Hazırlık Maçı / SAMSUNSPOR'umuz - Pendikspor / 13 ocak pazar / Titanic oteli

Başlatan doðan, 10 January 2013, 11:45:56

« önceki - sonraki »

doðan

İlk Maç başlığım ;  :kanka:
Hazırlık maçlarımızın sonuncusu ;
planlanmış başka hazırlık maçımız şu an için bulunmamaktadır .

celebi

Recep

samsun 55

Pazar Günü Saat:16.00'da Oynayacağımız Pendikspor Hazırlık Karşılaşması Kanal S ve Kanal 55'ten Naklen Yayınlanacaktır.  Büyük Samsunspor Taraftarına Duyrulur..

umit

atilla cebeci'nin programcılığı kötü ama şu çabalarından ötürü takdir ediyorum.

Burak

Alıntı yapılan: umit - 11 January 2013, 23:50:19
atilla cebeci'nin programcılığı kötü ama şu çabalarından ötürü takdir ediyorum.

vallahi ben bu konuda biraz taraflıyım kendisi komşum oğlu da çok yakın arkadaşım işi kaliteli yapıyordur yapamıyordur ayrı ancak çok yürekten yaptığına bir çok kere şahit oldum . Bir kaç kere daha yazdım bu programdan çok komik paralar kazanıyor hatta bazen reklamlar karşılığı para yerine konfeksiyon ürünü verenler bile olmuştur. Eskiden evinde bütün programlarının VHS kasetleri vardı aslında güzel arşiv oluşturulabilir eski maç görüntülerini barındırıyorsa

feticalik

Alıntı yapılan: Burak - 12 January 2013, 00:53:44
vallahi ben bu konuda biraz taraflıyım kendisi komşum oğlu da çok yakın arkadaşım işi kaliteli yapıyordur yapamıyordur ayrı ancak çok yürekten yaptığına bir çok kere şahit oldum . Bir kaç kere daha yazdım bu programdan çok komik paralar kazanıyor hatta bazen reklamlar karşılığı para yerine konfeksiyon ürünü verenler bile olmuştur. Eskiden evinde bütün programlarının VHS kasetleri vardı aslında güzel arşiv oluşturulabilir eski maç görüntülerini barındırıyorsa

mantıklı, kendisi bir dönem bizim de komşumuz oldu bu durumu bende biliyorum.

erkutdem55

Ben de kanal 55 yok evde.en sağlam nerden izleriz,anlayan biri link göndersin lütfen

celebi

erkutdem55

kendi işini kendin hallet demişler.aha bu linkte takılmıyo.yardımcı olan arkaradaşlara teşekkürler.

http://canlitv.im/canli/7930/kanal-s-tv.html

sevmekyetmezmi

cgr

sevmekyetmezmi

cgr

Atilla

Gurman   Cemil   Kere     Şaban

Fatih Şen    Erdem

Canberk   Mustafa K.  Musa Sinan

Abdülkadir