2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

Desiqner

Tffden paramız gelmişya alsak gekas'ı  :rulet:

King1965

Shane_Falco

Alıntı yapılan: King1965 - 08 January 2013, 14:03:14
urfa gekasa 200 bin € vermiş gekas 250 bin € istiyor mus galiba

Bizim adama bi o kadarda borcumuz var ztn ah kazım yılmaz bari şu adamın parasını doğru düzgün vereydin be :(

King1965

Fatih Şen Göztepe ile görüşüyormuş Fiyat artırıyorlar her halde 1.5 yıllıgına goztepeden 850 bin Tl isteyecekmıs vermezlerse Samsunspor a gelirim demiş

Shane_Falco

Alıntı yapılan: King1965 - 08 January 2013, 14:19:01
Fatih Şen Göztepe ile görüşüyormuş Fiyat artırıyorlar her halde 1.5 yıllıgına goztepeden 850 bin Tl isteyecekmıs vermezlerse Samsunspor a gelirim demiş

Yıllık neredeyse 600 milyar istiyor yani.Heyt maşallahh...

FaTiH_HaN

850 bin  ??? Bu adam hayal dünyasında mı yaşıyor  :o

King1965

Aynen beLki basınında bıraz abartısı olabilir .. Göreceğiz Şeffaf yönetim açıklar ileride .)

King1965

HaLk gazetesinin haberine göre Genç oyuncumuz Aykut'a da 2ve 3. ligden teklifler varmış , Hatayspor - Kahramanmaraş spor , Kahraman maraş belediyespor , Çorumspor

s_uzunkaya

adnanın gelişi musa aydını da ateşlendirir belki.... profosyenelliğin gereği eğer takıma faydası olabilecekse kesin dille "gelmesin" "klüpten içeri girmesin" şeklinde yaklaşımlar bize kar değil zarar verir. adnan geri gelir belki ama hiçbir zaman eski adnan a duyulan sevgiyi iltifatı bulamaz. bence eğer yönetimimiz böyle uygun görürde adnan gelirse yapmamız gereken tekşey adnana tepkisiz kalmaktır. ne yuhlanır ne de olaki gol atarsa "adnannnn" diye bağarılır. herkez işine bakar, gerisi zamana bakar......

orhan

Adnan konusunda verilen tepkileri anlamış değilim.Adnanın rakip takımlarda oynarken  hiç bir saygısızlığı olmadı çıktı topunu oynadı gitti.Bir ramazan sal'ın yaptığını hiç bir zaman yapmadı. Samsunspora verebilecekleri önem arz eder.Takımı için savaşsın mücadele etsin adam gibi futbolunu oynasın yeter.Bu taraftar samsunspor için can sperhane mücadele eden futbolcuları her zaman bağrına basmıştır.Adnanda geldiği zaman bunu gerçekleştirebilirse fazla bir sorun olacağını düşünmüyorum.Bizlerinde sağduyulu olması lazım diye düşünüyorum.

55.hakan

Samsun'da transfer harekâtı sürüyor
Samsunspor Karşıyaka'dan Fatih Şen'le Kasımpaşalı Nikolay Dimitrov'un işini bugün bitiriyor.

Arada küçük pürüzlerin kaldığı iki futbolcuyla Kırmızı-Beyazlı yönetim bugün bir kez daha masaya oturacak. Besim Durmuş'un çok istediği bu iki isim için idarecilerin tüm imkanları zorladığı belirtilirken, anlaşma sağlanması halinde iki oyuncunun da vakit kaybetmeden Antalya kampına katılacağı öğrenildi.

fanatik

baha55

ADNANIN İMZA ATTIKDAN SONRA  CIKIPDA HAYALLERİMİN TAKIMINA GELDİM ,  BABAMIN TAKIMI DEDEMİN TAKIMI BİLMEM NE  GİBİ VERDİĞİ BEYANATLAR SAYGISIZLIKDIR...BİRDE BUNU MALUM TAKIMA GİTTİGİNDE YAPMASI İSE AFFEDİLEMEZDİR...BÖYLE BİR  BEYANI OLMADIYSA O GÜN CIKIP BEN BUNLARI SÖYLEMEDİM DİYE ACIKLAMASI LAZIMDI...ADAMLIĞIN ESASI BUDUR...ADNANIN  MEHMET NAS IN  RAMAZANIN SAVUNULACAK HİÇBİR TARAFI YOK...TERBİYESİZLİKTİR , EKMEK YEDİGİ ADAM OLDUGU KULUBE YAPILAN AYIPDIR...
AYRICA  SUNUDA ANLAMIYORUM; ADNAN I  SANKİ İSTEYEN 5  TAKIM VAR DA, ODA HEPSİNİ BİRKENARA BIRAKIP SAMSUNSPOR ASKI İÇİN SAMSUNSPOR A  GELMEK İTİYO..YAHU ADAM CAPDAN DÜŞMÜŞ, GİTTİĞİ  HİÇBİR YERDE ÖNE CIKAMAMMIS SIRADAN TOPCU, TABİ SAMSUNSPOR DÖNÜP DOLASIP GELİNECEN GARANTİ TAKIM ONUN İÇİN...YOK ARKADAS, ADNAN SAMSUNSPORDA  OYNAMAMALI...BU KADAR DUYGUSAL OLDUGUMUZ  DÖNEMDE BU KADAR DA BU TARAFTARIN DUYGULARI İLE OYNANMAAZ...BÜYÜK KAPTAN BÜYÜK BASKAN BUNU YAPMAYACAKTIR...

cgr

Yine söylüyorum... Adnan konusunda çok pozitif yorumlar var. Yok mücadele eder bağrına basar, yok pislik yapmadı falan. O formayı giydiyse benim bağrıma at basar anca...

baha55

Alıntı yapılan: cgr - 08 January 2013, 16:22:56
Yine söylüyorum... Adnan konusunda çok pozitif yorumlar var. Yok mücadele eder bağrına basar, yok pislik yapmadı falan. O formayı giydiyse benim bağrıma at basar anca...

ARKADASIM MALUM FORMAYI GİYMİŞ OLABİLİR, ADAM PROFESYONEL, EKMEK PARASI İÇİN ÇALIŞIYO, O DÖNEMDE EN CİDDİ VE EKONOMİK TEKLİF MALUM TAKIMDAN  GELMİŞ VE GİTMİŞ OLABİLİR...AMA   AMAAMAAAA....SEN İKİ TAKIM ARASINDA Kİ GERİLİMİ VE HASSSASİYETİ BİLDİGİN HALDE  CIKIPDA HAYALLERİMİN TAKIMI  BABABMIN TAKIMI DEDDEEMİN TAKIMI GİBİ YALAKALIK GÜDEN ACIKLAMALAR YAPARSAN , SAMSUNSPOR FORMASINI GİYEMEZSİN  ARKKADASSSS....
BU TAKIM BU KADAR İTİBARSIZ DEĞİLDİR....

ahmetsefa55

yöneticilerimiz ne düşünüyor bu konuda açıkçası ben onu merak ediyorum.

özellikle mehmet abi erdem abi akan abi doğan abi ?