2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

alperen

Gorkem

doðan

aloo yokmu başka dedikodu   
bende sizden öğrenip hava atıyorum kampta hadi daaa    :holey: :deli:
burdan devam hadiii

55.hakan

Ligdeki konumumuza bakarsak şu anki transferler yeterli değil bence istediğimiz adamları da alamadık.Belki 4.5.sırada olsaydık yeterli diyebilirdik özellikle kaliteli bir yabancı forvete ihtiyacımız var.

55.hakan

Alıntı yapılan: doğan - 13 January 2013, 23:30:10
aloo yokmu başka dedikodu   
bende sizden öğrenip hava atıyorum kampta hadi daaa    :holey: :deli:
burdan devam hadiii
Abi haberler sende Dimitrov oraya kadar gelmişken elden nasıl kaçtı?

ugrass

14 January 2013, 00:11:13 #920 Son düzenlenme: 14 January 2013, 00:15:47 farUqras
Serkan çalık ı almaktaki amaç ne acaba? Konum itibariyle ligde kalmaya çalışan bir takımız ve ligin ilk yarısında oynamamış üstelik son maçını geçen sene mart ayında oynamış bir futbolcuyu transfer etmek nekadar doğru? İnşallah yanıltır bizi

feticalik

Alıntı yapılan: farUqras - 14 January 2013, 00:11:13
Serkan çalık ı almaktaki amaç ne acaba? Konum itibariyle ligde kalmaya çalışan bir takımız ve ligin ilk yarısında oynamamış üstelik son maçını geçen sene mart ayında oynamış bir futbolcuyu transfer etmek nekadar doğru? İnşallah yanıltır bizi

Bence hazirlik maçında kötü değildi

Desiqner

Alıntı yapılan: farUqras - 14 January 2013, 00:11:13

Para problemi olmadığı için kadro derinliği açısından alınmıştır.Belki en iyi transferden faydalı olur pek belli olmaz :)
Ama şuan bize şu ofeodu gibi,zenke gibi güçlü bir forvet lazım...

ChucKeR

15 değil de 20 puanımız olsaydı play-off hedefi olacaktı, hatta kimine göre hala var. 25 puan olsaydı şampiyonluk iddaası olacaktı. ligde kalmaya oynamak ya da şapiyonluğa oynamak arasında bi fark yok. tek amaç oynadığın maçı kazanmak. Bu mantıkla bakarsak bu serkan gibi adamlar bi sakatlandı mı bi daha hiçbir yerde iş bulamamaları lazım.

55.hakan

Alıntı yapılan: Desiqner - 14 January 2013, 00:38:56
Para problemi olmadığı için kadro derinliği açısından alınmıştır.Belki en iyi transferden faydalı olur pek belli olmaz :)
Ama şuan bize şu ofeodu gibi,zenke gibi güçlü bir forvet lazım...
Ofeodu derken şu haberi mi kastettin  ;)

https://twitter.com/samsungol/status/290455679142084608

Son dak..1461 Trabzonspor 'lu santrafor Chikeluba Ofeodu bu akşam oynanacak Fenerbahçe kupa maçındın sonucuna göre Samsunspor'a gelebilir.

Ercüment Gül

ngonge

Fatih Şen, Abdülkadir ve Cemil özellikle nokta transferler. Serkan Çalık, Haluk Türkeri gibi isimler ise kendilerini ispatlamak zorunda.
Hayırlısı olsun, ancak Hakan Bayraktar olmayacaksa Kıvanç olsa çok iyi olur şu resimde.

Bu arada sözleşmeler kaç yıllık oldu?

Desiqner

Alıntı yapılan: hakanelgun - 14 January 2013, 01:11:21
Ofeodu derken şu haberi mi kastettin  ;)

https://twitter.com/samsungol/status/290455679142084608

Son dak..1461 Trabzonspor 'lu santrafor Chikeluba Ofeodu bu akşam oynanacak Fenerbahçe kupa maçındın sonucuna göre Samsunspor'a gelebilir.

Ercüment Gül

Aslında o haberi gördüm ama pek inanamadım yinede o tip bir oyuncu olsun diye yazdım :)

55.hakan

Alıntı yapılan: Desiqner - 14 January 2013, 01:16:33
Aslında o haberi gördüm ama pek inanamadım yinede o tip bir oyuncu olsun diye yazdım :)
Emin Kar'dan direk öğrendiğim haber diyor;yalan söyleyeceğini sanmıyorum Ercüment Gül'ün bence doğru haber.

Desiqner

Alıntı yapılan: hakanelgun - 14 January 2013, 01:19:06
Emin Kar'dan direk öğrendiğim haber diyor;yalan söyleyeceğini sanmıyorum Ercüment Gül'ün bence doğru haber.

Yanlış anlaşılmasın yalan söylediğini pek düşünmedimde.Ofeodu gibi yararlı oyuncularını bize göndermezler...

55.hakan

Alıntı yapılan: Desiqner - 14 January 2013, 01:28:18
Yanlış anlaşılmasın yalan söylediğini pek düşünmedimde.Ofeodu gibi yararlı oyuncularını bize göndermezler...
Anladım.Dediğin gibi de bir durum var tabii.