Kesinleşen Transferlerimiz

Başlatan mehmet yılmaz, 26 December 2012, 18:54:25

« önceki - sonraki »

kuzey55

kesinlikle Adem Sarı'dan daha faydalı olacaktır.güzel golleri var izlediğim kadarıyla.

Jnr.Serkan

İlk devre sahamızdaki maçta 2-0 yenerlerken karşı karşıya atamamıştı.daha sonra maç dönmüştü.Aman diyim Haluk  :hnk:

samuray

keşke dimitrovu alabilseydik başkada transfer ihtiyacımız kalmazdı

55.hakan

İmzaladı

Başkan Emin Kar öndeliğinde transferde hareketli bir dönem geçiren PTT 1. Lig ekibi Samsunspor, sonunda muradına erdi. Transfer sezonunun açılması ile birlikte Kasımpaşalı Nikolay Emilov Dimitrov'u listenin en başına koyan Kırmızı-Beyazlılar, uzun uğraşlar sonrasında hem kulübü, hem de futbolcuyla her konuda anlaştı. Dün gece geç saatlerde Samsun'a gelen yıldız futbolcu, bugün Başkan Emin Kar'ın makamında kendisini Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı.

Samsunspor'la anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirten Bulgar Dimitrov, "İlk defa Samsun'a geldim. Şuana kadar burada gördüğüm ortam çok hoşuma gitti. Benim hedefim burada uzun süre futbol oynamak. İnşallah takımımız ikinci yarı çok daha iyi bir performans ortaya koyacak. Umarım play-offa kalırız" dedi. Vakit kaybetmeden yeni takımının Tavşanlı Linyitspor ile deplasmanda oynayacağı maç için Kütahya'ya giden Dimitrov, Teknik Direktör Besim Durmuş'un görev vermesi durumunda sahadaki yerini alabilecek.

HABER - KAMERA: İLKER AKTAŞ - SAMSUN / DHA

ahmetsefa55

feticalik

adamı direk yolladılar mı kütahyaya :))

mehmet yılmaz

Simdi onlar dusunsun :)

HoliganSamSunLu

hayırlı olsun camiamıza inşallah takımımıza faydalı olur.

minci

Galiba çok iyi bir takım olduk. Encük cücükle bile bize kolay kolay gol atamıyorlardı. Orta sahamız belkide tarihimizin en kötü orta sahasıydı. Buna rağmen çok az gol yedik. Şimdi bakıyorum gerçekten iyi bir orta saha ve mükemmel bir forvet. Bu durumda savunmamız da rahatlayacaktır. O halde bir tek uyum sorunu kaldı. Onu da hallettik mi olay bitmiştir. Benim hedefim öncelikle play-off ondan sonra da süper lig. Kim ne derse desin BEN BUNA İNANIYORUM...

seyf55

bekleyin biz geliyoruzzzzzzzzzzzzzz

silopilimuhsin

mehmet yılmaz

Niko su an bizimle birlikte kutahya'da. gayet iyi turkce konusuyor, cok arzulu ve olumlu. Uyum sorunu yarayacagini sanmiyorum.

kamuri

abi slm soyle benden yarın yazsın 2 tane ;)

mehmet yılmaz

Soyledim. Kamuri abim ister de yazmaz miyim dedi. Sana da cok selami var :) :)

celebi

celebi hoca olarak geitrttirmek biraz zamanımı aldı ama değdi. bendende selam söyle uşağuma :)