Teknik Direktör | Besim Durmuş

Başlatan berusa55, 19 November 2012, 23:06:24

« önceki - sonraki »

samuray

kbizimde çakma morinho besim hocamız var ama ;D ;D

Sadece Samsunspor

erciyesi izlesin deplasmanda nasıl oynanırmış görsün örnek alsın

55(tuncay)55

hoca takımı kendi halıne bırak onlar oynasın sen sadece uzaktan ızle

samuray

seyirci oynatır bizi hoca kenarda aksesuar gibi  ;D ;D

ibrakadabra55

Tamam daha yeter daha görevini tamamladın bu klüpte kendi kurduğun takımlada ne yaptığını gördük gitme zamanın geldi geçiyor.

Sadece Samsunspor

Yonetim hatasini anlicak ama cok gec olacak

yirmiuc

Hoca sana da yaziklar olsun. Ahmet ari'ya bu kadar sans verdin de ne yapti?
hala onu oyuna aliyosun....

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

55.hakan

Oynayan takımı gol atmak üzere olan takımı stop ettin.Fatih Şen i çıkardın ayakta duramayan Ahmet Arı yı aldın.Ve bizde olan oyunu bitirdin.

Ertuğrul Sağlam

Fatih Şen ve Roberts oyundan çıkarırkn 90 dk Musa Sinan'ı sahada tutarken hangi beyninle düşündün?
Allah seni bildiği gibi yapsın....

maviay55

saçmalamayı da geçtin sen hoca.. bu kadarına da pes  al_sana

FaTiH_HaN

Hoca çok yanlış hamleler yaptı tamam da 3 tane boş kaleye atamadık, onu da girip hoca atacak değil.

Aslankaya

geçen sene iş işten geçti hoca değişikliği konusunda küme düştük , inşallah bu sene bu hoca ! düşürmez bizi . haftaya deplasmanda karsıyakayı  yenebilirsek( bi umut bizdeki !) , rakiplerinde oynayacagı maçları göz önünde tuttugumuz zaman avantaj saglayabiliriz . ama biz ksk yi hangi teknik adamla hangi futbolcuyla yencez çok merak ediyorum ?

babasamsunlu

hoca daha senin neyini savunalım allasen..  :x(( :x(( :x((

özkan

dediğim gibi,kumaş bu MAL bu,ucuz et muhabbeti..Kesinlikle kafaya oynayan bir takımı KAL-DI-RA-MAZ bu BD 155..

binikalamadım

rakip 10 kişi kaldı diye sende takımı 10 kişi yapmak zorunda değilsin Fatih Şen'i çıkarıp takımı 10 kişi bırakmaya hakkın yok...Ahmet Arı'yı aldım ya deme sakın çünki Ahmet Arı kişi değil...