2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

Shane_Falco

Millete ne kadar dert olmuşuz.Daha dedikoduları varken ne laflar çıktı dur bide alabilirsek bu topçuları ne kadar koymuş olcak onlara...

Ayberk

ulan gören de lige 15 puan farkla lideriz sanır. hayır bi de istisnasız her anadolu takımı milletvekiline, belediye başkanına giydirir takıma sahip çıkmıyor diye; -şayet suat kılıç'ın etkisi varsa- 40 yılda bir yardım gören takım olursa yine aynı anadolu takımı taraftarları taşa tutar bu sefer. bırakın arada sahip çıkanlar olsun, eğer bu sahip çıkmaksa.

Desiqner

Göztepelinin biri artık lig şaibeli Samsun düşmeden şaibe kalkmaz demiş  :oyun: Adamlar düşünüyo Samsunu böyle göndersek,A.gücü'de düşecek belki g*tü kurtarırız... :)

babasamsunlu

aliağabelediyesporluları fazla ciddiye almayın derim...
şaibe işine gelince şaibemiz olsa geçen sene düşmezdik... ;)

King1965

Şampiyonluk sesleri simdiden gelmeye basladı !!

teksas3455

Karşıyaka'dan ayrılan Cemil Adıcan Samsunspor ile görüşmek için akşam saatlerinde Samsun'a gitti. Yarın sabah imzayı atabilir.

HaberTürk İzmir Muhabiri çağlar arslan

kaynak : https://www.facebook.com/BuAskinRomani

King1965

bugunki kargaşa ortamını çıkaran pezevenk herif iste o gazeteci söyle di demin 1 saat önce tweetirde

seyf55

17. sırada olsakta bizi çekemeyenler var ne büyük klübüz, transfer dedikoduları kesinleşen bişeyler yokken bile bazı gazeteci arkadasların bizle alakası olmayan arkadaslar bazı ortamlarda bie tek samsunsporu konuşuyorsa bu bizim büyüklüğümüz cevap vermeye gerek yok şu durumumuzda bile bizi kıskanan çekemeyenler var eyyyyy Allah'ım ne büyüksün sen ki müslüman ve samsunlu doğmuşum

Tufan

Alıntı yapılan: Serkan - 04 January 2013, 15:00:05
bir de bu sitede bu o.ç'larını savunanlar vardı

gündüzden kalmış şimdi nete girdim gördüm bilirsin ben severdim bu yavş.kları ama bunlar katıksız 70 milyon evladı çıktılar.
Bırakın kudursunlar biz 2. yarı bi hava yakalayalım o zaman daha çok kuduran çıkar.

ugrass

FaTiH_HaN

Bu ** gazetecinin yazdığı yazıdan sonra göttepe maçında cehennem yapmak lazım 19 Mayısı, böyle hadsizlik olmaz okurken insanın sinirleri bozuluyor, siyasete en alet olmayan takımı siyaset takımı yaptılar ulan sormazlar mı o bakan koltuğunda otururken Samsunspor küme düştü a ibine.

Kaya

Alıntı yapılan: Kaya - 01 July 2012, 01:08:44

AHMET CEBE, ŞEHMUS ÖZER->> Akhisar
KÖKSAL YEDEK,SİNAN ÖZKAN->> Elazığ
ABDÜLKADİR ÖZGEN--Sivas
ADEM BÜYÜK,NIKOLAY EMILOV DIMITROV ,SANCAK KAPLAN->> Kasımpaşa
ERCÜMENT KAFKASYALI,ALİ DERE-->> Konya
RAHMAN OĞUZ KOBYA->> Adana
SOFIANE HANNI->>Erciyes
SALİH UÇAN->>Buca(Fenerden kiralanabilir)
SERDAR DELİKTAŞ,KENAN ASLANOĞLU->>G.Belediye
MESUT MORGÜL->>Sakarya
ÇAĞLAR BİRİNCİ->gs
GÖKAY IRAVUL,RECEP NİYAZ->>fb
VOLKAN YAMAN->>Eskişehir
ALİ GÜZELDAL,GÖKHAN SÜZEN->>İbb
BEKİR OZAN HAS-G.Antep
HAKAN BAYRAKTAR :'( ->> Mersin

Belki daha netleşmedi resmi imzalar atılmadı ama bu isimler fazlasıyla mutlu ediyor..  >l< >l< >l<

millwall

adalardaki,modalardaki,avrupa asya ve avrasyadaki,bu alemin yerustunde ve yeraltinda,lehistanda,frenk diyarlarinda,tayland,rusya,ukrayna ve dahi riodaki,yerel bazda kibris+comlekci+tepecik civarlarindaki,ve hatta paralel evrendeki tum kotu kadinlar ugrassa bu go?tepeliler kadar aglak,reklamci,sinsi,bok atici bilmem ne cocugunu vallahi billahi ortaya cikaramazlar...

Sahi bir mert oral vardi ne oldu ona? Volume 2

Cheregi

Şşşş ayık ol, 35,8 Aliağa Belediyespor daha alasını çıkarır  :suslen: