2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

King1965

inşallah suat kılıçın etkisi vardır inşallah oy almak için yapıyorlardır.. :) ne yaparlarsa yapsınlarda yapsınlar yeterkı su yapılsın dedıgımızı yıllardır göremedık . Bir mersin idman yurduna nobreyı kazandıran hangı bakan dı ? ORduya keza öyle  artık bırazdan bızde su seyden pay alalım :) inşallah dogrudur :) YZy' de yardım eder inslalah

Sioux

A.Kadir ile Hakan takasında
1- Hakan Arslan 300.000 lira civarındaki alacağını sildi
2- Şaban Özel'in bonservisini aldık
3- Üste de hatırı sayılır bir para daha aldık diye biliyorum

Bakanın desteği konusunda ise yapması gerekeni yapıyor, siyaset neye bulaşmamış ki, baska takımlara gelince çıt yok, Samsunspor olunca mı ötüyor Göztepeliler. Abdülkadir'i İzmir'e kadar gönderip sonra böyle alırız adamın elinden.  8) ;D ;D ;D ;D Aliağa Belediyespor'da oynamaz tabii ki.

Levent ÖCAL

Sayın! Kılıç ın faydası olsun da nasıl olursa olsun. Süper lige çıkmamızda işe yarayacaksa eğer kendileri oy bile veririm la ben bu adama  :deli:

55.hakan

Samsunspor Hakan Arslan'la Yollarını Ayırdı
Samsunspor'un Süper Lig'de de kadrosunda olan ve bu sezon başında başarılı performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Hakan Arslan ile yollarını ayırdı.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Samsunspor'da başarılı orta saha oyuncusu Hakan Arslan ile bugün karşılıklı olarak anlaşarak yolların ayrıldığı öğrenildi. Geçen sene Süper Lig'de mücadele eden kadroda da yer alan ve takım bir alt lige düşünce ayrılmayıp Samsunspor'da kalan orta saha oyuncusuna Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un talip olduğu ve bu kulüple anlaştığı belirtildi.

Hakan Arslan şu anda Samsunspor'un kamp yaptığı Antalya'da bulunmasına rağmen, sözleşmesini kulüple karşılıklı olarak feshedip takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaşarak otelden ayrılacağı öğrenildi.

Hakan bu sezon Göztepe deplasmanında son dakikada attığı golle takımının ligdeki tek galibiyeti almasını sağlarken, Kartal ve 1461 Trabzon deplasmanlarında da takımının gollerini atmıştı.

ABDULKADİR ÖZGEN SÖZLEŞMEYİ BUGÜN İMZALADI

Ayrıca bir süredir Samsun'da olan ve yönetimle görüşen Abdulkadir Özgen'de kendisini 6 aylığına Samsunspor'a bağlayan sözleşmeyi bugün imzaladı.Futbolcunun yarın Antalya kampına katılması bekleniyor.
kaynak:haberexen

Kaya

Abdülkadir ve Dimitrov'u tartışıyorsak hangi oyuncuları transfer edeceğiz acaba.Bugün ptt liginde her takımın kadrosunda görmek istediği oyuncular bunlar.Abdülkadir son vuruş ustası aynı zamanda duran top kullanan bir isim.Dimitrov teknik,adam eksilten bunun yanında son vuruşu da olan bir oyuncu.Musa Sinan sağ ayak solda oynuyor,Dimitrov da sol ayağı ile sağ tarafta oynayacaktır.

55.hakan

KAR, "3 FUTBOLCUYLA ANLAŞTIK"
Transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Samsunspor Başkanı Emin Kar, üç oyuncuyla anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Başkan Emin Kar, transfer konusunda şunları söyledi.

"TRANSFERLER KAMPA KATILACAK"
"Sivasspor ile yaptığımız görüşmeler sonrasında forvet oyuncusu Abdulkadir Özgen'i kadromuza kattık. Bu transfere karşılık orta saha oyuncumuz Hakan Arslan'ı Sivasspor'a verdik. Ayrıca Sivasspor'dan kiraladığımız Şaban Özel'in de bonservisini aldık. Ligin ikinci yarısında alt sıralardan kurtulmak için kadromuzu güçlendirmeye çalışıyoruz. Bu hedef doğrultusunda Karşıyaka'da forma giyen orta saha Fatih Şen ve stoper Selim Adıcan ile de anlaşma sağladık. Üç futbolcu da hemen Antalya kampına katılacak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor."

kaynak:dha

Emin Kar'ın ağzından bir haber...

usare

55.hakan

Ölümüne_Samsunspor

Turuncu

engiz

Dimitrov ve Abdulkadir çok can yakar bu ligde ...

Ertuğrul Sağlam

Her futbolcu ayagina gore ters kanatta oynayamaz insallah Dimitrov oynarda iki kanadimizda harika olur. Bu futbolcuyu almakla teknik heyetin bildigi elbet bir sey vardir. ben mevkisine bakarak konustum yoksa kalitesiini tartismak degil amacim.

King1965

davidsavage

Şunun attığı twite bakın,zoruna gidiyor sanırım  :x((  
Alıntıhttps://twitter.com/TFF1Lig

Transfer komitesi ba(ş)kanı

Ölümüne_Samsunspor

Bu yönetim ne yapıyor böyle adamlar müthiş :)