Teknik Direktör | Besim Durmuş

Başlatan berusa55, 19 November 2012, 23:06:24

« önceki - sonraki »

MeL_55

1-0 yap geriye yat. böyle kolay olsaydı bu işler herkes bu taktiği kullanırdı hocam.
sen bu işi beceremiyorsun bu çok açık. hangi mantık ile dimitrovu çıkarıp kemali alıyorsun?
takım zaten öne çıkamıyor ve sen en güçlü silahımızı 54.dkda alıyorsun oyundan..
kemali mustafanın yerıne alabılırdın?! haluk oyundan düştü çıkar al serkanı madem defans taktiğini oynuyorsun öne hızlı adamları almayı becer bari.. yazık bu puanlara. eğer başımızda adam gibi hoca olsaydı şımdı playoff konusuyor olabılırdık.

Ertuğrul Sağlam.. bu takım seni bekliyor.
Gelde seneye sağlam takım kur şampıyon yap. ardından süper lig şampıyonu.
bu takıma borcun var hoca

55.hakan

Hoca bizi biraz düşünüyorsan istifa et.Erhan Hoca yokluktan bir şey yapamıyordu.Buna rağmen istifa etti.Yapılan onca transfere rağmen rakipler bizden korkacağına biz onlardan korkuyoruz.

seyf55

hocada dakika zaman kavramı yok galiba dakika 25 ten sonra takımı geri yasladı 1 0 a güvenerek hoca 88.dakika falan sandı sanırsam, sonra 90.dakika sandı gol yolunda etkili olacak dimitrov çıkıyor yerine kemal giriyor hoca oyunu sogutma vakıt geçirme amacıyla yaptı galiba Allah aşkına biri adama dakikaların kaç olduğunu arada ona söylesin

brigand

Maalesef oyunu okuma yeteneğinin olmaması, futbolcuları hem mental hem de fiziksel olarak hazırlayamaması, takıma inancı, güveni aşılayamaması kadronun olması gerektiği yerde olmasını engelledi. Oyun içindeki hatalı hamleleri çok puan kaybettirdi bize. Elbette çok üst düzey bir kadroya sahip değiliz. Ancak 2.devre bazen kadronun bu lig için yeterli düzeyinde üstünde olduğunu gördük. Bu saatten sonraki düşüncem hocada ısrar edilmesi bizi ateşin tam ortasında bırakacağıdır. Durumumuz hiç açıcı değil. İçeride seyircisiz Adana maçıyla beraber Ankaragücü maçına kadar gerçekten çok zor bir fikstürümüz var. Ekstra galibiyetler alamadığımız takdirde düşünmek bile istemediğimiz yerde olabiliriz. Artık zarar büyük boyutlara ulaşmaya başladı. Gereken inşallah yapılabilir. Şartlar ve imkanlar bizim lehimize olabilir.

binikalamadım

BESİM DURMUŞ İŞTE BUYMUŞ...

Dimitrov'un çıkarken ki yüz ifadesi o şaşkınlık her şeyin özetiydi bugün...

Allah bu büyük Samsunspor taraftarına sabır versin...

Sercan

Tamam gençlere önem veriyorsun ama bu yaptığınla hem çocuğu hem de takımı yaktın. Ayrıca Dimitrov gibi bir adam ne kadar kötü oynarsa oynasın oyundan çıkarılır mı?

orhan

Besim hocam şaka gibisin Esas şakayı sen bizlere yapıyorsun

samuray

senin hocalğını batsın ya yeter bu saçmalıkların artık defol git şu takıman biraz adamlığın varsa  :kafa: :kafa: :kafa:

samsunmania

kartal taraftarı td de söylüyordu da inanmıyordum. Hakikaten değişik bir hoca.

cany

Kaya

Besım hoca çok bariz hatalar yaptı herkes hemfikir bu konuda..Yalnız Erciyes takım halinde yedekleri de dahil bu ligin açık ara en iyi takımı bunu da unutmamak gerek.

Bu takıma karşı ilk 15 dakika müthiş pres yapmışsın,basmışsın kazandığın topları doğru kullanıp golü bulmuşsun ama diğer deplasman mağlubiyetlerinden hiç ders çıkarmamışsın hocam  :o Dimitrov o sahada sürünse dahi oyundan çıkmaz.Hele ki 1-0 öndesin arkada alan bulma olasılığın çok yüksek o zaman hiç çıkmaz,çıkamaz.Kondüsyon açısından her geçen hafta bir adım geriye gitmekteyiz buna bir çare bulamıyorsun herkes dökülüyor.Daha önce defalarca yazdım;faul aldırabilen teknik oyuncularımız var maç içinde çok iyi yerlerden serbest vuruşlar kazanıyoruz ama hiçbir serbest vuruş taktiğimiz yok.Keza kornerler de öyle..Fatih Şen al her duran topu kullan ve şişir taktiği diye bir taktik mi var ben çözemedim.

Kısacası hocam böyle güzel bir kadroyu kullanamayıp içimizi acıtmaya devam ediyorsun.  :(

beşnumara

İkinci yarı başlamadan önce en zayıf halka olarak görünüyordun hocam. Taraftarin haklı olduğunu gösterdin. Erhan hoca ilk yarının kadrosuyla puan almisti erciyesten. Kemal ısrarı bizi puandan etti. Baskı yedigimiz bir maçta gerek yoktu böyle hareketlere.
Bizim diğer gençler formsuz mu yoksa kemal ısrarında kayırmacılık mı var?
Beş para etmez şerefsizlere o kadar taraftari madara ettin. Bizim tribüne yapilan hareketler üstelik seyirci bile diyemeyeceğimiz insanlıktan nasibini almamış hayvanların yaptığı hareketler bizleri mahvetti. sebebini biliyorsun değil mi hocam  :( :kafa:

alperen

En çok koyanda o çapulcu erciyeslilere bizi madara ettinya hoca :-X herifler t*** geçtiler stres attılar dağıldılar,nefret ediyorum kayseriden..

samuray

besim hoca her defasında bizleri taratarları kahretmeye ne hakkın var samsunspor takımı senin oyuncağın değil aklını başına al kayseri maçı senin kaprislerin yüzünden kaybedilmiştir ne yapmaya çalışıyorsun evet dimitrov etkili omadı ilk yarı ama onu çıkarıp genç kemali heleki böylesine bi maçta oyuna alman akıl karı değil sen ne biçim bi hocasın ya bütün taratarlar yönetim herkes seni samsunlu ve samsunsoprlu hoca olduğun için destekledi arkanda durdu ama yaptığın bu saçmalıklara bi son ver yada istifa et eğğr samsunsporu seviyorsan :kafa:

Stoper

Futbol bilgisi orta seviyede olan birisi bile o hamleyi yapmaz. Kemal'in babası komisyon falan mi veriyor hayırdır?

Şanslısın Adanaspor maçında olası puan kaybında tepki gösterecek taraftarda yok.