Kesinleşen Transferlerimiz

Başlatan mehmet yılmaz, 26 December 2012, 18:54:25

« önceki - sonraki »

cgr

Mehmet Abi, Niko'ya söyle Atakum çok iyi yer :) gece hayatında hiç sıkıntı yaşatmam ona :D

Desiqner

Alıntı yapılan: cgr - 19 January 2013, 12:46:29
Mehmet Abi, Niko'ya söyle Atakum çok iyi yer :) gece hayatında hiç sıkıntı yaşatmam ona :D

Mehmet abi Nikoya söyle Alaçamda çok iyi yer :) Hayata küsmek isterse bana katılabilir :))

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Desiqner - 19 January 2013, 12:48:25
Mehmet abi Niko'ya söyle Alaçamda çok iyi yer :) Hayata küsmek isterse bana katılabilir :))

AlıntıMehmet Abi, Niko'ya söyle Kavak çok iyi yer :) Kaz tiridi ve pastırmalı melemen yediririz ona :)

Desiqner

En gerçekçi benim  :kanka:

feticalik

Alıntı yapılan: Desiqner - 19 January 2013, 12:48:25
Mehmet abi Nikoya söyle Alaçamda çok iyi yer :) Hayata küsmek isterse bana katılabilir :))
Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 19 January 2013, 13:01:52
Mehmet Abi, Niko'ya söyle Kavak çok iyi yer :) Kaz tiridi ve pastırmalı melemen yediririz ona

Mehmet Abi, Niko'ya söyle Bafra çok iyi yer pide yediririz ona :)

ahmetsefa55

o zaman #mehmetabinikoyasoyle ....   :deli:

Desiqner

Edit yapıyorum :

Mehmet abi Nikoya söyle Alaçamda çok iyi yer :) Alaçam pidesi,Kasap üstü et,köfte ve muhteşem doğasıyla Niko'yu kendine aşık edecek:)

King1965

#mehmetabinikoyasöyle :)  GOL atmassa Onun ben .********* ;D ;D ;D

cgr

Alıntı yapılan: Desiqner - 19 January 2013, 13:02:23
En gerçekçi benim  :kanka:

Yoo benim :P  :deli:

Reina, sortie, anjelique yok ama bizde de harlequin, lucca, garage var  8)

Gel niko sana İstanbul gecelerini aratmam  8)

FaTiH_HaN

Varsa şekliniz kirazlık organizeye bekleriz, semaverde çay demledim nikoo sert süzgeçli yapayım bir tane  :-*

burakbas

Gel Niko, Mecliste bizi temsil et.8)8)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Musti

#mehmetabinikoyasöyle engiz çok güzel yer. 19 mayıs plajı, yaylası, tarihi evleri falan hiç yabancılık çekmez...

babasamsunlu

sayın samsuni söyle o nikoya topunu oynasın golleri atsın ve attırsın. kafamı attırmasın ;)

Serkan

seyf55

niko gel bafraya kaymaklı lokum yedirelim :)