2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

Recep

çömlekçiye gitsin adnan akrabalarının yanına

ChucKeR

hacı maddi durumlar var hakan para için gönderilmiştir diye düşünüyorum. hakanın maaşı+bonservis ücreti+abdulkadirin kiralama bedeli. orda şabın bonservisi cabası olmuştur. yoksa şaban hakan arslanın yaptıkalrının yarısını bile yapamadı. hakanı verip şabanı almak akıllı işi değil yoksa.

red_white

RT55

adnan ın yanında mehmet topal,kaleci kerem de alınmalı bence..hatta ramazan sal da bu memleketin evladı değilmi..öper formayı barışırız olur biter..
neler oluyor bu klüpte..insanın inanası gelmiyor..

erkutdem55

Adnan mı çıktı şimdide.

Bu işin tadı fazla kaçtı.

Recep

Alıntı yapılan: RT55 - 08 January 2013, 00:03:45
adnan ın yanında mehmet topal,kaleci kerem de alınmalı bence..hatta ramazan sal da bu memleketin evladı değilmi..öper formayı barışırız olur biter..
neler oluyor bu klüpte..insanın inanası gelmiyor..

sercanı tümeri unuttun hatırlatayım dedim.
Tartışıyor bile olmak ne kadar acı

beşnumara

Takıma bomba koymaya gerek yok. itoşa gittiginde basinda yazilanlari demistir dememistir orasi ayri. musa bedavadan kacip gitti döndu tepki pek olmadi sen kulube para kazandirip gitmene rağmen tataftar karsi. haksiz mi? gelme adnan camiayi karistirma.

baha55

olmaz olmamalıı...artık bu kadarıda olmamalı, en azından bu kadar kolay olmamalı...zaten duygusal anlamda zor günler geçiren bu takımın gerçek taraftarına bu  biraz ağır gelir...profesyonellik !  gereği malum takıma transfer olmus olabilirsin, ama o dönemde o acıklamaları yapmaman lazımdı  adnan efendi, haa  ben yapmadım diyorsan bunu o gün acıklaaman gerekirdi...dobinin bile tatrtısıldıgı durumda adnan gelmesin lütfen, ne olur gelmesin, bu takım bu  kadar  kolay bi takım değil, yapma baskan  , yapma kaptann, acıtma , Allah rızası için yapmaa....bu terbyesiz adamı bizim takımımıza almaa....

feticalik

Uğur borala telefon ettim dedim hacı özür dile geri gel..

feticalik

erkutdem55

Emin kar.Önce dobi şimdi Adnan.Ne yapmaya çalışıyosun anlayamadım ki.

Stoper

Ağzımıza zıçtın Samsunspor.. Adnan Güngör,bedava topçu, bunların konuşulması bile rezalet.Bitmişiz biz.

kuzey55

Besim Durmuş kalkıp Samsunspor'un kapısı Adnan'a her zaman açık diyebiliyo. acaba kim adına konuşuyo ? bu konuları bıraksın da bi zahmet çok beceremediği hocalığı yapsın.

ayrıca o programa katılan zaten bildiğimiz tribün liderleri de beni temsil etmiyo ve birçok Samsunspor taraftarını.

Binlerce Samsunspor taraftarı adına kimse takımın sahibi gibi konuşmasın lütfen.

BEŞİKTEN_MEZARA

Td gekas urfa durumu yazildi menejeri davet edilmis asli varmiki