2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

cany

sakat falan olmasın bu fatih şen? imza atmadan kampa gitmem dediğine göre çekindiği bi şey var belli

berusa55

@dvrmctn: Samsunspor Başkanı Emin Kar ile görüştüm. Kıvanç Karakaş, Fatih Şen ve Dimitrov transferini bitirmek için uğraştığını; Kıvanç Karakaş transferinde bir sorun çıktığını ancak 3 oyuncuyu da transfer etmesi halinde başka oyuncu almayacaklarını söyledi.

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: cany - 10 January 2013, 16:00:53
sakat falan olmasın bu fatih şen? imza atmadan kampa gitmem dediğine göre çekindiği bi şey var belli

sakat ı salak okudum yaaa :)....Allah mı öle okuttu nedir salak felan olmasın bu fatih şen  :P

Shane_Falco

Alıntı yapılan: berusa55 - 10 January 2013, 16:17:02
@dvrmctn: Samsunspor Başkanı Emin Kar ile görüştüm. Kıvanç Karakaş, Fatih Şen ve Dimitrov transferini bitirmek için uğraştığını; Kıvanç Karakaş transferinde bir sorun çıktığını ancak 3 oyuncuyu da transfer etmesi halinde başka oyuncu almayacaklarını söyledi.

Mersin Allah belanı versinde küme düş emi.Bıraksanıza lan maestromuzu...

cezayir55

forvete bir adam daha alabilsek ben robertse hiç güvenmiyorum

mehmet yılmaz

Devrim Çetin'in de ifade ettiği gibi, Kıvanç'ta kulübüyle ilgili bir sıkıntı var. Fatih Şen'le prensipte anlaşılmış, iş imzaya kalmış. Dimitrov'la şu sıralar görüşülüyor. Kasımpaşa bu sabah tebliğ etmiş kendisine kadro harici olduğunu, bize yakın görünüyor. İnşallah gerçekleşir.

Ölümüne_Samsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 10 January 2013, 16:59:03
Devrim Çetin'in de ifade ettiği gibi, Kıvanç'ta kulübüyle ilgili bir sıkıntı var. Fatih Şen'le prensipte anlaşılmış, iş imzaya kalmış. Dimitrov'la şu sıralar görüşülüyor. Kasımpaşa bu sabah tebliğ etmiş kendisine kadro harici olduğunu, bize yakın görünüyor. İnşallah gerçekleşir.

Bize güzel haberler ver..abi :)

55.hakan

Emin Başkan imzaları attırmadan dönmese bari.Kaçırırlar kamptan yoksa  :P

teksas3455

Alıntı yapılan: hakanelgun - 10 January 2013, 17:10:44
Emin Başkan imzaları attırmadan dönmese bari.Kaçırırlar kamptan yoksa  :P

Kaçırma işini daha çok biz yapıyoruz ya Abdülkadir'i söke söke aldık adamların ellerinden  :holey: :holey: :holey: :holey:

teksas3455

Abiler bu adamların hepsi orta sahaymış. Sizce forvette Abdülkadir ve Roberts yeterli olacak mı? Üç orta saha yerine bir bunlardan birini forvet alsak daha mantıklı değil mi?

Ayberk

Alıntı yapılan: samsuni - 10 January 2013, 16:59:03

inşallah :)

55.hakan

cgr

Alıntı yapılan: teksas3455 - 10 January 2013, 17:15:39
Abiler bu adamların hepsi orta sahaymış. Sizce forvette Abdülkadir ve Roberts yeterli olacak mı? Üç orta saha yerine bir bunlardan birini forvet alsak daha mantıklı değil mi?

Ahmet Arı'da var unutmayalım...

Shane_Falco

twitter

adamı ilk yarı 64 dakika oynattılar şimdi kıymete bindi anasını satiyim. üstüne bir de ibricic geldi, mundar etmeyin adamı.