2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

Ölümüne_Samsunspor

admin dimitrov şuan antalyada samsunsporun kampında?bende şımdi ögrendim?başkanımızla son pürüzleri halletti?şuan imza atmak üzere?yarın ilk idmanına çıkıyor?hayırlı olsun?kıvançta yarın idmana çıkıyor bunu facede bi adam paylaşmış ne kadar doğru
Buhaber hakkında bilgisi olan

Serkan

Atlatma kardesim milleti  ne dimitrovu ne kampı

Ölümüne_Samsunspor

Adam ısrarla diyo şimdi imzayı attı diyo benle mi kafa buluyo anlamadım ?

cembaba

Serkan

Alıntı yapılan: Ölümüne_Samsunspor - 11 January 2013, 22:00:23
Adam ısrarla diyo şimdi imzayı attı diyo benle mi kafa buluyo anlamadım ?

Kim diyor kardesim ?

ugrass

Tek Sevdamız Samsunspor ىط۱۹‎ demiş ki facebookta
Arkadaşlar Gekas'ın Menajeri İle Yaptığımız Görüşmede PTT 1.LİG Takımlarından Hiç Birisiyle Anlaşmaya Varmadığını 1.Lig de gelecek olursa o Takımın SAMSUNSPOR OLduğunu bize açıkladı...SEVİYORUZ SENİ GEKAS...

:rulet:

Karabudun

Alıntı yapılan: farUqras - 12 January 2013, 00:11:58
Arkadaşlar Gekas'ın Menajeri İle Yaptığımız Görüşmede PTT 1.LİG Takımlarından Hiç Birisiyle Anlaşmaya Varmadığını 1.Lig de gelecek olursa o Takımın SAMSUNSPOR OLduğunu bize açıkladı...SEVİYORUZ SENİ GEKAS...

Anlaşmaya varamadıktan sonra böyle bir karar alması enteresan. Hepsi bir kenara facebookun haber kaynağı olarak görmek ve göstermek daha da enteresan. :(

Lusage

Gekas çokta umrumda değil. Hızlı pırpır kanatlarımız olsa buyursun gelsin ama kanatlar çalışmıyorken ortasahada beyin yokken  mümkünse adım dahi atmasın. Biz de onu Fenerbahçe'ye çaktigi birbirinden güzel 3 gol ile hatırlamaya devam edelim.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: farUqras - 12 January 2013, 00:11:58

Kim görüşmüş Gekas'ın menajeri ile ben onu merak ettim asıl :)

feticalik

Serkan

hastayım şu facebook sayfa adminlerine *** gekasın menejeri ile neyce konuştun yunanca mı

FaTiH_HaN

Ben görüştüm az önce 'Samsunspor κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα θέλει να παίξει πρώτα Γκέκας' dedi menajeri.

Ölümüne_Samsunspor

King1965

deenızlıden ayrılan haluk turkerı transferi bitmiş anlasmısız haber nedenlı dogru ılerleyen saatlerde gorecegız