Başkanımız Emin Kar'dan Çok Önemli Basın Açıklaması

Başlatan berusa55, 31 October 2012, 17:06:58

« önceki - sonraki »

Stoper

As Başkan Erdem Eynel ve Çavuşoğlu arasındaki tartışmayı Kanal S'de izledim. Ufak bir tartışmadır diye tahmin ediyordum ama öyle değilmiş. Çavuşoğlu haddini aşmış! Piyasada Çavuşoğlu gibi gazeteciyim diye dolaşanları,alttan alttan acıtmadan dikicen ki farkına vardıklarında hayatları boyunca unutamayacaklar.

FaTiH_HaN

Alışkın değiliz son zamanlarda açıklama yapacam diyen adam; isim vermeden, çocuk gibi laf dokundururarak, birazda korkakça konuşurdu. Başkan açıklama yapıcam dedi ve çıkıp direk isim vererek kafada hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde çatır çatır konuştu. Vallahi helal olsun.

Bu Kazım Yılmaz nasıl bi adammış, uyumasınıda geçtim utanmadan, yüzü kızarmadan Samsunda gezebilecek mi? Beyanatları ortada, verdiği sözler ortada, hatta bir şey daha söylemişti 'beni varlıklı olduğumdan dolayı çekemiyorlar ama şunu bilsinler Kazım Yılmazın parası bitmez' buna benzer bir şeydi, çok iyi hatırlıyorum. Bu açıklamadan sonra bu kadar küçük hesapların peşinde koşması ve canımdan çok seviyorum dediği Samsunspora ve taraftarına kazık atması hiçbir zaman unutulmayacak.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Stoper - 01 November 2012, 02:56:25
As Başkan Erdem Eynel ve Çavuşoğlu arasındaki tartışmayı Kanal S'de izledim. Ufak bir tartışmadır diye tahmin ediyordum ama öyle değilmiş. Çavuşoğlu haddini aşmış! Piyasada Çavuşoğlu gibi gazeteciyim diye dolaşanları,alttan alttan acıtmadan dikicen ki farkına vardıklarında hayatları boyunca unutamayacaklar.
su olayin videosu , haberi fln yok mu ?

jean

harbidende su kazim yilmaz cok buyuk zarar ettirdi bize hey allahim ya ne guzeldi hersey biranda dibe vurduk

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: jean - 01 November 2012, 14:01:58
harbidende su kazim yilmaz cok buyuk zarar ettirdi bize hey allahim ya ne guzeldi hersey biranda dibe vurduk

Hayatı boyunca maça gitmemiş adam birilerinin lafıyla kongrede çıkıp atıp tutarak başkan olursa olacağı buydu. Yazıklar olsun bu kulübü bu hallere getirenlere.

lato

Valla bende çözemedim ararken de bir tek bu haberi bulabildim

kavak_55

ısmarlama başkan ancak kazım yılmaz kadar başarılı olur. kazım yılmaz paran olabilir ama adam olamazsın. eğer adamsan 5 yıl mücadeller sonu çıkan takımı düşürdüğünün cezası olarak klüpten 1 kuruş almamalısın eğer adamsan tabi. gerçi senin gibiler tanmayıda bilmez o da arı bir tartışma konusu kainat senin olsa ne apacan kazım diğer taraf sırtına yükleyip götürecenmi ? neyse allaha havale edioruz. belanı cenabı ALLAH versin inşallah.................

target_t.t.b

Alıntı yapılan: Stoper - 01 November 2012, 02:56:25
bu olayın detayını bilmiyorum çavuşoğlu ortalık karıştırmak için mi yoksa birilerine yalakalık için mi böyle yaptı bilmiyorum fakat bizim spor basınımızın ne halde olduğu ok belli.beğeniriz beğenmeyiz ama bir tek atilla cebeci birde sanırım hseyin karataş tı o var.atilla abi nefer gibi Allah azı olsun ondan.hele bi ilker aktaş var ki yediği kaba pisleme örneğinin nirvanası.ben hayatımda bu kadar yavşağını hiç görmedim.

Serkan