Hasan Şengün'den eleştirilere cevap

Başlatan cgr, 29 December 2012, 18:55:25

« önceki - sonraki »

engiz

Her zaman bir günah keçisi aramaktan vaz geçsek nasıl olur acaba ? Mutlaka bu kulüpte görev yapan birilerine takıyoruz.Kimi zaman bu başkan oluyor,kimi zaman hoca veya oyuncu.

emin Başkan seçilirken Dobi yanında değilmiydi ? Görev alacağı mı saklanmıştı anlamadım.Herkes tutturmuş Dobi gitsin.Gitsin eyvallah ta bu işin sonu yok ki.Ondan sonra kime sıra gelecek.Erhan Hocayı yedik,A.K. Gedikli kendi gitti ,hadi Dobi yi de yiyelim sıra Emin Başkana mı gelecek ?
Emin Başkanın fiziksel durumu malum.Yanında her an birisinin olması lazım.O da tercihini dostu olan Dobi den yana kullanmış,saygı duyamaz mıyız ?

Transferleri Dobi Hasan'ın yapmadığını hepimiz biliyoruz zaten.Takımı mı karıştırdı hocaya mı müdahale etti ? Hayır.

Eeeee gıcık oluyoruz,sevmiyoruz derseniz eyvallah ,aynı fikirdeyim...

Benim kanaatim o pozisyonda çalışacak birisine gerek olmadığıdır.

Ama Emin Başkanın kararına da saygı duymak lazım.Ne demişler "Bu kadar osuruk abdest bozmaz"

Sioux

Alıntı yapılan: celebi - 01 January 2013, 00:16:44
Ben ne yalan soyleyeyim emin baskanin birakacagini sanmiyorum dobiyi

bence bu kadar emin olmamak lazım
emin başkan hem akıllı bir adam hem de iyi bir samsunsporludur, doğru neyse onu yapacaktır bence.

Karabudun

02 January 2013, 02:45:59 #47 Son düzenlenme: 02 January 2013, 02:51:27 sener.eren
Alıntı yapılan: samsuni - 29 December 2012, 21:52:56
Arkadaşlar bu forumda yazan hemen herkes gerçek birer Samsunsporludur. Bu nedenle görüşleriniz benim için büyük önem taşıyor. Elbette benim de ( bizim de ) görüşlerimiz var. Sizlerin yorumları gerekli ve önemli. Sonuçta bizlerin o yönetimde hangi şartlarda yer aldığımızı en iyi sizler biliyorsunuz. 'Kulübü devraldığınızda kasasında olduğu söylenen 10 milyon lira nerede?' gibi sinir bozucu şeyler dışında yorumlarınızı yazmanız beni mutlu eder. Çünkü bir karar vermek gerekiyor ve istişare bir sünnettir.

Sağ olasın, usta. Fikirlerimizi sormuş ve fikirlerimize kıymet vermişsin. Bir Samsunspor taraftarı olarak "Hiç iyiye gitmiyoruz." desem sanmıyorum ki muhalefete uğrayayım. Sıkıntı üstüne sıkıntı istifliyoruz.Önceleri oynamayan diyorduk, şimdi oynayamayan bir kadromuz var diyebiliriz. Sonra işe koşanlar birbirini suçluyor. Vura vur giden bir dedikodu piyası yapmışız, sorma gitsin.Hesaplar görülmek, defterler dürülmek isteniyor. Milyon dolarlar havada uçuşuyor. Wall Street bok yemiş, o derece.Benim için şu an kulüpteki tek güven odağı, tek sigorta Emin Başkan. Kendisinden başkası gitmiş, kalmış pek de umursamıyorum. Korkuyorum o da yarın bir gün çıkıp istifa edecek diye. Samsun, Samsun olmaktan çıktı Dallas'a döndü. Seçemiyoruz kim oyuncu, kim hakikat. Herkes birbirine giydiriyor. Pusu mu desek, entrika mı seçemiyorum. İşin kötü yanı bu fasıl bizleri aşıyor. Yoksa ben mi aciz kalıyorum? Bir bulmacadır duruyor önümüzde. Biz neye, kime inanacağız bilemiyorum. İnanıyorum ki çoğunluk bu şekilde düşünüyor ve kopacak fırtınayı bekliyor. Düşmez kalkmaz bir ALLAH. Lakin biz yere değil birbirimize düşmüşüz, aramızda bize mezar kazıp kefen dikmeye oturanlar var sanki. Hiç iyi vaziyet değil bunlar! Takdir ALLAH'ın, karar senin usta.Hem sen(siz) de fikrini(zi) paylaş(ın) ki bilelim ön saflarda neler oluyor.

celebi

Alıntı yapılan: Sioux - 01 January 2013, 01:18:22
bence bu kadar emin olmamak lazım
emin başkan hem akıllı bir adam hem de iyi bir samsunsporludur, doğru neyse onu yapacaktır bence.

