2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

Ölümüne_Samsunspor

Öyle bir durum var gekas şanlı urfayla anlaştı diye.. asılsızdır inşallah...

55.hakan

Alıntı yapılan: Ölümüne_Samsunspor - 08 January 2013, 10:54:35
Öyle bir durum var gekas şanlı urfayla anlaştı diye.. asılsızdır inşallah...
Biz alamayınca adam teklifleri değerlendirecek tabi.Yurtdışından da adamı isteyen yoksa napsın adam.

Ölümüne_Samsunspor

Alıntı yapılan: hakanelgun - 08 January 2013, 10:58:38
Biz alamayınca adam teklifleri değerlendirecek tabi.Yurtdışından da adamı isteyen yoksa napsın adam.

Tabi ki ekmeğini yicek de biz gekas denilince onu SAMSUNSPORLU Gekas olarak hatırlamak isterdik...

55.hakan

Alıntı yapılan: Ölümüne_Samsunspor - 08 January 2013, 11:03:48
Tabi ki ekmeğini yicek de biz gekas denilince onu SAMSUNSPORLU Gekas olarak hatırlamak isterdik...
Adam önceliğim Samsunspor demesine rağmen alamadık beni üzen de o.Şartlar bunu gerektirdi borcumuz olmasa çoktan bizdeydi.

Recep

Bu adnan olayı olursa eğer hiç kimse kusura bakmasın bundan sonrada ne maçlarda nede burada trabzonspora laf söylemesin o adamlarda olsa bırakın formalarını giymeyi şehire giremez  >:( :kafa:

Sol Açık

Alıntı yapılan: kuzey55 - 08 January 2013, 10:01:41
Besim Durmuş kalkıp Samsunspor'un kapısı Adnan'a her zaman açık diyebiliyo. acaba kim adına konuşuyo ? bu konuları bıraksın da bi zahmet çok beceremediği hocalığı yapsın.

ayrıca o programa katılan zaten bildiğimiz tribün liderleri de beni temsil etmiyo ve birçok Samsunspor taraftarını.

Binlerce Samsunspor taraftarı adına kimse takımın sahibi gibi konuşmasın lütfen.

Dostum bahsettiğin programdan haberim yok, ama senin tavrın da yanlış. "Kimse takımın sahibi gibi konuşmasın" diyen kişi takımın sahibi gibi konuşuyordur!

Bir Adnan meselesinden düşülen hale bak!
Adnan'ın olduğu söylenen açıklama Trabzon basınında, biz Trabzon basınına inanıyoruz da kendi yöneticilerimize inanmıyoruz!
Adnan sahada bize ters birşey mi yaptı (örn.Mehmet Nas, Ramazan Sal). Yaptıysa ve ben hatırlamıyorsam durum değişir! Takım düştüğünde transfer oldu. Evet, yanlış bir takıma gitti, ama onu isteyen takımların içinde en kuvvetli olan da Trabzondu. Az bi anlayışlı olmak gerek.

Özetle, "kimse bu takımın adına konuşmasın" diyorsak, "konuşacak tek merci yönetimdir" demiş oluruz. Ve ben bu yönetime güveniyorum!

cgr

Alıntı yapılan: Sol Açık - 08 January 2013, 11:54:39
Dostum bahsettiğin programdan haberim yok, ama senin tavrın da yanlış. "Kimse takımın sahibi gibi konuşmasın" diyen kişi takımın sahibi gibi konuşuyordur!

Adnan'ın olduğu söylenen açıklama Trabzon basınında, biz Trabzon basınına inanıyoruz da kendi yöneticilerimize inanmıyoruz!
Adnan sahada bize ters birşey mi yaptı (örn.Mehmet Nas, Ramazan Sal). Yaptıysa ve ben hatırlamıyorsam durum değişir! Takım düştüğünde transfer oldu. Evet, yanlış bir takıma gitti, ama onu isteyen takımların içinde en kuvvetli olan da Trabzondu. Az bi anlayışlı olmak gerek.

Özetle, "kimse bu takımın adına konuşmasın" diyorsak, "konuşacak tek merci yönetimdir" demiş oluruz. Ve ben bu yönetime güveniyorum!

Adnan abi'yi yıllardır tanırım. Çok da severDİM Kardeşiyle aynı sınıfta okudum. Ailesi hala Samsun'da. Yolda her gördüğümde annesi kardeşi falan selamlaşır, konuşuruz. Ama düştüğümüz sene o takıma gidince herkes gibi bende çok üzüldüm, sinirlendim. Hatta Samsun'a geldiğinde yüzüne bile söyledim. Tamamen hayal kırıklığı yaşatmıştı bana...

Hocam, yazıların çok sakin hep yapıcı şekilde ama ben bu konuda anlayışlı olamıyorum. Trabzon basınını eleştirerek, sahada pislik yapmadığını örnekleyerek, pollyannacılık yapmış oluyorsun bence...

Hadi diyelim ki Trabzon basını yalan yanlış yazdı, uydurduı Senin basınında bir çok şeyi sallıyor, bu haberin yalan olduğuna nasıl inanacağız ?

Benim düşüncem ;  Bu şanlı forma altından, o takımın formasını giyen her kim olursa olsun Samsunspor içerisinde olmamalı ki bu Samsun'un öz evladı olan, hayallerinin takımına giden Adnan da dahil...

teksas3455

Fırtınası öncesi sessizlik mi bu? Kaç gündür transfer haberi yok :)

Ölümüne_Samsunspor

Transferler ne oldu
Dobi hasan olayından sonra Adnan'da Samsunspor'u karıştırdı...

kuzey55

Alıntı yapılan: Sol Açık - 08 January 2013, 11:54:39

trabzondan futbolcu alacaktık ne oldu diyen kişi kimseyi temsil etmesin mümkünse.bu takımın tek sahibi taraftardır ama gerçek taraftar.

Adnan konusunda Cgr ye sonuna kadar katılıyorum.

mehmet yılmaz

Adnan ile ilgili bir bilgi yanlışını düzeltmek isterim
Adnan düştüğümüz sene ayrılmadı bizden, 1. ligde bir sezon oynadıktan sonra ayrıldı.
Bir şeyi değiştirir mi bilmiyorum ama söyleyeyim istedim sadece.

samsunluhakan

adnan konusu bu kadar uzadığına göre bişeyler var ama bence onun geri gelmesi ve samsunsporumuzun şanlı formasını giymesi beni çok üzer hayallerinin takımının alt yapısına gitsin orda oynasın adnanı istemiyoruz

lucarelli

Adnan bir şekilde bu takıma gelirse kendini affettirmesi için çok uğraşması lazım. Hatta tek başına süper lige bile taşısa bizi, affetiremeyebilir kendini. Hele bir de kötü oynarsa eyvahlar olsun.

Ölümüne_Samsunspor

King1965

urfa gekasa 200 bin € vermiş gekas 250 bin € istiyor mus galiba