Teknik Direktör | Besim Durmuş

Başlatan berusa55, 19 November 2012, 23:06:24

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

ilk yarıda bile aleyhimize çalıştı.kartala 2-0 öndeyken 2-2 yaptı

feticalik

taktiksel anlamda sıfır. Emin Kar hem teknik direktör hem başkan olsa takım en kötü sekizinci sıradaydı.

Özcan İNAN

Bu adam eritiyor resmen bizi yeter artık besim çek elini kolunu basket sahası değil burası futbol sahası...

King1965

'' Samsunlu hoca lazım '' diye diye diyeee... alın samsunlu hoca..

bas git besim durmuş sezon sonu nereye giderseniz gidin ligde kalalım

55erhan55

bu yönetim besimin akrabasımıdır nedir bir türlü göndermedi bu hoca bozuntusu takımın başına çorap örecek

SametYılmaz55

Emin başkanı ve bu yönetimi istifaya davet ettirdin ya insanlara harbiden diyecek bir şey yok senin için.imkansızı başardın Besim Durmuş

yirmiuc

Hoca degisiminden sonra bu kadar kotu duruma dusebilecegimizi hic tahmin etmemistim.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

King1965

gaziantep ve adana demirspor macından 6 puan alacağız

maç sonu bunları söylemış ..

kamuri

her maç 90 dakıka ayaktasın ama bişey yaptığın yok ya hafta içi ne çalıştırıyon bu ruhsuzlara çok merak ediyom ya her maç aynı senaryo yeter artıkkkk

kumköylü ahmet

01 May 2013, 00:48:11 #444 Son düzenlenme: 07 May 2013, 23:37:29 salihcakir
buseneyi bir biterelim ALLAH`in izniyle...sana degil ALLAH`a güveniyoruz..ALLAH yardimcimiz olsun insallah..Hayatimda ilk Defa Beyaz grup kirmizi grubu inceledim sayende ALLAH`da seni bildigi gibi yapsin bunlari bizlere yasattigin icin..ALLAH`in Kitabin Varsa Suan Cek Git ALLAH ASKINA

samuray

besim hoca birazcık samsunsporu seviyorsan çoktan bırakıp gederdin erhan hoca gibi ben takıma zarar veriyorum olmadı deyip ama maşallah sende o yürek te yok yeter ya sen iyi bir samsunsporlu olabilirsin samsyunsporda opnamışta olabilirsin ama samsunspor sevgisi çok seviyorum diyosun ama bence zayıf sevgin o sevda olsaydı her türlü benle olmuyor deyip giderdin ne bu ya her maçtan sonra olmadı üzgünüz hep aynı nakarat ya bizi strese sokuyorsun her türlü samsunspor taraftarlarını üzmeye ne hakkın var senin :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

seyf55

ben bu adama bir şey demiyorum sahanın kenarında yüzme öğrenen çocuklar gibi çırpınmasın o bile yeter

ercan0655

Besim hoca bu ülkede herkez td ama ne olur sen gerçekten olduğunu göster de şu sahada ruh gibi dolanan i...neleri takıma koyma hala anlamadın mı antrenman ile maç ayrı şeyler herif sahada hem takımı uyutuyor hem bizi çileden çıkarıyor yeter daa sen de görmüyon ya

jean

Su 1461 in hocasini albilsek cok Guzel olur Adam anliyor bu isten

5trawberry

ekşisözlükten yorum :D :D :D

Alıntıtürk hocalarının yüz akı. avrupai teknik direktörlük açıklamaları ve saha kenarındaki türk hoca imajının çorbada tuzu. liderliğe kadar taşıdığı kadroyu ligin bitimine üç hafta kala play off'lara kalamayacak duruma getirdi. evinde üç yedi, ''oyuncularımın gösterdiği kazanma azminden dolayı mutluyum'' diyerek korudu onları. deplasmanda üç yedi, ''maçın genelinde baskılı oynayan bizdik, ama futbolda gol atamazsanız maçı alamazsınız. gene de oyuncularımı gösterdikleri istekten dolayı kutluyorum'' diye yüreklere su serpti. tabi, türkiye'ye gelen yabancı hocaların tüm başarısızlıklarını futbolculara ve yönetime bağlayınca da olmuyor. biz zaten idmanda yapıyoruz gerekeni, futbolcularım profesyönel olsa bu iş olurdu. türk futbolcular profesyönellikten uzak, ama hoca ona rağmen futbolcularını yem etmiyor. :( işte bunlar besim hoca için de geçerli aslında. msn adresi sweet_men61@hotmail.com olan bir futbolcunun profesyönel olamayacağını nasıl bilebilsin ki besim hoca? ligin bitimine üç hafta kala ligin şamaroğlanı gebzespor ile deplasmanda yapılacak maç öncesi ''son kurşunumuzu atacağız, izleyenler için güzel bir futbol müsabakası olacak, taraftarımız için son bir umut diye açıklamasını da yapar ve bizi s.klmişten beter eder. ne güzel futbolu be hocam? ne profesyönelliği ne fundamentali a..na k..im. bank asya'ya çıkmak istiyoz biz, si... güzel futbolu. galibiyet getir lan bize.