Insaallah ne diyeyim

feticalik

celebi abiye katılıyorum. Dobi kendisi bırakmalı..

doðan

Alıntı yapılan: sener.eren - 02 January 2013, 02:45:59
Sağ olasın, usta. Fikirlerimizi sormuş ve fikirlerimize kıymet vermişsin. Bir Samsunspor taraftarı olarak "Hiç iyiye gitmiyoruz." desem sanmıyorum ki muhalefete uğrayayım. Sıkıntı üstüne sıkıntı istifliyoruz.Önceleri oynamayan diyorduk, şimdi oynayamayan bir kadromuz var diyebiliriz. Sonra işe koşanlar birbirini suçluyor. Vura vur giden bir dedikodu piyası yapmışız, sorma gitsin.Hesaplar görülmek, defterler dürülmek isteniyor. Milyon dolarlar havada uçuşuyor. Wall Street bok yemiş, o derece.Benim için şu an kulüpteki tek güven odağı, tek sigorta Emin Başkan. Kendisinden başkası gitmiş, kalmış pek de umursamıyorum. Korkuyorum o da yarın bir gün çıkıp istifa edecek diye. Samsun, Samsun olmaktan çıktı Dallas'a döndü. Seçemiyoruz kim oyuncu, kim hakikat. Herkes birbirine giydiriyor. Pusu mu desek, entrika mı seçemiyorum. İşin kötü yanı bu fasıl bizleri aşıyor. Yoksa ben mi aciz kalıyorum? Bir bulmacadır duruyor önümüzde. Biz neye, kime inanacağız bilemiyorum. İnanıyorum ki çoğunluk bu şekilde düşünüyor ve kopacak fırtınayı bekliyor. Düşmez kalkmaz bir ALLAH. Lakin biz yere değil birbirimize düşmüşüz, aramızda bize mezar kazıp kefen dikmeye oturanlar var sanki. Hiç iyi vaziyet değil bunlar! Takdir ALLAH'ın, karar senin usta.Hem sen(siz) de fikrini(zi) paylaş(ın) ki bilelim ön saflarda neler oluyor.

Üstad ne güzel yazmışsın ellerine sağlık ..
demişsin ki sigorta (güven unsuru ) emin başkan orda diye ...
demekki emin başkana güvendiğin kadar bizlerede güvenmiyorsun..
Emin başkan da bu yazılanı çizileni görüyor duyuyor biliyor vesaire ... sigorta unsuru olarakda orda durduğuna göre sence bir sorun da olmamalı..
şayet ben yada bizler de bu konuda yorum yapmamak adına susuyorsak bir nedeni vardır ..
herkesin bir görüşü vardır elbette , bizlerinde var ... yerinde ve zamanında beyan ediyoruz ...

since1965

Emin abide şunu diyemiyor.Hasan haklıyız ama bu puan durumunda bize saygılarından dolayı sahip çıkan bu taraftara,camiayı daha da kaosa sürüklememek için,Samsunspor için seni bu görevden alıyorum diyemiyor.Belki takım küme düşse kimse çıkıp bişey demez emin abiye ama bu dobi hasan yüzünden küfür bile yiyecek.Ne adammış be bütün camia ona karşı ama hala o orada.Hemde bu camianın en kıymetli insanına zarar verircesine

alex agbo

bu kulubun 25 30 trilyonunu harcayıp 15 trilyon temlik koyan, sampiyon olmus takımın anasını aglatıp kume dusueren kazıma buyuk baskan die bi tarafını yırtanlar sırf dobi andavalı yuzunden emin kara kufur edecekse tukureyim boyle camiaya

ahmetsefa55

abiler konuya çok vakıf değilim.
ama biz her zaman olduğu gibi detaya takılıp işin özünü göremiyoruz sanırım.

