PTT 1.LIG 13. HAFTA Ankaragücü - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan burakbas, 18 November 2012, 19:29:23

« önceki - sonraki »

cany

Maçtan 10-12 saat önce alınacak karar mı bu şimdi. Allah bilir haberi olmadan gidenler de olacak münferit vs.

S.b.ç Çağrı

ANKARAGÜCÜ YÖNETİMİ MAÇA ÇIKMAMA KARARI ALDI !
Ankaragücü yönetimi, bugün yaptığı yönetim kurulu toplantısında ilginç kararlar aldı.

Başkent ekibinin yönetimi, ligde yarın oynayacakları Samsunspor karşılaşmasına çıkmama, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maça ise 15 dakika geç çıkma kararı aldı. Yönetim, Ankaragücü kulübünün durumunu tüm dünyaya duyurmak için bu kararı aldıklarını açıkladı. Ankaragücü Kulübü Başkanı Atilla Süslü, DHA'ya yaptığı özel açıklamada, artık dayanacak güçlerinin kalmadığını belirterek, "Rica ediyorum, yalvarıyorum. Bittik, bitmek üzereyiz. İnanın 'imdat' diyoruz. Artık solunum cihazına bağlandık, fişimiz çekilmek üzere. Ankaragücü için kimin kapısını çalıyorsak, herkes 'beni katmayın' diyor. Bugüne kadar yaşananları tüm kamuoyu biliyor ve kimse bu takım için kılını kımıldatmıyor. Bu kararı almamızın nedeni, sesimizi artık dünyaya duyurmak istememiz. Biz de sesimizi duyurmak için açlık grevine mi başlayalım? Samsunspor maçına gitmeyeceğiz. Beşiktaş karşılaşmasına da takımımız 15 dakika geç çıkacak. Belki birileri duyar da, takım için kımıldarlar. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, FIFA, UEFA, TFF, Valimiz, Belediye Başkanımız ve iş adamlarımıza artık 'sesimizi duyun' diyoruz. İnanın fişimiz çekilmek üzere. 103 yıllık bir camia yok oluyor. İmdat diyorum, imdat" diye konuştu

Kaya

Arkadaş ne kadar tesisi varsa A.Gücünün aradım hiçbiri telefona bakmıyor bu nasıl iş..Adamlar hakikatten bitmiş..ALLAH yardımcıları olsun..

özkan

55.hakan

Galiba yönetim gitmeyecek ama hiçbir yönetici olmadan hakem maçı oynatır mı?Bununla ilgili bir kural vardı sanırım.Araştırmak lazım.

maraton

Ya size ne birader sız bakın isinize hani sokakta oynasak. Kaldırımda destekleyecektik !!

babasamsunlu

ankara soğuktur başkan.bırak kaldırımı felan donarsınız alimallah :)

CeLL-O

Ankaragücü takımı yarın oynanacak Samsunspor maçına çıkıyor. Kesin bilgidir.

berusa55

Devrim Çetin ‏@dvrmctn
Ankaragucu başkanıyla şimdi görüştüm. Haberin yanlış servis edildigini, yönetim olarak gitmeyeceklerini söyledi.

Kaya

Alıntı yapılan: maraton - 24 November 2012, 00:31:12
Ya size ne birader sız bakın isinize hani sokakta oynasak. Kaldırımda destekleyecektik !!

Korktun dimi melemen organizasyonu iptal olacak diye  :D :D :D

berusa55

Melemen organizasyonumuzu engellemeye çalışan A.gücü yönetimini kınıyorum!  :rulet:

ChucKeR

iddaa 1.75 , yurtdışında 2.10-2.15 civarı oran veriyo samsunuma. zengin olmak için çok müsait bir gün değil mi sizce de  :oyun:

red_white

hava güzel taraftar hazır 3 puanı al Samsunspor'um

samsunsporlu1994

İnşallah 3 puanı alır camianın üzerindeki kara bulutları dağıtırız. Şeytanın bacağını kırarız bugün inşallah. Tek düşüncemiz o yönde.

samsunluhakan