PTT 1.LIG 13. HAFTA Ankaragücü - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan burakbas, 18 November 2012, 19:29:23

« önceki - sonraki »

cembaba

AlıntıAnkaragücü'nde Sakatlıklar İdman İptal Ettirdi

PTT 1. Lig takımlarından Ankaragücü'nde sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle antrenmanın iptal edildi.

Başkent temsilcisinin teknik direktörü Mustafa Kaplan, AA muhabirine "futbolcuların protesto ederek, yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle antrenmana çıkmadığı" haberlerine ilişkin, böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Kaplan, idmanı kendisinin iptal ederek, futbolcularıyla toplantı yapmayı tercih ettiğini söyledi.

Takımda çok sayıda sakat futbolcu olduğunu ve kalan 13 oyuncuyla bir çalışma gerçekleştirmeyi doğru bulmadığını kaydeden Kaplan, "Yarın Samsunspor ile karşılaşacağız. Sakat oyuncu sayımız çok fazla ben de bu nedenle antrenmanı iptal ettim. Futbolcuların isyan ettiği, kazan kaldırdığı yönündeki haberler asılsız. Sakatlıkların çokluğu nedeniyle oyuncuları dinlendirmeyi tercih ettik ve maç toplantısı yaptık" diye konuştu.

mehmet yılmaz

Yarın sabah saatlerinde Ankaragücü deplasmanı için yollara düşüyoruz. İnşallah Besim Hocamızla birlikte yeni ve güzel bir başlangıç yapar ve üç puanla Samsun'a döneriz. Yol ekibi mi? Bizim ekip ;)

lucarelli

iyi yolculuklar..
Ankara bir kaç gündür oldukça soğuk. Ona göre tedarikli gelin.

kuzey55

AlıntıTeknik direktör Erhan Altın'ın istifası sonrasında Samsunspor Kulübü'nün kendilerini göreve getirdiğini belirten Durmuş, ''Her zaman değişimlerde farklılıklar olur. Bunu oyuncularımıza da yansıtmaya çalışıyoruz. Samsunspor, ligde 9 beraberlik alan bir ekip. Bu bir algıya dönüşmüş. Biz bunu inşallah 'kazanan' davranışa dönüştürmeyi düşünüyoruz. Kazanamasak da kaybetmemeyi planlıyoruz'' diye konuştu.

bu cümle beni korkuttu. :-X

FaTiH_HaN

Sabahtan beri yağmur hiç durmadı, inşallah sıkıntısız bir yolculuğun ardından 3 puanı alıp gelirsiniz. Maçın vize haftasına denk gelmesi, vizelerinde Omüde hafta sonu başlatılmasi çok kötü oldu ya :kafa: Maç saatinde sınavda olucam, değişik bi totem olucak inşallah 3 puanı alırız  :)

ugrass

@dvrmctn: Ankaragücü yönetimi, ligde yarın oynayacakları Samsunspor karşılaşmasına çıkmama kararı almış.

twitter

durumumuz pek iyi değil ama.

çok büyük bir mebla değilse biz karşılayalım maç oynansın.

samsun 55

Ankaragücü'nden şok karar

Ankaragücü yönetimi yaptığı toplantıda Samsunspor maçına çıkmama, Beşiktaş maçına da 15 dakika geç çıkma kararı aldı.

Ankaragücü yönetimi, bugün yaptığı yönetim kurulu toplantısında ilginç kararlar aldı.

Başkent ekibinin yönetimi, ligde yarın oynayacakları Samsunspor karşılaşmasına çıkmama, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maça ise 15 dakika geç çıkma kararı aldı. Yönetim, Ankaragücü kulübünün durumunu tüm dünyaya duyurmak için bu kararı aldıklarını açıkladı.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Atilla Süslü, DHA'ya yaptığı özel açıklamada, artık dayanacak güçlerinin kalmadığını belirterek, "Rica ediyorum, yalvarıyorum. Bittik, bitmek üzereyiz. İnanın 'imdat' diyoruz. Artık solunum cihazına bağlandık, fişimiz çekilmek üzere. Ankaragücü için kimin kapısını çalıyorsak, herkes 'beni katmayın' diyor. Bugüne kadar yaşananları tüm kamoyu biliyor ve kimse bu takım için kılını kımıldatmıyor. Bu kararı almamızın nedeni, sesimizi artık dünyaya duyurmak istememiz. Biz de sesimizi duyurmak için açlık grevine mi başlayalım? Samsunspor maçına gitmeyeceğiz. Beşiktaş karşılaşmasına da takımımız 15 dakika geç çıkacak. Belki birileri duyar da, takım için kımıldarlar. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, FIFA, UEFA, TFF, Valimiz, Belediye Başkanımız ve iş adamlarımıza artık 'sesimizi duyun' diyoruz. İnanın fişimiz çekilmek üzere. 103 yıllık bir camia yok oluyor. İmdat diyorum, imdat" diye konuştu.

trtspor

Kaya

Alıntı yapılan: farUqras - 23 November 2012, 23:47:27
@dvrmctn: Ankaragücü yönetimi, ligde yarın oynayacakları Samsunspor karşılaşmasına çıkmama kararı almış.

Haydaaa bunun kesinleşmesi lazım biz bu sabah deplasman için yola çıkacağız..Nerden alacağız net bilgiyi şimdi.

55.hakan

Alıntı yapılan: twitter - 23 November 2012, 23:48:53
durumumuz pek iyi değil ama.

çok büyük bir mebla değilse biz karşılayalım maç oynansın.
Şu zamanda havadan gelecek 3 puana neden hayır diyelim ki parasal durum önemli değil ama bu durumu reddedecek puan sıralamasında değiliz.

Stoper

Başkentli Samsunsporlulara yazık oldu. Konfeti bile yapmışlardı.

mehmet yılmaz

Konuyu araştırıyoruz beyler...
Civanmertliğe de lüzum yok, tarihimizde ilk defa şans bize gülsün, oynamadan üç puanı alalım. Hayır demem.

cembaba

Ankara Tayfası için kötü oldu sadece. 3 puan çok iyi oldu bizim açımızdan. Tabii haber doğruysa.

Desiqner

Ankaragüçlülerin yazdığına göre yönetim çıkmıyormuş takım çıkacakmış.

CeLL-O

Çok fazla bilgi kirliliği var. Yönetimin mi maça gelmeyeceği yoksa takımın mı maça çıkmayacağı bilinmiyor. Kesin bir bilgi yok.