2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

Desiqner

Alıntı yapılan: cezayir55 - 15 January 2013, 12:27:29
roberts den  bize fayda geleceğini kesinlikle düşünmüyorum  şartlar uyarsa oda gönderilip yerine bir adam alınmalı

Roberts gol sözü verdi 2. yarıya ama  :D

carlsberg

Alıntı yapılan: seyf55 - 13 January 2013, 01:35:18
haluk türkeriyi tanıtan var mı almışız

almanyadan biliyorum..duisburg 2.takımında leblebi gibi gol atardı.ara transferde denizliye gitti.16 macda 6 golu vardi..bu almanya icin iyi istatik..

Jnr.Serkan

Anıl Taşdemir göztepe ile anlaşamamış.Akhisar kiralama ücreti 75 bin bonservsine 150 bin istiyormuş sanırım.Ortasahamıza harika giderdi :ok

55.hakan

15 January 2013, 15:30:10 #963 Son düzenlenme: 15 January 2013, 15:33:45 hakanelgun
Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 15 January 2013, 15:21:25
Anıl Taşdemir göztepe ile anlaşamamış.Akhisar kiralama ücreti 75 bin bonservsine 150 bin istiyormuş sanırım.Ortasahamıza harika giderdi :ok
Oyuncuya da en az 175.000 versen maliyeti 250.000 lira demek oluyor bu.Aslında kiralanabilir.

samsun 55

KİM BU YABANCI?

Nikolay Dimitrov'dan sonra 1461 Trabzon'dan Chikeluba Francis Ofoedu transferini de gerçekleştiremeyen Samsunspor'un Türkiye'de hiç oynanamış bir yapancı orta saha oyuncusuyla temasta olduğu belirtildi

FORVETLER OLMADI
Kasımpaşa'dan ayrılan Nikolay Dimitrov'un ülkesine dönmek istemesi üzrine forvet hattını güçlendirmek isteyen Samsunspor 1461 Trabzon'dan Francis Ofoedu'ya yöneldi. Trabzon ekibinin teknik direktörü Mustafa Akçay ise Ofoedu'yu göndermemek istemeyince bu transfer gerçekleşmedi. Kampa katılan Serkan Çalık'ın yüksek performansının ardından ise Kırmızı-Beyazlılar forvet arayışından vaz geçti.

İSMİ GİZLENİYOR
Forvet hattını bedelsiz gelen Serkan Çalık ile güçlendiren Samsunspor'un orta sahaya bir futbolcu alarak transferi kapatacağı öğrenildi. Bir yabancı kontenjanı olan Kırmızı-Beyazlıların Türkiye'de hiç futbol oynamamış bir oyuncuyla temasta olduğu belirtildi. Bu futbolcunun ismi sır gibi saklanırken transferinin ise bu hafta içinde tamamlanması bekleniliyor.
      gazetearena

ahmetsefa55

ugrass

Serkan Çalık'ın yüksek performansının ardından ise Kırmızı-Beyazlılar forvet arayışından vaz geçti. derken?  :rulet:

ahmetsefa55

2 de 2 yaparsak tahminen 6. ile aramızda 9 puan fark kalır.

15 haftada kapanmayacak bir fark değil.

bunun için hücumcu birine daha ihtiyaç var gibi

55.hakan

Forvet transferi işi şansa bırakmayacak kadar önemli.İlk yarıdaki durumu yaşayabiliriz yoksa.Kendini kanıtlamış bir forvet şart.

beşnumara

İyi bir golcü ve orta sahada top tutacak tecrübeli biri lazim. Yoksa üst siralar hayal.

**KaR6**

tek forvet oynuyoruz zaten, abdulkadir var elimizde haluk roberts 3 forvet yapar.. Ahmet arı da giriyor oraya.. Cok paraya adam alıp yedek oturtma luksumuz yok diye dusunuyorum.. Mustafa kayabası da ortasahada top tutacak adam olacak.. Bizim fatih sen in yanına bi ortasahaya ihtiyacımız var, mumkunse cift yonlu.. Adnan degil ama strese gerek yok..

Bi de soyle sır yabancı haberleri filan devam ederse aile faciası yasicaz, bize de mi rampa sorusu geliyor aklıma boyle haberlerde.. Yalan haber, inanmayın rica ediyorum..

ahmetsefa55

asker ama espri yeteneğini kaybetmemiş.
yine güldürdün asker.
tmm şimdi rahat !  8)

**KaR6**

pembe tezkere hayalin yoksa sen de gidecen genc, o zaman abi bana don yolla diye aglarsın, yuzune bakmam..

O degil de askere henuz gitmeyenlere acaip acıyorum hee..

Neyse, henuz transfer yok, olursa soylicem ama bu saatten sonra beklentiyi yukseltmemekte fayda var..

55.hakan

Anıl Taşdemir veya İrfan Başaran orta alanda işimizi görür bence.Yalnız Haluk ve Serkan zaten yedekten gelen adamlar.Bu adamlardan bizi taşıyacak performans beklemek yanlış olur.Alırken de yedeğe alınıyor diye kadro derinliği diye düşündü herkes.Ya bu adamlar hiç alınmayacak sağlam bir forvet alınacaktı.Alındıysa da bence kaliteli bir forvete daha ihtiyacımız var.

ismail

bencede fatih şenin yanına bi ortasaha yeterli.fazlası süsü olur