2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

55.hakan

Gekas ı yazısını görünce bize imzaladı sandım.Şu zor günlerde biraz olsun moralimiz düzelirdi gelseydi.

teksas3455

Yapma be Gekas! Ya bize gel ya da hiçbir Türk takımı forması giyme! Yoksa "Gekas Efsanesi" bitecek!

:(  :(  :(  :(  :(  :(  .:.:.

MeL_55

Taraftar bu kadar isterken alinamamasi gercekten yazik. Taraftar bu takimin herseyi.
Gekas gelseydi yine taraftar cikarirdi onun parasini...
Alirsin 5-10 oyuncu hicbirinden faydalanamazsin ayni sekilde maddi zarara girersin zaten.

dessperadodo

adnan gelmesin diye bagırmayı veya tepki koymayı düşünen kişiler varsa
hakan bayraktar süperlige çıkınca bu takımdan kovulurken niye isyan çıkartmadık
mesut bakkalın raporuyla zenke giderken niye bagırmadık
dobi hasan bu takıma yönetici oldugunda niye duurrr diyemedik

bunları hepsini yaptıkda bir adnan eksik kaldı.evet ya gelmesin biz herşeyi zaten yaptık

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 08 January 2013, 19:02:43
Taraftar bu kadar isterken alinamamasi gercekten yazik. Taraftar bu takimin herseyi.
Gekas gelseydi yine taraftar cikarirdi onun parasini zaten..
Alirsin 5-10 oyuncu hicbirinden faydalanamazsin ayni sekilde maddi zarara girersin zaten.

maşallah hocam çok biliyon da yonetımdekıler senın kadar bılmıyolar.

o yuzden kongrede aday olup tasın altına elını sokarsan ıyı olur.ben desteklerım senı +1 oy ;)

MeL_55

Alıntı yapılan: muhalif - 08 January 2013, 19:06:20
maşallah hocam çok biliyon da yonetımdekıler senın kadar bılmıyolar.

o yuzden kongrede aday olup tasın altına elını sokarsan ıyı olur.ben desteklerım senı +1 oy ;)

Hocam böyle bir secenegin var. Gekas Samsunspora +250.000€ + yeni anlasma diye gelmek istiyor.
Herseyi anladik ileriye dönük düsünürsek Gekas bu ligde ve süper ligde neler yapabilecegi belli bir oyuncu.
Kariyeri tartismasiz 250.000€dan yüksek bir kariyer. Bu adam Samsunsporda bu 250.000€ euroyu kazandirmazmi?
Kazandirir. Roberts,Adem Sari, Abdülkadir, Dimitriyi bilmem neyi toplasan Gekasin tirnagi olamaz  ;) o yüzden bunlari toplayip 250.000€ verecegine dünyaca ünlü bir futbolcuya veririm.

Bu tür yorumlar yapilacagini biliyordum. Ben yönetimimize karsi degilim olamamda. Sadece fikrimi paylasiyorum bundada bir sakinca oldugunu düsünmüyorum

ahmetsefa55

@mel_55

hocam 275 bin euro alacağı var.bu 600 bin tl demek.
yarım sezon için hiç almasa 500 bin tl alır.
toplamda 1.1 trilyon ediyor.eğer biz bu parayı gekasa vermeye kalkarsak ;

1.si gekas tek başına hiç birşey yapamaz.onu destekleyecek topcular lazım.bu da yeni transfer demek.hangi parayla yapacan bunu ?

2.si gekasa bu parayı verip diğerilerini yıllığı 100 bin tl ya oynatırsan o takımda kazan kaynar.

3.sü gekas gelip 10 gol atsa bizi taşıyacağı maximum nokta playoff olur ki eğer çıkamazsak nasıl bir kör kuyunun içine düşeceğimizi sen düşün.

ayrıca gekas evet çok büyük heyecan yaratır ama şunu da hepimiz biliyoruz ki gekas olmasada tavşanlı maçını kazanırsak göztepe maçı içeride full olur.
biz maalesef böyleyiz.takımın hedefi varsa stat doluyo.
demek istediğim gekas olmasada eğer takımın hedefi , isteği , mücadelesi olursa o tribünler yine dolar , yine gelir elde ederiz..

