2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 08 January 2013, 16:58:27
Adnan'ın gittiği sezon Adnan için açılan Konu başlığı.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=2785.0

O dönemde siteye henüz üye değildim, bu linki vermen iyi oldu. Hem Adnan'ın açıklamaları, hem de o dönemi psikolojiyi iyi yansıtıyor. 10 sayfayı da okudum ve o zaman (yani Adnan olayı sıcakken) bile şu anki kadar öfke yok. 2 alıntı da o zamanki görüşleri göstermesi açısından:

Alıntı yapılan: timofte - 01 May 2007, 12:55:35
Geçen sene sonunda gerçekten de bir sürü insan bu takımı terk edip gitti. Adnan'ın yarısı kadar yeteneği olmayan Musa bile kendini nimetten sayıp yöneticileri kandırarak Sakarya'ya gitti. Adnan Güngör altyapımızdan yetişmiş, Tekkeköy'de doğup büyümüş ve Samsunsporluluğundan asla endişe etmediğimiz birisidir. Bu yıl da elinden geleni yaptı ama takımda ahenk denilen bir şey yoktu.

Bu saatten sonra da gitmesine kızacak bir durumumuz yok diye düşünüyorum. Gittiği takım Ts olsa bile. Şu aşamada önemli olan giderken kulübümüze para kazandırması. Çünkü Samsunspor'a verebileceklerini samimiyetle vermeye çalıştı. Samsunspor forması giyerken "hayalim şu takım bu takım" diye konuşması elbette yanlış olur ki; ben bizim tanıdığımız bildiğimiz Adnan'ın böyle sözler etmiş olduğuna inanmıyorum.

Alıntı yapılan: samsuni - 29 April 2007, 14:01:34
Adnan Samsunspor'daki misyonunu tamamlamış bir oyuncudur. Verdiği emekler, döktüğü gözyaşları için teşekkür etmek lazım. Bu saatten sonra kalması hem kendisi hem de takım için faydalı olmayacaktır.

Şayet röportajdaki lafları söylemişse ayıp etmiş hatta terbiyesizlik etmiştir ama yerel gazetelerin hatta ulusal medyanın röportaj çarpıtma konusundaki namı oldukça bilinen bir şey. Bir sporcunun transfer yapması onun temel haklarından biridir elbette. Fakat giderken de olumlu izler bırakabilmek lazım.

Geçen geçti; giden gitti, artık yeni planlar kurmak lazım.

Ertuğrul Sağlam

Adnan'ın Samsunspor'da oynadığı dönemi daha dün gibi hatırlıyorum.

Sahada varını yoğunu ortaya koymasını, mücadelesini, hırsını.
Papazların birer birer gittiği dönemde gitmeyip genç yaşta takımın kaptanı oluşunu....

Ben hayallerimin takımına geldim sözünü söylediğine inanmıyorum! yada inanmak istemiyorum ve Adnan'a kızamıyorum.
gelir veya gelmez bilmiyorum ama benim açımdan gelmesinde sorun yok.

Gelirse ve maçta tepki görürse o tepkiye ortak olmam... Yanlız Emin Kaptan çok zarar görür bu transferden dolayı!...

Desiqner

O zaman yazan Taka gazetesiymiş.Doğrumudur bilmiyorum ama bu gazetenin Samsunsporla ilgili çirkef yazılarınıda okumuştum.Fazla milliyetçi arkadaşlar. :)

beşnumara

Adnan gittiği zaman o lafları söylememis olabilir ama bilmiyor mu ki basın neler yazacak ağzından? Kendisi de her zaman diyor ben öyle bir söz telaffuz etmedim diye. Telaffuz etmene gerek yok hindistanda yasamiyorsun sen Samsunda yasiyorsun ve iki camia arasindaki hassasiyeti de biliyorsun. Gittigi zaman bu forumda cok konustuk. Evet gitmesi gerekiyordu ama neden itoşa gitti? Ertuğrul hocanin başında oldugu kayseri de istiyordu neden oraya gitmedi de itoşa gitti? kendi kaderini kendi cizdi. inşaallah hakan bayraktar mersinden paçayi kurtarir da adnani bu arma altinda görmeyiz.

Kaya

Hiç riske gerek yok Fatih Şen ile Kıvanç alınır Adnan da gider başka bir ptt takımına..

Görünen o ki performansından çok huzursuzluk katacak malesef ki takıma..Bir tane huzursuzluk sebebimiz mevcutken yönetimden kişisel ricam diğer orta saha alternatiflerine yönelmeleri.

King1965

"Samsun benim memleketim. Samsunspor'da benim hayalim. Hayallerimin takımı varken, bir başka takımda oynamam olmaz." Nuri Asan..

King1965

SON DAKIKA ! Theofanis Gekas, sağlık kontrollerinin ardından Şanlıurfaspor'la 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak!

MeL_55

Alıntı yapılan: King1965 - 08 January 2013, 18:38:40
SON DAKIKA ! Theofanis Gekas, sağlık kontrollerinin ardından Şanlıurfaspor'la 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak!

Kaynak?

King1965

Kaynak : % 100 Gerçek Şanlıurfaspor taraftar sitelerinde haber sitelerinde son dakika olarak geçtiler. .

Ayrıca Şanlıurfaspor ,  Kazakistan Milli takımının 2 stoperi Aleksandr Kislitsyn ve Valeri Korobkin ile temas halinde biz aldık 1 stoper oradn onlarda alacak

King1965

MeL_55

Alıntı yapılan: King1965 - 08 January 2013, 18:44:59
Kaynak : % 100 Gerçek Şanlıurfaspor taraftar sitelerinde haber sitelerinde son dakika olarak geçtiler. .

Ayrıca Şanlıurfaspor ,  Kazakistan Milli takımının 2 stoperi Aleksandr Kislitsyn ve Valeri Korobkin ile temas halinde biz aldık 1 stoper oradn onlarda alacak

O halde bizim yönetimi tebrik ediyorum. Yazik..

King1965

MaLesef gitti ya Türkiyede bu adam bizden başka takımda oynaması ne kötü bir şey offf !! birde urfa-samsun macı olacak orada bize karsı oynayacak tum sevgımın ıcıne ettın gekas

MeL_55

Alıntı yapılan: King1965 - 08 January 2013, 18:49:33
MaLesef gitti ya Türkiyede bu adam bizden başka takımda oynaması ne kötü bir şey offf !! birde urfa-samsun macı olacak orada bize karsı oynayacak tum sevgımın ıcıne ettın gekas

Neden Gekas? Gekas Samsunspora gelirim demis adam daha ne yapsin? Hakki olan parayi elbette ister. Ama bunu bir cözüme kavusturamiyan yönetimi tebrik ediyorum. Sanliurfaspor gibi takima gidebiliyorsa bize hayli hayli gelirdi

teksas3455

Madem Adnan bunları söylemedi neden çıkıp yalanlamadı o zaman? Çıkıp "Bu sözler bana ait değildir" demesi çok mu zordu? Kaç sene sonra çıkıp "Haberim yoktu" derslerse gülerler adama. Hiçkimse kusura bakmasın da söylemediyse bile ses çıkarmamak kabullenmektir, razı olmaktır. Hoşuna gitti ki ses çıkarmadı. Tabi bunlar söylemediği ihtimali üzerine kurulu.

King1965

Gekas'a kızamıyorum Eldeki imkanlara kızıyorum ya bize gelcektinn yada hiç türkiyeye gelmicektin be gekas