Merhaba abilerim kardeşlerim. ss.bizde ilk konum. renkdaşlara tasarımlarım :)

Başlatan Hizber, 05 October 2012, 22:27:46

« önceki - sonraki »

Hizber

diğerleri gibi yine masaüstü resmi

bu da yç: http://i.imgur.com/GxdVb.jpg

KotuCocuk55

Çalışmaların için tebrik ederim.. Bazıları hoşuma gitti bazıları benim tarzım değil ama çalışmalarına yüklediğin anlamlar,bunun için verdiğin mesai,ortaya koyduğun ürünler ve motivasyonun alkışa layik.Nacizane fikrim daha az üründe çok daha detaylı ve ince çalışırsan deli şeyler tasarlayabilirsin.

Ben şu müzeye bakmadan takım seçenleri verdiği duygu ve mesaj bakımından çok beğendim valla!

Burak

Vallahi benim resimlere değilde profile eleştirim olacak bence profil resmin siyasi figürler içeriyor onu kaldırmalısın çünkü forumda siyaset kesinlikle yasak. 2 imzandaki resim de çok büyük onu da değiştirmelisin bence her yazdığın mesajda senin resmini görmek isteceyeceklerini zannetmiyorum forum üyelerinin

Sercan

Alıntı yapılan: Burak - 14 October 2012, 12:49:16
Vallahi benim resimlere değilde profile eleştirim olacak bence profil resmin siyasi figürler içeriyor onu kaldırmalısın çünkü forumda siyaset kesinlikle yasak. 2 imzandaki resim de çok büyük onu da değiştirmelisin bence her yazdığın mesajda senin resmini görmek isteceyeceklerini zannetmiyorum forum üyelerinin

Siyasi sembol?

ismail

Alıntı yapılan: Burak - 14 October 2012, 12:49:16

katılıyorum 2 sine de

Burak

Sercan

Alıntı yapılan: Burak - 14 October 2012, 21:23:00
da

ay kurt türk bayrağı kombinasyonu sana ne hatırlatıyor sercan im ?

Kardeşim bozkurt sonuçta Türklüğün simgesi, he bozkurt sembolünü Mhp ile özdeşleştirmemek lazım. Her Atatürk resmini Chp, her Allah yazısını da Akp ile özdeşleştirmemek gibi...

Sercan

Alıntı yapılan: Burak - 14 October 2012, 21:23:00
da

ay kurt türk bayrağı kombinasyonu sana ne hatırlatıyor sercan im ?

Ama bu resmi koyan arkadaşın siyasi bir amacı varsa elbette bunu kaldırması gerekir...

Burak

peki ben buraya altı ok koyup bunlar türkiye cumhuriyetinin ilkelerini temsil eder diye savunursam olur mu ? olmaz bu da gayet açık bir şekilde  direk mhp nin kullandığı figürlerden biridir bence

5trawberry

Mavi Bozkurt ülkü ocakları amblemi, bildiğim kadarıyla. Resim olarak ele alırsak, Türklüğün simgelerinden birisi aynı zamanda.

Sercan

Alıntı yapılan: Burak - 14 October 2012, 22:16:29
peki ben buraya altı ok koyup bunlar türkiye cumhuriyetinin ilkelerini temsil eder diye savunursam olur mu ? olmaz bu da gayet açık bir şekilde  direk mhp nin kullandığı figürlerden biridir bence

Mhp'nin bayrağında bozkurt mu var? Böyle düşünürsek her şeyi bir siyasi partiye bağlarız zaten..

atalanta8

Bence arkadaşın profil resmi siyasetle alakalı değil ALLAH 'a ülkesine ve milliyetine olan sevgiyi gösteriyor.

Burak

Alıntı yapılan: atalanta8 - 15 October 2012, 17:51:51
Bence arkadaşın profil resmi siyasetle alakalı değil ALLAH 'a ülkesine ve milliyetine olan sevgiyi gösteriyor.

O sana göre hocam belki bu çocuk koyduğu resimlerin anlamının farkında da değildir bilemiyoruz sadece hoşuna gittiği içinde koymuş olabilir. Orak ve çekiç te evrensel bir logodur ama siyasi bir duruşu temsil eder benim anlatmaya çalıştığım buydu. Herneyse isteyen istediğini koysun... . Ben objektif biçimde eleştirimi yaptım esas icraat sahibi cevap yazmadı

maraton

alo gençler ne oluyo bakim.. dağılın.. alın bunu alın bunu !!!  :redcard:

binikalamadım

Alıntı yapılan: maraton - 16 October 2012, 15:31:01
alo gençler ne oluyo bakim.. dağılın.. alın bunu alın bunu !!!  :redcard:

gerçek kurt bu avatarada işte  ;D