şimdi diyelim ki dobi gitti.ne değişecek ? kadro aynı , hoca aynı, taraftar aynı, şehrin takıma desteği aynı..
bunların hangisi değişecek dobi gittiğinde ?

aldığı paranın hakkını vermeyen sözde 'kral' topcularımız şampiyon mu yapacaklar bizi ?
veya 5 bin yerine 15 bin taraftar mı gelecek stada her maç ?
şehir uyanacak mı ? maddi kaynak mı bulunacak ?

ne değişecek ben bunu merak ediyorum ?

Samsunspor klüp tarihinin en kritik döneminde uğraştığımız şeylere bakın.
direk 11 oynayabilecek adamlara ihtiyacımız var.
bu transfer döneminde istediğimizi alamazsak düşünmek dahi istemiyorum sonumuz kötü olur benden söylemesi.

tüm bunların üstüne; taşın altına gövdesini koyan emin kaptan başta olmak üzere yönetici abilerimize , sıradan bir insan için haksızlık etmek , eleştirmek doğru değil bence.
çünkü konu teknik değil idari.
yani saha içini hepimiz az çok anlıyoruz ama işin idari kısmında neler olup bittiğini bilemeyiz.
emin kaptanın kararına da saygı duymalıyız.

tekrar söyleyeyim.dobi fln değil bizim işimiz.boş işlerle uğraşmayalım.
Samsunspor kalıcı , biz gidiciyiz.
kimler geldi kimler geçti.dobinin de zamanı gelecektir.ama şimdi değil bunun sırası.

kalptenþimþek

fanatik

Helal olsun bu kadar tepkiye rağmen adam utanmadan orada duruyor o kadar parayı hiçbir şey yapmadan cebine indiriyor buna rağmende kimse bişey yapamıyor adama

Karabudun

04 January 2013, 02:56:30 #56 Son düzenlenme: 04 January 2013, 03:01:57 sener.eren
Alıntı yapılan: doğan - 02 January 2013, 13:36:42
Üstad ne güzel yazmışsın ellerine sağlık ..
demişsin ki sigorta (güven unsuru ) emin başkan orda diye ...
demekki emin başkana güvendiğin kadar bizlerede güvenmiyorsun..
Emin başkan da bu yazılanı çizileni görüyor duyuyor biliyor vesaire ... sigorta unsuru olarakda orda durduğuna göre sence bir sorun da olmamalı..
şayet ben yada bizler de bu konuda yorum yapmamak adına susuyorsak bir nedeni vardır ..
herkesin bir görüşü vardır elbette , bizlerinde var ... yerinde ve zamanında beyan ediyoruz ...

İlla ki herkesin susmak ya da konuşmak namına nedenleri vardır. Ha, nedenlerden değil bahanelerden bekleniliyorsa o zaman yazıktır. Hepsi bir kenara Emin Başkan benim ve büyük çoğunluğun gözünde bugün Samsunspor camiası için en güvenilir kişidir. Başkan olmasının da tıpkı söylediğin gibi benim için en ufak bir mahsuru olmadığı gibi o koltukta kendisini görmek gurur veriyor. Birilerinin kaçtığı, başını kuma soktuğu yerde dimdik ayağa kalktı Emin Başkan. Hem de tekerlekli sandalyesine rağmen. Piyangodan çıkan adamlar bir bir kaçıştılar. Affına sığınıyorum, bu konuda fikrin ne ben anlayamadım. Emin Başkan'a muhalif misin, destekçi misin? Anlayamadığım için soruyorum. Tanışmıyoruz maalesef. Ha, şahsını tanısam sormam belki de bunları. Ayrıca bu güvensizlik raddesine nasıl vardın? Daha net yazarsanız, en azından benim anlayacağım şekilde çok daha makbule geçecek benim için. Ben bizlere kıymet verip fikrimizi soran, Samsunsporluluğuna güvendiğim ve beyan edeceği fikre cidden kıymet vereceğim birine(Samsuni) merakımı dile getirdim. Senin açından sana(size) güvenmediğim kanısı nasıl vücut buldu? Güvenmediğimi iddia ettiğin sizler kimsiniz? Tekrar tekrar okuyorum hem yazdıklarımı hem yazılanları, ama çıkardığın manaları çıkaramıyorum. Birimiz kendini yanlış ifade ediyor ama hangimiz?