Musti

Daha önce Samsunspor forması giymiş ve tekrar Samsunspor'a transfer olmak isteyen futbolcuların transfer edilmesini yanlış buluyorum.

Adnan Güngör'ün futbola vereceği bir şey kalmamış, alacağını da almıştır. Yaşı 33, bir sene daha futbol oynar oynamaz.

Yeni bir Hakan Bayraktar etkisi yapabilir mi? Erdem Şen'den Turgay'dan fazlasını verebilir mi? Bunları yapabileceğinin garantisini kim verebilir?

Bence hiç riske gerek yok. Yeni, genç ve dinamik, hedefleri ve potansiyeli olan futbolcularla anlaşılmalı.

MeL_55

@muhalif

1. Gecen sene onu destekliyecek oyuncularda yoktu mesela. Tek basina birsey yapamaz diyorsunda hocam.. en azindan Ademin kacirdiklarini Robertsin kacirdiklarini Gekas atabilirdi.

2. Kazan niye kaynasin? Bizim takimda aktif Milli takimda olan oyuncumu var?, Almanya Liginde gol kralligi mi var? Premier Ligde oynamisligimi var? Affedersin ama herkes haddini bilmeli. Herkes hakettigi parayi aliyor sonucta.

3. Gekas o kadar kötü bir niyetli insan olsaydi zaten 275.000€ yu fifaya sikayet ederdi. Eger playofftan Süper Lige cikamasakta bu kadar karamsar bir tablo olacagini sanmiyorum.

Shane_Falco

Ya yemişim Adnan'ı hakkında bu kadar tartışabileceğimiz bir adam mı ki bu.
Giderken yaptıklarını unutmadık çıkıp özür dileyecektir.Affederiz affetmeyiz kendisini ''hayallerimin takımı'' teriminden dolayı bende istemiyorum,benimseyemiyorum.Ama yönetimdeki abilerimizin vardır bir bildiği deyip bu tartışmayı daha da uzatmamamızı tavsiye ediyorum

Gekas haberi asıl üzen canımı sıkan haber.Herşeyi geçtim sen Urfa'ya gidecek adammıydı be gelseydin atsaydın imzanı paranı alacaksın her şekilde kral...

GurbetciFanatik

Adnan Güngör neredeyse 6 sayfa harcamiz bu forumda sanki BOMBA Transfer gibiymis. Cok iyi futbolcuydu katkisida cok olmustur Takima ve hic unutmam düstügümüz sene mactan sonra keza macta Gol atinca aglamistir sevincten yada üzüntüden.Ama bugün bence bize faydasi olmaz. Hayalin Takimi yok Rüyanin Takimimi demis kendi bilir ama bu saatden sonra bu adamin bize katki saglaycagini sanmiyorum Futbol bakimindan Karakter bakimindan degil. Birde Yönetim bile bile niye bu kadar üstüne düsüyor almak icin onuda anlamis degilim. Yasi gelmis 33´e ve birde Taraftarin tepkisi var niye bu inat. O Parayla baska biri alinamazmi PTT Liginde.
Adnan Güngör konusunda Yönetim 100% haksiz ve hic onaylamiyorum.
Gekas konusunda Yönetim 100% hakli cok pahali olur bu Transfer dengeleri bozar altindan kalkinmaz. Gekasi kim sitemez ama konu PARA

lato

Fanatik gazetesinde de göztepe'nin Gekas için büyük uğraş verdiği yazıyor

55(tuncay)55

ya bize gel yada turkıye ye gelme gekas sende üzme bizi  :( :( :(

Desiqner

Gekas Şanlıurfaspor'a sağlık kontrolünden geçip imza atacak diyor sayfalar.Of ulan of....

Tufan

08 January 2013, 21:00:43 #599 Son düzenlenme: 08 January 2013, 21:11:50 Tufan
Gekas bu ligin topçusu değil bence başarısız  olacaktır gelirse.