmetine de bu düştü...

lucarelli

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 18 February 2013, 12:10:41
Erdem Şen oyuna girdikten sonra ne oluyor dedim, muhteşem oynadı, Haluk azıcık bencil olmasaydı, Abdulkadir de biraz şanslı olsaydı 8-0 la tarihi bir rekora imza atacaktık, teşekkürler çocuklar, Samsunsporumuzu en son geçen yıl fenerbahçenin 2.devresinde bu kadar ofansif ve iyi bulmuştum, uzun bir aradan sonra rizeye patladık, ne yapalım onların kısmetine de bu düştü...

başkanım hoş geldin, özlemiştik yazılarını.  :ok

burakbas

Sonuna Kadar 55

King Of The North