Karabudun

Alıntı yapılan: alex agbo - 02 January 2013, 20:49:28
bu kulubun 25 30 trilyonunu harcayıp 15 trilyon temlik koyan, sampiyon olmus takımın anasını aglatıp kume dusueren kazıma buyuk baskan die bi tarafını yırtanlar sırf dobi andavalı yuzunden emin kara kufur edecekse tukureyim boyle camiaya

Kazara beğendim, nereden geri alacağımı da henüz çözemedim. Söylediklerine son kısım hariç tamamen katılıyorum, haklısın. Lakin camiaya tüküreyim falan olmamış! Büyük çam devirmişsin. Yakışıksız bir laf olmuş. Birileri küfretti, edecek diye bu camia tükürülecek bir yer olmaz. Haksız mıyım?

since1965

Küfür edecekler lafını koca cümlenin içinden cınbızlamanın başka bir anlamı olmalı.Dobi Hasan olayı Samsunspor trabzonspor rekabetinin sembolüdür.Dobi trabzonsporlu diye bu camia kabullenemiyor onu bende dahil.trabzonspor forması ile poz veren dobiye o zaman trabzonspor ekmek parası verecek.Emin abi Samsunspor'u küme düşürse kimse çıkıp tek kelime edemez.Ama Emin abiye bişey demeyenler dobi üzerinden onu yıpratacak.Dobiyi kalkan tutup Emin abiye neler diyecekler.Lig başlasın iki üç hafta geçsin hep beraber görecegiz.Emin abi bu konuda ısrar ederek hem camiayı kaosa sürüklüyor,hemde bu hiç hak etmedigi şeylere magruz kalacak.dobi trabzonspor olayıdır.Bu camia trabzonspora baş egse en büyük sensin dese hiç bir sıkıntısı olmaz.Biz bu şekilde davrandıgımız için Samsunspor bu halde degil mi?Emin abi takımı şampiyon yapmış ya da düşürmüş yine başkanlıgı bırakınca gidip korner köşesinden maçını izleyecek.Emin abiyi sahiplenme konusuna gelince bu konuda eleştirililecek belkide en son insanlardan bir tanesiyim

doðan

Alıntı yapılan: sener.eren - 04 January 2013, 02:56:30
İlla ki herkesin susmak ya da konuşmak namına nedenleri vardır. Ha, nedenlerden değil bahanelerden bekleniliyorsa o zaman yazıktır. Hepsi bir kenara Emin Başkan benim ve büyük çoğunluğun gözünde bugün Samsunspor camiası için en güvenilir kişidir. Başkan olmasının da tıpkı söylediğin gibi benim için en ufak bir mahsuru olmadığı gibi o koltukta kendisini görmek gurur veriyor. Birilerinin kaçtığı, başını kuma soktuğu yerde dimdik ayağa kalktı Emin Başkan. Hem de tekerlekli sandalyesine rağmen. Piyangodan çıkan adamlar bir bir kaçıştılar. Affına sığınıyorum, bu konuda fikrin ne ben anlayamadım. Emin Başkan'a muhalif misin, destekçi misin? Anlayamadığım için soruyorum. Tanışmıyoruz maalesef. Ha, şahsını tanısam sormam belki de bunları. Ayrıca bu güvensizlik raddesine nasıl vardın? Daha net yazarsanız, en azından benim anlayacağım şekilde çok daha makbule geçecek benim için. Ben bizlere kıymet verip fikrimizi soran, Samsunsporluluğuna güvendiğim ve beyan edeceği fikre cidden kıymet vereceğim birine(Samsuni) merakımı dile getirdim. Senin açından sana(size) güvenmediğim kanısı nasıl vücut buldu? Güvenmediğimi iddia ettiğin sizler kimsiniz? Tekrar tekrar okuyorum hem yazdıklarımı hem yazılanları, ama çıkardığın manaları çıkaramıyorum. Birimiz kendini yanlış ifade ediyor ama hangimiz?

halısın ben kendimi yanlış ifade etmiş oldum ;
Samsuni arkadaşımı tanıyor olman ve kendinden bahsediyor olman.. kendisine itibar ettiğin anlamınıda çıkarır..
kendimi şöyle tanıtayım Samsuni ve burdaki diğer seninde dahil olmuş bulunduğun SAMSUNSPOR taraftarlarından birisiyim ..
hangi tarafta olduğumu merak buyurmuşsun ki , emin abinin yönetiminde bulunan kişinin de tarafı bellidir diye düşünüyorum ..
ben sana yazdığım cevapta bir temsili cevap vermek istemiştim...