PTT 1.LİG 22.HAFTA | Samsunspor'umuz - Çaykurrizespor

Başlatan King1965, 10 February 2013, 15:57:07

« önceki - sonraki »

teksas3455

Alıntı yapılan: samsunmania - 16 February 2013, 17:50:36
Doğru kadro seçimi, adam adama sıkı markaj, yardımlaşma, inanç bize 3 puanı 4 golle getirdi. Teşekkürler Samsunspor'um.

Roberts oynamasın bir daha sonradan oyuna girebilir ama 11 başlamasın.
Kadro bugün çok iyiydi bence. Defansta oynama yapılabilir. Ayrıca Serkan'a artık
daha fazla forma verilmeli.

samsunum

hacettepeli

takım kalitesini bu maçla gösterdi ve cümle aleme nasıl bir takım olduğunu kanıtladı. geçen hafta yenildiğimizde felaket tellallığı yapanlara gelsin bu galibiyet :)

k3ukEr

Ahmeti

Ben bizim defanstan korkuyordum Rize'ninki evlere şenlikmiş.

evolution55

babamı her golden sonra telefonla aradım,sesi titreyerek konuşuyordu,koskoca adamı bile ağlattın Samsunspor'um... :'(

ugrass

Şu taraftara maç bitmeden koyduk mu pınarbaşı gibi bilinçsiz marşlar söyletmicek bi amigo yok mu arkadaş?

King1965

Mustafa Denizli 3234 gün sonra 4 farklı yenildi

Mustafa Denizli, 2003-2004 sezonunda oynanan İstanbul BB Spor-Manisaspor maçından sonra ilk defa 4 farklı bir yenilgi yaşadı.

babasamsunlu

ah ulan şu ilk yarıda fazla değil 4 puan daha toplayabilseydik şimdi işler ne kadar değişik olurdu :(

King1965

Ayrıyetten arkadaşlar bir şey soracagım su stadyumda maç öncesi neden sirtaki müziği çalındı ?  hadi yunan topcumuz olsa anlarım jest yapılır ancak artık o muzıgın ömür boyu rafa kaldırılması gerekmez mı ?

King1965

Rizeli arkadaşım samsunspor maçlarına geliyordu ancak bu hafta kesin memleketini destekler dedim göremedim onu maç çıkısı gördum ki Samsunspor atkısını takmış nasıl koyduk diyor Adam Doğduğu yeri değil Doyduğu yeri destekliyor

jean

teksas3455

Alıntı yapılan: King1965 - 16 February 2013, 19:16:48
Rizeli arkadaşım samsunspor maçlarına geliyordu ancak bu hafta kesin memleketini destekler dedim göremedim onu maç çıkısı gördum ki Samsunspor atkısını takmış nasıl koyduk diyor Adam Doğduğu yeri değil Doyduğu yeri destekliyor

Helal olsun. Samsunlu olup istanbul takimi tutanlardan daha delikanlı

Sioux

mükemmel oynadık. özellike ikinci yarı adeta ders verdik. mustafa denizli'ye yaslamak bir samsunspor geleneğidir :)

ercan0655

16 February 2013, 19:40:42 #239 Son düzenlenme: 16 February 2013, 20:00:39 ercan0655
Helal olsun size beyler zor geçeceğini düşündüğüm bir maç skora bakınca helal beyaa diyorum !!!! :evet: