35- Fatih Şen

Başlatan berusa55, 11 January 2013, 19:02:48

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Sezon sonu gule gule yallah

55.hakan

Alıntı yapılan: lato - 21 April 2013, 19:28:46
Kenarda ADAM yok da sahada var mı? Ne Fatih ne de Mustafa şu formlarıyla kulübede oturmak zorundalar. Fatih mücadeleden kaçıyor Mustafa'ysa Apo'ya bir tane top taşıyamıyor. Kulübeye gelince aslanlar gibi koşup pres yapacak Doğan var Fatih'in yerine. Mustafa'nın yerinde de Roberts oynayıp Apo Haluk ilerde beraber oynayabilir.
Mevki olarak söylüyorum özellikle Fatih in yerine oynayacak adam yok bana göre.Gençlere şans verecek durumda değiliz şu anda.

lato

Alıntı yapılan: hakanelgun - 21 April 2013, 20:18:12
Mevki olarak söylüyorum özellikle Fatih in yerine oynayacak adam yok bana göre.Gençlere şans verecek durumda değiliz şu anda.

Haklısın saygı duyuyorum ama bu işin genci yaşlısı kalmadı bence 17 18 yaşındaki bebelerden 4 yerken hala bunu anlayamadıysak amatörde bol bol şans veririz artık genç bunlar diye. Adam gibi oynayacak Fatih Şen'in takımda elbette ikinci bir alternatifi yok ama şu mücadeleden kaçmasıyla güven vermiyor Fatih böyle oynarken Fatih'e şans verecek durumda olmamalıyız diye düşünüyorum. Mustafa'yla birlikte bariz şekilde düşüşteler düşerken bizi de götürmesinler..

5trawberry

Gorkem

teksas3455

Sen ne sosyete adammışsın ya karı gibi top oynuyon sahada, ulan adam aynaya bakar da fiziğinden utanır. Rezil herif. Koca maç boyunca 3-4 kere duydum adını. Roberts den utanır insan ya

55_OrHaN_55

Maçta sorumluluk almak, takım için oynamak istemiyor, bir yeteneği var ve bilerek potansiyelini kullanmıyor. Ayrıca Abdülkadir'in kullanıp dağlara taşlara atığı frikiği bu isteyerek kullansa gol atabilirdi.

samsunmania

bir kaç hafta önceki olayın intikamını mı alıyor kafasına göre anlamadım. Erdem bile daha iyi top oynadı.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: samsunmania - 28 April 2013, 18:12:47
bir kaç hafta önceki olayın intikamını mı alıyor kafasına göre anlamadım. Erdem bile daha iyi top oynadı.

Aynı fikirdeyim. Hakan Bayraktar gibi yüreğiyle oynayan adamı gönderenlerin kulakları çınlasın. Böyle kişiliksizlere kaldı bu kulüp...

Özcan İNAN

İlk 2 maç bayaaa bizi ümitlendirdin ama sende bitirmişsin kafanda samsunsporumuzu yetenek var potansiyel var ama siz armaya bizim açımızdan bakamıyorsunuz malesef... :(

King1965

http://www.samsunsportv.net/2013/05/onceligim-samsunspor.html

AlıntıÖnceliğim Samsunspor

Kırmızı-Beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Fatih Şen, takımda kalmak istediğini ifade etti. Sözleşmesi 31 Mayıs 2013 tarihinde sona erecek olan tecrübeli orta saha oyuncusu Samsunspor'da mutlu günler geçirdiğini söyledi.

Kalmaktan yana olduğunu vurgulayan Fatih, "Tabii ki bu karşılıklı olmalı. Sadece benim istememle olacak bir durum değil. Kulübün de beni istemesi gerekiyor. Oturup konuşacağız. Ancak her zaman önceliğim Samsunspor olacak" dedi

cakir55

Bence iyi oynadı bu sene kontratı uzatılmalı, burada abartıldğı kadar kötü oynamadı yani.

ngonge

Bence de kalmalı, performansının altında oynadı ama o olmadığı zaman da ortada neler çektiğimiz ortada.
İyi bir hoca ile motivasyon problemini aşar, faydalı olur diye düşünüyorum.

5trawberry

Bana göre Fatih Şen 11 oyuncusu değil.
Topla birlikte hiç bir meziyeti yok. Mevkisine iyi bir adam alınırsa -ki alınmalı, yoksa gene pas özürlü takım oluruz- yedek olur hep.
Dolayısı ile, takımın huzuru da yok olabilir.

Geçen gece halısaha maçı yapıyordu, bu adam nasıl futbolcu olmuş dedim içinden. Ünlü teseli adnanla ikisi bi adam etmiyo düşünün :)

Sol Açık

Bence özellikle duran toplarda yetenekli bir oyuncu. Hareketli pozisyonlarda attığı uzun paslar ise fena değil. Ancak iyi bir kesici olduğunu düşünmediğim gibi, ikili mücadelede çok da top kaybediyor.

Fatih'in oynadığı bölge takım için en önemli bölge. Dolayısıyla daha iyisini yapabilecek bir oyuncu bizim takımın kalitesini bir düzey yukarı çıkartır (Süper Lige çıktığımız sezonki Hakan Bayraktar performansı gibi). Ancak daha iyi bir oyuncu ile anlaşamayacaksak, kalmasını anlayabilirim.