2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: muhalif - 02 January 2013, 20:29:58
m6 geliyo deseler kimse sesini çıkarmaz ama başkanım  8)

şafak demiş 19, o günler de gelir be kardeş :) bir iki dedikodu paylaşcaktım ama vazgectim, kaynak filan sorarlar şimdi, uğraşamam :D

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 02 January 2013, 21:13:00
şafak demiş 19, o günler de gelir be kardeş :) bir iki dedikodu paylaşcaktım ama vazgectim, kaynak filan sorarlar şimdi, uğraşamam :D

Messi deme sakın... çok kısa oda be kardeşim  :)

55.hakan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 02 January 2013, 21:13:00
kaynak babam dersin olur biter  :D paylaş hocam zaten dedikodu bakımından sönük bir gün geçiriyoruz.yalan haber bile yok piyasada  :evet:

**KaR6**

valla abi ne yalan soylim, ben de siteye bakıyorum transfer var mı diye, hala dedikoduda bir numarayız site olarak.. :)

King1965

SON DAKİKA SON DAKİKA:: BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARLARI VE SEVGİLİ TARAFTARIN SESİ İZLEYİCİLERİ ŞU ANDA ALMIŞ OLDUĞUM KESİN BİR BİLGİYE GÖRE EĞERKİ BİR AKSİLİK OLMAZSA UZUN SÜREDİR PEŞİNDE OLDUĞUMUZ SİVASSPORUN GOLCÜSÜ ABDULKADİR YARIN YÖNETİMLE GÖRÜŞMEK ÜZERE BU AKŞAM SAAT 22:00 SIRALARINDA SAMSUNDA OLACAKTIR DUYURULUR...

Hüseyin Karataş AKSTV paylasmıs

55.hakan

King1965

Sordmda göztepe ile anlasmadımı diye benım aldıgım duyum bu yonde dedı. yarın göruruz dedı

King1965

2010-2012 yılları arasında bucaspor da oynadıgı 36 macta 20 gol atmıs 2012'dede sivasa gıtmıs

Shane_Falco

Alıntı yapılan: King1965 - 02 January 2013, 21:54:17
Sordmda göztepe ile anlasmadımı diye benım aldıgım duyum bu yonde dedı. yarın göruruz dedı

Yarına kadarda kalmaz balon mu değil mi saat 22:00 de anlaşılır yazana göre :)

55.hakan

Abdulkadir Özgen Samsun'da
Devre arası transferde bir süredir Sivassporlu Abdulkadir Özgen ile ilgilenen Samsunspor'un oyuncuyla anlaştığı öğrenildi.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Yarın Antalya kampına girecek olan Samsunspor'da kamp öncesi transfer bombasını patlattı. Uzun süredir yönetimin ilgilendiği, sezon öncesi de transferi istenen ancak bir türlü gerçekleştirilemeyen Abdulkadir Özgen'in Samsunspor'la anlaştığı ve bu oyuncunun yarın Antalya kampına katılacağı öğrenildi.

BU AKŞAM SAMSUN'DA

Golcü oyuncu bu akşam 22.00'de uçakla Samsun'a gelecek ve Kırmızı Beyazlı yönetimle son görüşmelerini gerçekleştirilecek.
Kaynak: Haberexen

FaTiH_HaN

Desiqner

samsunmania

Gerçek bir forvet oyuncusuna kavuştuk inşallah. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Sercan

ahmetsefa55

hadi gözümüz aydın.eğer bu iş olursa devre arasında bu maddi zorluklara rağmen çok iyi bir transfer yapmış oluruz.

yönetimimize tebrikler.

şimdi bu adamı besleyecek bir orta saha veya kanat birde hakan bayraktar transferi kaldı geriye..