PTT 1.LIG . 16 HAFTA SAMSUNSPOR'umuz - Gaziantep BBS

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 08 December 2012, 15:55:20

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

city ultras

kadifekaleli

takıma bak sanki ilk defa futbol oynayan ilk defa top gören 11 kişi bulmuşlar onlara zorla oynatıyorlar gibi ya valla

grsnlu28

Forumu biraz okudum ağır konuşacağım.Bazıları kayyum falan demiş biz geçen sene ilk dönem kayyumdakdık ve neler çektiğimizi iyi biliyoruz.2. yarı yönetim geldiğinde belirli bir çıkış yakalayabilmiştik.Kayyum işi boş iş sakın ola kayyumu isteyip aptallık yapmayın sakın.En kötü yönetim kayyumdan iyidir

lucarelli

Kayyumu siz ne zannediyorsunuz? Atanmış bir insan kasayı tutturmaya çalılşıyor. Kongrede Hakkı TOmaç Kayyumla ilgili dediklerini bir okuyun da ondan sonra kayyum deyin. Kayyum diyenler Diyarbakırspor'a bakın.

Sahadaki adamı eleştirin, teknik direktörü eleştirin, istediğiniz kişiyi eleştirin ama kayyum demeyin. Çok komik oluyor çünkü.

isyan

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 16 December 2012, 15:41:21
birbirimizi kırma diye bişey yok tartışıyoruz kapanırsa bu takım yeni bir takım kurulşur kardeş dünyanın sonu değil 1919 Samsun nasıl :)
sen tek basina desteklersin o takimi, ne kadar da kolay söyledin

ugrass

kadifekaleli

GurbetciFanatik

Tüyo verim arkadaslar zaten bu gidislen devre arasina kadar degisecek bisey yok.
Haftaya ev araba tarla arsa ne varsa satin basin A. Demirspora bari cebimiz dolsun.

alperen_55

ahmet arı ertuğrul sağlamın samsuna hediyesiiii

GurbetciFanatik

7 metre kalenin önündesin vurdugun topa bak  :kafa: :kafa: :kafa:

ALİ55

TAKIMIN ILK POZISYONU DK 85 DE  DAHA NEYIN TARTIŞMASINI YAPIYORUZ  ERHAN ALTIN KESKE GITMESEYDI DEMEDIM HICBIR ZAMAN ONUN ZAMANINDADA TAKIM BASKI KURAMIYORDU AMA EN AZINDAN DÖNEM DÖNEM YAPIYORDU NE ZAMAN TAKIMIN ISKELETIYLE OYNADI TAKIMIN AHENGI BOZULDU ILK MACLARDAKI TAKIM SAVUNMASI DÖRTLUSU GUZELDI NEYSEE KUME DUSME POTASINDANN 3 PUAN UZAKDAYIZ SORUN DEGIL BU GÜN LER GEÇER KÜMEDE DÜŞMEYIZ AMA BENIM UZUNTUM BU KÖTU LIG DE EN KÖTU 6 YA GIREBILIRDIK SENEYE ARTIK BIRDE NEDEN MULTECSU VEYA TIMOFTE TEKNIK DIREKTÖR OLARAK DUSUNULMEDI BEN MULTECCU NUN GELDIGI ILK SENENIN TUM IDMANLARINA GIDERDIM SAMSUNDA IKEN SERKAN LARIN CELIL LERIN VURAL LARIN CIKTIGI ILK SENE YAŞAR VARDI OZAMAN TAKIMDAKI EN BOZUK FUTBOLCU AMA ONU BILE ZAMAN ZAMAN TAKIMA MONTE ETMISTI BENCE IYI BIR YAPILANMA ŞART AMA HEP ÇIKAR KAYGISI VAR PARASIZLIKDA BILE VAR MALESEF INSANIN DOGASINDA VAR OYSA MULTESCU ALT YAPIYA GETIRILEMEZMI YADA TIMOFTE VEFA ISE VEFA ŞUAN SAHADA ATILLA VE HAKAN ARSLAN TAKIMDAN GITMEDIKLERI ICIN ILK ON BIR DELER SANIRIM SONER ATILLADAB BIR GOMLEK USTUN KALECI GELENI YEDI MASALLAH NEYSE PAZAR PAZAR SIKILDIK YINE  GEÇEN SENEKI ON ALTI HAFTADAKI GENCLERDEN KIM VAR BUGUN SAHADA ???

kadifekaleli

lato

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 16 December 2012, 15:41:21
birbirimizi kırma diye bişey yok tartışıyoruz kapanırsa bu takım yeni bir takım kurulşur kardeş dünyanın sonu değil 1919 Samsun nasıl :)

Samsunspor'un en kötü zamanlarında yetiştim ama bir kere olsun böyle şeyi aklıma getirmedim bu takımın en güzel günlerini gören bir insan böyle konuşuyorsa en azından benim için söylediklerinin içi boştur sana hayırlı eleştiriler